واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: رشد 80 درصدي اعتبار ويژه پژوهشي دانشگاه مازندران در سال 87
معاون پژوهشي دانشگاه مازندران از اجراي سومين دوره طرح پژوهانه (اعتبار ويژه پژوهشي) در اين دانشگاه خبر داد و گفت: در سال 87 در مجموع سه ميليارد و 560 ميليون ريال براي پژوهانه اختصاص يافت؛ اين درحالي است كه مبلغ اين اعتبار در سال گذشته دو ميليارد ريال بوده است.
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر احمد جعفري صميمي بالاترين اعتبار براي هر فرد را چهار ميليون و 800 هزار تومان و كمترين آن را 800 هزار تومان عنوان كرد.
وي افزود: در راستاي اجراي اين طرح و بر اساس فعاليت هاي سه سال آخر اعضاي هيئت علمي در سال 85 ،46 درصد آنان و در سال 86 ،59 درصد و امسال 87 درصد واجد شرايط براي دريافت اين اعتبار شدند.
دكتر جعفري صميمي با بيان اينكه اين طرح به منظور كاهش بروكراسي و آزادي عمل در اجراي طرح هاي تحقيقاتي پژوهشي درون و برون دانشگاهي گفت: در سال 86 و از دانشكده هاي علوم پايه 91 درصد، حقوق و علوم سياسي 80 درصد، هنر و معماري 72 درصد، اقتصاد و علوم اداري 70 درصد و علوم انساني 56 درصد واجد شرايط دريافت پژوهانه شدند.
وي با بيان اينكه هدف اين طرح حمايت هر چه بيشتر از فعاليت هاي پژوهشي اعضاي هيئت علمي است، اذعان داشت: از آنجايي كه برخي از افراد به دليل كسب نكردن امتياز لازم از پژوهانه محروم خواهند شد، ترتيبي اتخاذ شده تا اين افراد در صورت تصويب يك طرح در گروه مربوط، هشت ميليون و ارائه مقاله در يك كنفرانس داخلي دو ميليون ريال بودجه تحقيق دريافت كنند.
به گفته معاون پژوهشي دانشگاه مازندران، 954 مقاله در سال 86 در دانشگاه مازندران به چاپ رسيد؛ كه 492 مقاله از اين تعداد در كنفرانس هاي داخلي ارائه و بقيه در مجلات معتبر بين المللي ISI ،ISC، مجلات غير ISI، علمي -ترويجي، علمي پژوهشي و كنفرانس هاي خارجي چاپ و ارائه شده است.
وي تعداد مقالات ISI را 191 عنوان برشمرد و تصريح كرد: اين رقم در مقايسه با سال 85 دو برابر شده است.
دكتر جعفري صميمي با بيان اينكه در سال 85، 15 كتاب توسط اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه به چاپ رسيده است، تعداد كتاب هاي منتشر شده در سال 86 را 31 عنوان دانست.
وي خاطرنشان كرد: از اين تعداد چهار عنوان مربوط به مجتمع كشاورزي و منابع طبيعي ساري، 10 عنوان مجتمع فني بابل كه امسال به دانشگاه ارتقا يافته و دو عنوان دانشكده تربيت بدني، پنج عنوان دانشكده علوم اقتصادي و اداري، پنج عنوان دانشكده علوم انساني و اجتماعي، سه عنوان علوم پايه، يك عنوان حقوق و علوم سياسي و يك عنوان نيز سازمان مركزي بوده است.
معاون پژوهشي دانشگاه مازندران با اشاره به افزايش بودجه به منظور غني سازي منابع علمي دانشگاه گفت: در سال 86 2 ميليارد ريال براي خريد مقالات و پايگاه هاي مربوط به مجلات خارجي الكترونيكي اختصاص يافت.
وي همچنين در خصوص امضاي تفاهم نامه هاي همكاري با دستگاه هاي اجرايي از سوي اين معاونت، از انعقاد قرارداد همكاري با سازمان ملي جوانان خبر داد و تصريح كرد: با افتتاح مركز مطالعات و تحقيقات جوانان، كارهاي تحقيقاتي و پژوهشي متناسب با مسائل جوانان انجام مي شود و از سوي سازمان ملي جوانان 200 ميليون ريال اعتبار اختصاص خواهد يافت.
دكتر جعفري صميمي در خصوص چگونگي سياست هاي اين معاونت براي حمايت از دانشجويان پژوهشگر به اختصاص دو ميليارد ريال اعتبار براي فعاليت هاي دانشجويي اشاره و خاطرنشان كرد: سال گذشته اين اعتبار به منظور حمايت از دانشجويان پژوهشگر در اختيار معاونت دانشجويي قرار گرفت و در صورت تصويب امسال نيز اين بودجه را اختصاص خواهيم داد؛ همچنين اعضاي هيئت علمي مي توانند در راستاي باروري و حمايت از دانشجويان دوره تحصيلات تكميلي درصدي از پژوهانه خود را در اختيار آنان قرار دهند.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با شكل گيري دانشگاه هاي صنعتي بابل و كشاورزي ساري، شاهد رقابت ميان دانشگاه هاي مطرح استان و توسعه بيش از پيش آموزش عالي در آينده باشيم./انتهاي پيام/
يکشنبه 12 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]