تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850032206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نگاهی به كارنامه وزنه برداری ایران در ده سال گذشته


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: وزنه‌برداری از رخوتی سرد تا درخششی بی‌نظیرنگاهی به كارنامه وزنه برداری در ده سال گذشته

علی مرادی، رییس فدراسیون وزنه‌برداری ایران در سال 1373 (1994 میلادی)، پس از بازی‌های آسیایی هیروشیما، هدایت وزنه‌برداری كشور را بر عهده گرفت. این در حالی بود كه ورزش پرافتخار وزنه‌برداری سال‌ها بود كه از افتخارات خود دور شده و در رخوتی سرد فرو رفته بود. اما اكنون پس از 10 سال تلاش وزنه‌برداری دوباره به اوج ورزش ایران و جهان بازگشته است.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در بازی‌های آسیایی سال 1994 هیروشیما، تیم وزنه‌برداری ایران هیچ مدالی كسب نكرد و پس از آن با تعویض رییس فدراسیون وزنه‌برداری، به مدت 4 سال در هیچ كدام از میادین بین‌المللی نه تنها مدالی كسب نكردیم، بلكه حضوری چندان قدرتمند نداشتیم.در سال 1998 و در بازی‌های آسیایی بانكوك، نسل جدید وزنه‌برداری كشور وارد میدان شد. در این تیم سید هادی پانزوان كه 17 سال داشت به مدال برنز وزن 56 كیلوگرم دست یافت. محمد حسین برخواه 21 ساله، مدال نقره را به خود اختصاص داد، شاهین نصیری نیا با 22 سال سن به مدال طلای وزن 85 كیلوگرم رسید. كوروش باقری با 21 سال سن به مدال نقره وزن 94 كیلوگرم رسید. حسین توكلی 20 ساله پنجم شد و حسین رضازاده كه 20 سال بیشتر نداشت به مدال برنز بازی‌های آسیایی دست یافت.

این تیم كه با تلاش فراوان مسوولان وقت ساخته شده بود، زمینه‌ساز موفقیت‌ها و درخشش‌های ورزش ایران در جهان شد.پس از آن در یك سال بعد و در مسابقات قهرمانی آسیا در سال 1999، هر هشت وزنه‌بردار اعزامی به مسابقات با كسب مدال به خانه بازگشتند و نخستین قهرمانی ایران را در آسیا پس از سال‌ها رقم زدند. در این دوره از مسابقات كه در چین برگزار می‌شد، سید مهدی پانزوان و جواد خوشدل به مدال برنز رسیدند.

محمد حسینی نیز مدال برنز را از آن خود كرد، شاهین نصیری نیا مدال طلا را بر گردن آویخت. حسن پاشام، نقره گرفت و كوروش باقری به همراه حسین توكلی و حسین رضازاده مدال‌های طلا را به خود اختصاص دادند.در این دوره تیم ایران عنوان قهرمانی آسیا را نیز به خود اختصاص داد.چند ماه پس از مسابقات آسیایی سال 1999، مسابقات جهانی در یونان برگزار شد. در این دوره پس از سال‌ها، شاهین نصیری نیا در وزن 85 كیلوگرم، با شكست پیروس دیماس قهرمان افسانه‌ای یونان، مدال طلا را از آن خود كرد و حسین رضازاده به مدال برنز رسید. همچنین حسین توكلی پنجم شد، كوروش باقری نهم شد و حسین برخواه از دور رقابت‌ها حذف شد.در پایان، تیم ایران در مجموع یازدهم شد و از مجموع 8 سهمیه، 6 سهمیه را برای حضور در بازی‌های المپیك سیدنی كسب كرد. در بازی‌های المپیك سال 2000 در شهر سیدنی، وزنه‌برداری ایران به اوج خود رسید. در مسابقات وزنه‌برداری این دوره از بازی‌ها، حسین رضازاده و حسین توكلی، وزنه‌برداران 22 ساله‌ی كشورمان، برای نخستین بار دو مدال طلای وزنه‌برداری را به خود اختصاص دادند. كوروش باقری با بدشانسی تمام چهارم شد و مهدی پانزوان 19 ساله در مكان پنجم جای گرفت و در نهایت این تیم به مقام نایب قهرمانی المپیك رسید.در مسابقات جهانی سال 2001 و در شهر آنتالیا تركیه، در حالی كه مرد سنگین وزن ایران به دلیل مصدومیت حضور نداشت، كوروش باقری تیم ایران را طلایی كرد و محمد حسین برخواه در این مسابقات به مدال برنز دست یافت.در مسابقات جهانی سال 2002 در شهر ورشو لهستان، حسین رضازاده با ركورد شكنی دوباره، به مدال طلا رسید و این بار نیز محمد حسین برخواه با كسب مدال برنز، دومین مدالیست ایران شد. در این دوره از مسابقات تیم ایران از لحاظ امتیاز به مكان هفتم رسید و از حیث مدال سوم شد.

در بازی‌های آسیایی سال 2002 بوسان نیز، از بین 8 وزنه‌بردار تنها شاهین نصیری نیا بود كه با دست خالی به خانه بازگشت. در این دوره از مسابقات، مهدی پانزوان به سومین مدال برنز خود دست یافت. حسین برخواه نقره گرفت. محمد علی فلاحتی نژاد، سوم شد. سید هادی پانزوان به مدال نقره دست یافت. كوروش باقری نقره گرفت. حسین توكلی به مدال برنز رسید و حسین رضازاده، تنها مرد طلایی وزنه‌برداری ایران در بوسان بود.در مسابقات قهرمانی آسیا در سال 2003، علی فلاحتی نژاد مدال نقره را از آن خود كرد، محمد حسین برخواه نیز نقره‌ای شد، كوروش باقری به مدال طلا دست یافت، اصغر ابراهیمی به مدال برنز رسید و محسن بیرانوند به همراه حسین رضازاده، مدال‌های طلا را از آن خود كردند. در این دوره از مسابقات، تیم ایران قهرمان آسیا شد و پس از آن وزنه‌برداران كشورمان در مسابقات جهانی ونكوور خوش درخشیدند و پس از حدود 40 سال به عنوان ششمی جهان از لحاظ امتیاز و دومی جهان از لحاظ مدال دست یافتند.در مسابقات ونكوور، حسین رضازاده و محمد علی فلاحتی نژاد، دو مرد طلایی ایران بودند و سایر وزنه‌برداران جایگاه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند و هر 6 سهمیه‌ی كامل را برای المپیك آتن كسب كردند.

اما در سال 2004 و در مسابقات آلماتی قزاقستان، سید هادی پانزوان به مدال نقره رسید، شاهین نصیری نیا برنز گرفت، حسین توكلی نقره‌ای شد و محسن بیرانوند به همراه محمد صالحی مدال‌های برنز را بر گردن آویختند. در بازی‌های المپیك سال 2004 آتن، نیز تیم ایران با یك مدال طلای حسین رضازاده، مقام چهارمی نصیری نیا و مقام ششمی حسین برخواه به كار خود پایان داد و در مجموع هفتم المپیك شد.این مدال‌ها، كارنامه‌ی 6 سال‌های اخیر فدراسیون وزنه‌برداری در بخش بزرگسالان بود در حالی كه طی سال‌های گذشته شاهد قهرمانی‌های جوانان، نوجوانان و امیدهای كشورمان در مسابقات بین‌المللی مختلف بوده‌ایم.حال با این وجود و با مقایسه‌ای بسیار ساده نسبت به دوران گذشته وزنه‌برداری، شاهد خواهیم بود كه كادر ستادی فدراسیون وزنه‌برداری و در راس آن علی مرادی دارای چه عملكردی بوده‌اند.البته به هر حال انتقاد بر هر مجموعه‌ای كه دارای اشتباه باشد وارد است و وزنه‌برداری علیرغم درخشش‌های فراوان بدون اشتباه نبوده است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 891]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن