تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803342646




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در مخابرات انتظار خصوصي‌سازي ضعيف‌تري داريم


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: در مخابرات انتظار خصوصي‌سازي ضعيف‌تري داريم
نائب‌رئيس سازمان نظام‌صنفي رايانه‌اي گفت: در طي دو سال گذشته يك فضاي عمومي خصوصي‌سازي و واگذاري داشته‌ايم و صنايعي مانند مس، فولاد، آلومينيوم، پتروشيمي و ... را به بخش خصوصي واگذار كرديم.
نائب‌رئيس سازمان نظام‌صنفي رايانه‌اي با اشاره به اينكه مدتي است روند خصوصي‌سازي در كشور آغاز شده است گفت: در طي دو سال گذشته يك فضاي عمومي خصوصي‌سازي و واگذاري داشته‌ايم و صنايعي مانند مس، فولاد، آلومينيوم، پتروشيمي و ... را به بخش خصوصي واگذار كرديم.
در اين موارد علي رغم اينكه حرفه و صنعت مورد واگذاري قاعده مندتر و شفاف‌تر بوده است و شركت‌هاي آنها سابقه حضور در بورس را داشته‌اند و از يك چارچوب و ضابطه خاص تبيعت مي‌كردند باز مشاهده مي‌كنيم آن انتظاري كه از خصوصي‌سازي در ذهن داريم تحقق نيافته است.
سهيل مظلوم گفت: به دلايل اولي در مخابرات بايد انتظار يك خصوصي‌سازي ضعيف‌تري را داشته باشيم. اين موضوع دو ريشه دارد يكي پيچيدگي فرايندهاي كسب‌وكار و ديگري عدم سابقه حرفه در شفافيت و اجراي رفتار قاعده مند در برخورد با پديده‌هاي اجتماعي كه هر كدام به نوبه خود در تضعيف خصوصي‌سازي مخابرات نقش دارند.
وي افزود: وقتي فولاد مباركه را بررسي مي‌كنيم شاهد هستيم كه اين شركت هم در صنعت داراي استانداردهاي قابل طرح و هم داراي رقباي جهاني بوده است. عليرغم اين موضوع پس از خصوصي‌سازي و واگذاري سهام اين شركت، هيچ تغييري در ساختار و رويه‌هاي اين شركت اتفاق نيافتاده است. پيش‌بيني مي‌شود كه خصوصي‌سازي در مخابرات نيز بر همين منوال خواهد بود و قرار نيست اتفاق عجيب و قريب و نگران كننده‌اي به وقوع بپيوندد.
مظلوم گفت: به اعتقاد من دو مسير كاملا متفاوت در فرايند خصوصي‌سازي مي‌تواند طي شود. يكي زماني است كه ما تصميم گرفته‌ايم مخابرات كشور را سه يا چهار پله در سطح جهاني ارتقاء بخشيم، يك مسير هم اين است كه آينده مخابرات كشور برايمان چندان اهميتي ندارد و صرفا مي‌خواهيم با واگذاري آن به بخش خصوصي به تكليف قانوني خودمان عمل كرده باشيم.
وي افزود: در مسير اول اساسا روش و متدولوژي اين نوع خصوصي‌سازي متفاوت است. به عنوان مثال اگر شركت فولاد مباركه در جريان خصوصي‌سازي به يك شركت معتبر و در حد و اندازه بين‌المللي در صنعت فولاد واگذار مي‌شد يك اتفاق بزرگ در تحول صنعت فولاد كشور رخ مي‌داد و يك زماني هم سهام اين شركت به كارمندان، بازنشستگان و اقشار آسيب‌پذير جامعه واگذار مي‌شود، مشابه آنچه اكنون براي صنعت فولاد روي داده است، كه در اين حالت نبايد انتظار داشته باشيم تغيير و تحول زيادي روي دهد و مثلا صنعت فولاد كشور رشد كرده و متحول شود، زيرا در عمل اتفاق خاصي نيافتاده و چيزي تغيير نكرده است.
مديران و ساختار شركت و حتي رويه‌هاي كاري ثابت مانده است و صرفا سهام شركت بر روي كاغذ تقسيم شده است. نائب‌رئيس سازمان نظام‌صنفي رايانه‌اي از واگذاري ايران خودرو به بخش خصوصي به عنوان يك نمونه تكامل يافته از اين مدل خصوصي‌سازي نام برد و گفت: در اين روش بعد از 40 سال تجربه در صنعت خودرو كه همه دنيا تكليفشان را با اين مسئله حل كرده‌اند ما هنوز اندر خم يك كوچه‌ايم و هر روز با طرحي و تغييري ظاهري خودمان را سرگرم كرده‌ايم.
وي تاكيد نمود كه ما اگر مدل كسب‌وكار تجاري آينده مخابرات را براي خودمان ترسيم كنيم تمامي دغدغه‌هاي همكاران صنف و صاحبنظران نيز در اين مدل كسب‌وكار قابل طرح و قابل بررسي مي‌باشد. چرا كه در مخابرات و بحث موبايل، دنيا به يك همگرايي و وحدت رويه رسيده است. به عنوان مثال امروز انتخاب اپراتور موبايل در تمام دنيا چارچوب مشخصي دارد، بر اين اساس اپراتوري كه در زيمباوه يا افغانستان فعاليت مي‌كند با اپراتور روسيه و انگلستان همه از يك چارچوب و قواعد خاصي تبعيت مي‌كنند.
يعني قاعده عمومي مستقل از مرزها و فرهنگ‌ها و مستقل از ظرفيت نظام‌هاي سياسي شكل گرفته و بصورت يك نظم جهاني توسعه يافته است. مظلوم در خاتمه گفت: ما و همه دست‌اندركاران و مسئولين متولي، اول بايد تكليف خودمان را مشخص كنيم، اگر قرار است مخابرات ما در رده‌هاي جهاني رشد كند، مدل خصوصي‌سازي آن و روش و متدولوژي آن بسيار متفاوت با آن چيزي است كه امروز دنبال مي‌كنيم و لازم است همه ما تلاش و سعي‌مان را براي بسترسازي و فراهم آوردن شرايط لازم براي اين نوع خصوصي‌سازي فراهم آوريم.
 دوشنبه 20 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن