تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813204014




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

۱۷ خرداد؛ خطبه‌هاي نماز جمعه تهران


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: ۱۷ خرداد؛ خطبه‌هاي نماز جمعه تهران


سياست - همشهري آنلاين:
امام جمعه موقت تهران انقلاب اسلامي ايران را ثمره دوران خودسازي امام خميني ( ره ) و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران را شخصيتي استثنايي در تاريخ دانست و عظمت و شخصيت امام راحل را ناشي از دوران خودسازي ايشان توصيف كرد.

به گزارش واحد مركزي خبر، ‌آيت‌الله جنتي تاكيد كرد: همه افراد منصف اذعان دارند كه وجود امام در مدت كوتاهي چنان تأثيري بر مردم گذاشت كه در حادثه پانزده خرداد مردم از جان و مال خود گذشتند و عليه رژيم ستمشاهي وارد صحنه شدند.

دبير شوراي نگهبان ادامه داد: پس از دستگيري و تبعيد امام و شهادت مبارزان در حادثه ۱۵ خرداد، علاقه مردم به امام و آرمانهاي ايشان نه تنها فروكش نكرد بلكه شعله ورتر شد و امام از راه دور انقلاب را رهبري كرد و به ثمر رسانيد.

خطيب نماز جمعه تهران در ادامه خطبه دوم با تشريح روند پيروزي انقلاب اسلامي تأكيد كرد: انقلاب ايران انقلابي مردمي به معناي خاص بود و همين ويژگي انقلاب توانست توطئه هاي زيادي را خنثي كند.

آيت الله جنتي به توطئه حذف ولايت فقيه در روند تصويب قانون اساسي اشاره كرد و گفت: امام به شدت در مقابل اين توطئه ايستاد و ولايت فقيه را ركن انقلاب دانست و با همه افكار ضد ولايت فقيه مخالفت كرد.

وي با اشاره به لزوم ادامه اصل ولايت فقيه براي حفظ انقلاب گفت: امام براي مسئله جانشيني خود اهميت ويژه اي قائل بود تا حدي كه كسي را كه احتمال مي رفت جايگزين ايشان شود خلع كرد و ولايت فقيه را به كسي سپرد كه حافظ واقعي اين اصل مهم انقلاب باشد و به اين ترتيب بود كه مجلس خبرگان هم آيت الله خامنه اي را به رهبري نظام جمهوري اسلامي برگزيد.

امام جمعه موقت تهران به تجاوز دشمن بعثي به ايران اشاره كرد و در خصوص درايت امام در اداره جنگ گفت: خرمشهر با يك پيام امام آزاد شد و اين ثابت مي كند مديريت ايشان در اداره جنگ فراتر از تصور بود.

وي در خطبه‌هاي تهران، به ويژه از نمايندگان مردم خواست درباره گرايش نداشتن به فرهنگ غرب، ظلم ستيز بودن، كمك به محرومان و عدالت طلبي به پيام مقام معظم رهبري تأسي كنند كه مانند نسخه شفابخش براي دوري از هر بلايي است.

خطيب جمعه تهران همچنين در ادامه ، نتيجه ايستادگي نظام و ملت را در برابر زورگويي و سلطه جويان، به ثمر رسيدن بيشتر اهداف كشور در بحث انرژي هسته اي دانست كه با وجود تحريم ها به دست آمده است.

خطيب جمعه تهران با اشاره به موافقتنامه پيشنهادي امريكا به عراق، با تشكر از موضع اصولي و شجاعانه آيت الله سيستاني مبني بر اينكه ، تا زنده ام نمي گذارم اين موافقتنامه امضا شود، گفت: مردم عراق نيز به امضاي اين موافقتنامه رضايت نمي دهند چرا كه اين موافقتنامه مي خواهد حكومت مردمي را حذف و حكومت امريكايي را جايگزين آن كند؛ نظير آنچه در حكومت شاه شاهد بوديم.

وي افزود: اگر حكومت عراق هم بخواهد ويژگي مردمي بودنش را حفظ كند نبايد به امضاي اين موافقتنامه تن دهد.

آيت الله جنتي گفت: حتي مصلحت امريكا هم اين است كه از عراق خارج شود و اجازه دهد مردم عراق بر امور خودشان حاكم باشند.

امام جمعه موقت تهران در خطبه نخست نماز نيز با تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) پس از ارتحال پدر بزرگوارشان، آينده را خوب پيش بيني كردند و به همين سبب در برابر ظلم آرام نگرفتند.

آيت الله جنتي افزود: دشمنان فاطمه (س) نمي خواستند كلمه توحيد اعتلا پيدا كند و پيامبر گرامي اسلام (ص) را نيز با همين انگيزه آزار مي دادند.

خطيب جمعه تهران با اشاره به مشكلاتي كه در زمان حيات پيامبر (ص) بر اهل بيت وي روا شد گفت: در اين شرايط بود كه حضرت فاطمه زهرا (س) به سيده النساء العالمين ملقب شدند.

وي با اشاره به عظمت والاي حضرت زهرا (س) گفت: با اينكه در قرآن كريم حضرت مريم در رديف انبيا قرار داده شده است اما حضرت زهرا برتري فوق العاده اي بر حضرت مريم داشتند.

آيت‌الله جنتي افزود: كسي كه شوهري چون پيامبر، همسري چون حضرت علي و فرزنداني چون حسنين و ديگر ائمه دارد، بايد هم چنين مقامي داشته باشد.

وي مقامات حضرت زهرا را عمدتا مربوط به صبر و عبادت ايشان دانست و گفت: حضرت زهرا (س) نمونه كامل انفاق بودند.

خطيب جمعه تهران با اشاره به روزهاي پاياني عمر پيامبر اكرم (ص) و سخناني كه ميان ايشان و حضرت زهرا (س) رد و بدل شد گفت: تنها سخني كه در اين شرايط توانست حضرت زهرا را آرام كند، مژده پيامبر مبني بر اين بود كه حضرت زهرا نخستين كسي است كه به پيامبر مي پيوندد.

وي با اشاره به ظلم‌هايي كه پس از رحلت پيامبر اكرم بر حضرت زهرا روا شد افزود: حضرت زهرا در اين شرايط به فكر اسلام، زحمات پيامبر و در انديشه آينده علي و اولادش بود.

آيت‌الله جنتي در پايان سخنانش در خطبه نخست به گوشه‌اي از وصاياي حضرت زهرا (س) به حضرت علي (ع) اشاره كرد و گفت: شهادت حضرت فاطمه در جواني و سقط محسن شش ماهه بر مظلوميت اين بانوي فداكار جهان افزوده‌است.

آيت‌الله احمد جنتي در بخش ديگري از سخنانش تشكيل مجلس هشتم را به نمايندگان و مردم تبريك گفت و از آنان خواست منشور و پيام مقام معظم رهبري را نصب العين خود قرار دهند.

تاريخ درج: 17 خرداد 1387 ساعت 16:18 تاريخ تاييد: 17 خرداد 1387 ساعت 16:30 تاريخ به روز رساني: 17 خرداد 1387 ساعت 16:30
 جمعه 17 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن