واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /گردهمايي خانه احزاب و كانون وكلا در حسينيه جماران/ سيدحسن خميني: براي وحدت احزاب، بايد به وحدت تعريف برسيم در تبيين وحدت نياز ما به امام، نياز امروزي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
در آستانه نوزدهمين سالگرد ارتحال ملكوتي رهبر كبير انقلاب اسلامي گردهمايي خانه احزاب ايران صبح روز پنجشنبه با حضور احزاب، گروهها، مجامعسياسي و جمعي از اعضاي كانون وكلا و با سخنراني حجتالاسلام والمسلمين سيد حسن خميني در حسينيه جماران برگزار شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا نوه امام راحل در اين همايش طي سخناني با سپاس از حضور اعضاي خانه احزاب و كانون وكلاي دادگستري در حسينيه جماران گفت: حزب نوعي افتراق به صورت نهفته در مفهوم خود دارد، اما آنچه مهم است پرداختن به مبحث وحدت در ميان احزاب است.
وي اشاره سخنرانان همايش را به هدف نهايي وحدت بسيار مهم و اساسي دانست و با طرح اين پرسش كه بزنگاهي كه وحدت احزاب در آن بايد شكل بگيرد چيست؟ اظهار داشت: وحدت مثل هر امر ديگري داراي 4 علت غايي، فاعلي، مادي و صوري است. اگر اين 4 علت جمع شوند وحدت شكل ميگيرد.
فرزند يادگار امام با بيان اينكه احزاب در جامعه ما در سه علت فاعلي، غايي و مادي به راحتي ميتوانند به وحدت برسند، گفت: علت غايي نوعا در بستر نيروهاي انقلاب واحد است. علل فاعلي هم افراد فعالي هستند كه دست به دست هم داده و براي اعتلاي اسلام و كشور تلاش ميكنند.
وي ادامه داد: مشكل اصلي علت صوري است. آن چيزي كه در مسايل اجتماعي به صورت واحد در دسترس نيست و تعدد دارد و معمولا به آن توجه نميشود تعدد علل صوري است.
سيد حسن خميني خاطرنشان ساخت: سعادت در هر جامعه براي افراد مختلف، تعريف و راهكارهاي متفاوتي دارد. يكي سعادت را درسوسياليسم اقتصادي ميداند و ديگري در انديشه كاپيتاليسم است. يكي گسترش آزادي را در تحقق سعادت، اصل ميداند و ديگري تحديد آزادي را.
وي با تاكيد بر اينكه براي وحدت احزاب، بايد به وحدت تعريف برسيم، گفت: در مواقعي كه اختلاف در تعريف است، انسانهايي كه مورد اعتماد و تاييد همگان هستند، ميتوانند نقش بسيار مهم و اساسي را در تبيين وحدت ايفا كنند و همين جا است كه نياز ما به امام نياز امروزي ميشود. بايد بتوانيم امام را به عنوان مشخص كننده، توضيح دهنده و راهگشاي علتهاي صوري كه درحقيقت صورتهاي حقيقت و سعادت جامعه ما هستند، بشناسيم و پيرامون او گرد هم بياييم و باز دست در دست يكديگر دهيم.
لازم به ذكر است در اين همايش دبير كل خانه احزاب و چند تن از دبيران كل احزاب با ايراد سخناني به تاكيد حضرت امام خميني ( ره ) بر ضرورت تحزب، مردم سالاري، نوآوري و نقش مردم و احزاب در تحقق و تداوم جمهوري اسلامي و اداره نظام اشاره كردند.
گفتني است، اين همايش با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجتالاسلام والمسلمين سيدحسن خميني به پايان رسيد.
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 243]