واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزير ارشاد از اجراي طرح "نظام جامع مطبوعاتي" در كشور خبر داد
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): شهركرد - وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي جمهوري اسلامي ايران ، از اجراي طرح " نظام جامع مطبوعاتي " در كشور خبر داد.
محمد حسين صفار هرندي چهارشنبه شب در دهمين سفر رييس جمهوري اسلامي ايران و هيات دولت در نشست با اصحاب رسانه و خبرنگاران چهارمحال و بختياري در پاسخ به سوال ايرنا افزود: طرح نظام جامع مطبوعاتي ايران در مجلس شوراي اسلامي از سوي نمايندگان در حال بررسي است.
به گفته وي، در اين طرح، حرفه خبرنگاران، رابطه خبرنگاران با رسانه و مديرعامل يا مسوول رسانه، مسايل حقوقي خبرنگاران، بيمه خبرنگاران، مسايل آگهي ها و ديگر عوامل خبري به تصويب خواهد رسيد.
صفار هرندي ، مالكيت معنوي در اثر خبري و عكس را بسيار مهم دانست و گفت : اخلاق رسانه اي ايجاب مي كند كه مالكيت معنوي يك اثر خبري هنگام چاپ رعايت شود و خبر نيز با ذكر نام منبع يا اسم صاحب اثر منتشر شود.
به گفته وي ، قانون مالكيت معنوي در كشور قانون قديمي است و در طرح نظام جامع مطبوعاتي نيز به مالكيت معنوي توجه شده است.
وي گفت : در دولت نهم به بحث بيمه خبرنگاران نگاه ويژه و اساسي شده و انتظار مي رود كه هيچ خبرنگار آزاد شناخته شده ، بدون پوشش بيمه اي در كشور وجود نداشته باشد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ، سفرهاي استاني رييس جمهوري اسلامي ايران و هيات دولت را يك حركت بزرگ دانست و گفت : سفرهاي استاني هيات دولت اتفاق جديد در ساحت حكومت داري و خدمتگزاري به مردم است .
صفار هرندي اظهار داشت: برخي از مطبوعات كشور حتي يك نكته از كارهاي مثبت و انجام شده در سفرهاي استاني رييس جمهوري و هيات دولت را بيان نكردند.
وي تصريح كرد: دولت دوست دارد مطبوعات واقعيت هاي جامعه در زمينه سفرهاي استاني را منعكس كنند و سكوت مطلق رسانه اي برخي از مطبوعات بي انصافي است.
به گفته وي، فاصله بين نقد و تخريب آنقدر كم است كه تشخيص آن بسيار سخت است و گاهي نقد تبديل به تخريب مي شود.
صفار هرندي ، همچنين در خصوص وضعــيت آگهـــي ها در مطبوعات اظهار داشت: تعرفه هاي آگهي هاي دولتي پايين است و اصلاح قانون آگهي ها در دست انجام و تهيه است و در اين زمينه نيز پيشنهادهايي به دولت ارايه شده است.
به گفته وي ، اقتصاد فرهنگ بايستي از سوي نشريات و مطبوعات دنبال شود، چرا كه يارانه ها نمي توانند پاسخگويي نياز مطبوعات باشند و نشريات و مطبوعات در اقتصاد فرهنگ بايد به گونه اي حركت كنند كه با افزايش شمارگان نشريه ، بتوانند هزينه هاي انتشار را جبران كنند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري نيز گفت : هم اكنون 26 نشريه در اين استان به صورت هفته نامه ، ماهنامه و گاهنامه چاپ و منشتر مي شود و شش مركز، دفتر و نمايندگي رسانه هاي جمعي نيز در امر خبررساني و اطلاع رساني فعال هستند.
"داريوش رضواني" افزود: مطبوعات چهارمحال وبختياري و اصحاب رسانه اين استان جزو پاكترين نشريات هستند و حجب و حيا نقش موثري در رشد و تعالي استان دارند.
به گزارش ايرنا، در اين نشست كه در حاشيه دور دوم سفر رياست جمهوري و هيات دولت به چهارمحال وبختياري برگزار شد، جمعي از دست اندركاران امور خبري در استان ديدگاههاي خود را بيان كردند.ك/3
671/7359 شبك 1562
پنجشنبه 23 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]