واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: هفتمين نمايشگاه بينالمللي ايپاس افتتاح شد سردار احمدي مقدم: جامعه شبكهاي امنيتي تشكيل شود نيمي از مرزهاي ايران، جزو مرزهاي آسيبپذير هستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - خانواده
هفتمين نمايشگاه بينالمللي لوازم و تجهيزات پليسي، ايمني و امنيتي (ايپاس) صبح امروز در محل نمايشگاههاي دائمي تهران افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سردار احمدي مقدم ـ فرمانده نيروي انتظامي ـ در اين مراسم اظهار كرد: تلاش ميكنيم، بر پايه دانش و پژوهشها، نيروي انتظامي را به يك پليس حرفهاي، علمي و با قدرت پيشبيني تبديل كنيم.
وي افزود: نيروي انتظامي در چشمانداز 20 ساله خود، مسيري را ترسيم كرده است كه بايد در انتهاي اين چشمانداز به موقعيت برتر منطقهاي دست يابد و در اين راستا، پليس بايد از مرحله مقابله با جرايم به مرحله پيشگيري از جرم و بعد از آن، به مرحله پيشبيني آينده امنيتي دست يابد.
فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به اين كه ايران از نظم ژئوپليتيكي از موقعيت حساسي در خاورميانه قرار گرفته است، يادآورشد: ايران بايد بتواند در اين موقعيت، به يك نقطه اتكاي امنيتي در منطقه تبديل شود، تا هم بتواند، امنيت خود را تامين كند و هم الهام بخش و الگوساز كشورهاي پيرامون خود باشد.
وي ادامه داد: در حال حاضر، گامهاي موثري براي رسيدن به اين امر به صورت سريع، منظم و هماهنگ در كشور آغاز شده كه در گامهاي اوليه، دستاوردهاي خوبي را نيز در پي داشته است، به طوري كه عليرغم افزايش تهديدات، جرايم كاهش يافته است.
سردار احمدي مقدم اعلام كرد: نيمي از هشت هزار كيلومتر مرز آبي و خاكي ايران، جزو مرزهاي آسيبپذير هستند، به طوري كه شرايط مرزي ايران و افغانستان، مشكلاتي همچون ورود و خروج مواد مخدر و مهاجرت غيرقانوني را در پي دارد.
وي تصريح كرد: همسايگي ايران با عراق كه كانون ناامني، خروج سلاح و جريانات جاسوسي است، مورد سوءاستفاده تبهكاران قرار گرفته است.
فرمانده نيروي انتظامي به مرزهاي مشترك ايران و تركيه اشاره و خاطر نشان كرد: گروههاي تروريستي در مرزهاي تركيه، مشكلاتي را براي هر دو كشور به وجود آورده است، همچنين شرايط مرزهاي پاكستان نيز مطلوب نيست و ايران به عنوان مرزبان هر دو كشور به حساب ميآيد.
به گزارش ايسنا، سردار احمدي مقدم ادامه داد: نيروي انتظامي با فراهم كردن فضاي مناسب براي محققان، مخترعان و توليدكنندگان ترجيح ميدهد، از توليدات داخلي استفاده كند.
وي با اشاره به اين كه مردم نيز بايد بتوانند امنيت خصوصي خود را با اين تجهيزات فراهم كنند، بر تشكيل جامعه شبكهاي امنيتي تاكيد كرد.
به گزارش ايسنا، سردار منيري ـ مدير عامل بنياد تعاون ناجا ـ نيز در سخناني، هدف از برگزاري اين نمايشگاه را ارائه آخرين دستاوردهاي تكنولوژي پليس، استفاده صنعتگران كشور از فناوري نوين و برطرف كردن نيازمنديهاي پليس و امنيتي كشور عنوان كرد.
وي ادامه داد: در اين دوره، در كنار اين نمايشگاه، براي اولين بار، نمايشگاه دستاوردها و توانمنديهاي بنياد تعاون ناجا نيز با عنوان «نسيم خدمت» برگزار ميشود.
سردار منيري اظهار كرد: مجموعه ايپاس در سال جاري 20 درصد رشد نسبت به سال گذشته داشته و اين دوره، نمايشگاه در هفت هزار مترمربع افتتاح شده است.
وي گفت: در نمايشگاه بينالمللي تجهيزات پليس ايمني و امنيتي، 115 شركت داخلي و 32 نماينده از 16 كشور خارجي حضور دارند.
مدير عامل بنياد تعاون ناجا، دوربينهاي مدار بسته، خودروهاي تاكتيكي، انواع تجهيزات خاص، سلاحهاي تخصصي، نرم افزارهاي كنترل سرعت، تجهيزات آتش نشاني و امداد و نجات و ساير موارد را از جمله تجهيزات به نمايش گذاشته شده در اين دوره از نمايشگاه عنوان كرد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]