واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: احمدينژاد در مراسم معارفه معاون حقوقي دولت:برخي قلمها مانع خدمت رحيمي در وزارت كشور شدند
احمدينژاد با اشاره به يكي از دلايل تغيير نظر خود براي رفتن رحيمي به وزارت كشور گفت: قلمها و زبانهايي به كار رفتند كه فرصت خدمت را از ايشان گرفتند و فكر ميكرديم نگذارند رحيمي در وزارت كشور خدمت كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود احمدينژاد كه پيش از ظهر ديروز در مراسم معارفه محمدرضا رحيمي، معاون جديد حقوقي خود در امور مجلس سخن ميگفت با اشاره به اينكه حدود 24 سال است محمدرضا رحيمي را ميشناسد، گفت: رحيمي از دلسوزان نظام است و از زماني كه در سنندج با ايشان آشنا شدم، ايشان را فردي سختكوش و تلاشگر ديدهام و او حتي در مقابله با كساني كه ناجوانمردانه به اصل نظام خدشه وارد ميكردند يك تنه ميايستاد و با آنها حرف ميزد و آنها را محكوم ميكرد.
احمدينژاد با اشاره به اينكه رحيمي در هر سه قوه مجريه، قضائيه و مقننه سابقه فعاليت دارد، گفت: در ابتدا قرار بود ايشان را به عنوان سرپرست وزارت كشور منصوب كنم، اما نظرم تغيير كرد.
وي درباره يكي از دلايل تغيير نظر خود براي رفتن رحيمي به وزارت كشور گفت: قلمها و زبانهايي به كار رفت كه فرصت خدمت را از ايشان گرفت و فكر ميكرديم كه نگذارند در وزارت كشور خدمت كند و با ايشان صحبت كرديم و موافقت كرد كه به عنوان معاونت حقوقي و امور مجلس دولت به جمع ما اضافه شود.
رييسجمهور همچنين با بيان اينكه براساس گزارش كميسيون تلفيق مجلس، دولت نهم قانونمندترين دولت در بين دولتهاي گذشته بوده است، تصريح كرد: بر اساس اين گزارش، موارد عدم رعايت قانون در دولت نهم آنقدر كم است كه ميتوان از آن چشمپوشي كرد و ما بيشترين اصلاح مصوبات ارجاع داده شده را داشتهايم. احمدينژاد با اشاره به اينكه ميخواهيم بر روي مرز قانون حركت كنيم، گفت: اميدواريم با حضور آقاي رحيمي در معاونت حقوقي بتوانيم هر چه بيشتر در اجراي قوانين موفق باشيم. وي سپس با بيان اينكه رابطه صحيح ميان مجلس و دولت بسيار مهم است، اظهار كرد: دستگاههاي صاحب اختيار و مسوولان بايد با جهت حقوقي دولت همسو شوند و از آنها آهنگ يكساني شنيده شود و اين دستگاهها بايد با هم، همافزايي داشته باشند تا كارهاي كشور جلو رود. وي با اشاره به اين نكته كه كار حوزه معاونت حقوقي دولت همواره از پركارترين حوزهها به شمار ميآيد، گفت: در اين حوزه پروژهها و كارهايي است كه بايد هر چه سريعتر سازماندهي شود كه البته هماهنگي و پاسخگويي به 290 نفر در مجلس، خود بيانگر كار سنگين و سخت در اين معاونت است. وي با بيان اولويتهاي معاونت حقوقي خود گفت: دستهبندي و تنقيه قوانين مهمترين كارها است تا بتوان از آسيبهاي به هم ريختگي و جامع و مانع نبودن قوانين جلوگيري كرد.
احمدينژاد گفت: قوه مجريه يك تن واحد است و مجموعه ماموريتها همه يك ماموريت است، هماهنگي همه دستگاهها با يكديگر و به طور كلي با ساير قوا از اهميت بسيار بالايي برخوردار است كه اميدوارم به فضل الهي همه وزيران و معاونان بتوانند هماهنگي كاملي را با معاونت حقوقي و امور مجلس دولت داشته باشند. احمدينژاد همچنين بار ديگر از جعفرزاده سرپرست معاونت حقوقي و امور مجلس دولت تشكر كرد و گفت: از اين بسيجي دلسوز تشكر ميكنم، وقتي ايشان را ميخواستم به عنوان معاونت حقوقي منصوب كنم از بنده خواست كه فعلا به عنوان سرپرست معرفي شود و انصافا در اين مدت فداكارانه و صادقانه كار كرد و كارهاي خوبي انجام شد كه اگر نبود دلسوزي ايشان، ما در بحثهايي مانند بودجه كه اتفاق بيسابقهاي در طول نظام جمهوري اسلامي ايران و حتي از سالهاي تدوين اولين قانون بودجه است، موفق نبوديم.
مجلس به اشتباه خود در استيضاح وزير بازرگاني پي برد در همين حال روز گذشته سرپرست سابق معاونت حقوقي و امور مجلس رييسجمهور در جلسه توديع خود با اشاره به استيضاح وزير بازرگاني گفت: مجلس با تلاشهاي معاونت حقوقي به اشتباه خود در استيضاح وزير بازرگاني پي برد. مجيد جعفرزاده، سرپرست سابق معاونت حقوقي رييسجمهور همچنين در مراسم معارفه معاون جديد اين معاونت گفت: در معاونت حقوقي كارهاي زيادي صورت گرفت كه يكي از آنها تلاش اين معاونت براي پسگيري استيضاح وزير بازرگاني توسط نمايندگان بود كه خوشبختانه مجلس به اشتباه خود در اين زمينه پي برد. وي سپس با تشكر از رييسجمهور گفت: ايشان در تمام مراحل ما را كمك كردند و از ما حمايت واقعي به عمل آوردند.
جعفرزاده هماهنگي و تعامل با ساير معاونين حقوقي وزارتخانهها را يكي از دستاوردهاي دوره سرپرستي خود بر معاونت حقوقي رييسجمهور دانست و افزود: طرحي را با حمايت رييسجمهور انجام داديم و در ابتدا امور حقوقي وزارتخانهها را ارزيابي و نقش هر كدام را بررسي كرديم و توانستيم ارتباط موثري با اين معاونين برقرار كنيم. وي در مورد بحث تنقيح قوانين نيز گفت: سعي بر آن داشتيم كه با روشهاي علمي، قوانين را كارآمدتر كنيم كه همين جا از همكارانم در معاونت حقوقي به خاطر زحماتي كه در اين باره كشيدهاند، تشكر ميكنم.
جعفرزاده رفع دعاوي بينالمللي را از ديگر كارهاي انجام شده در دوره خود دانست و همچنين از نمايندگان مجلس به خاطر همكاري خوبشان با معاونت حقوقي رييسجمهور تشكر كرد.
سكوت و صبر به حرمت احمدينژاد
از سوي ديگر روز گذشته معاون جديد حقوقي و امور مجلس رييسجمهور درباره گفتههايي كه در موردش بيان شد گفت: به حرمت آقاي احمدينژاد در برابر تمام اتفاقات اخير سكوت و صبر كردم و به خاطر محبت ايشان، اظهارات سمآلود بر پيكر من گوارا بود. محمدرضا رحيمي معاون جديد پارلماني و حقوقي رييسجمهور نيز در مراسم معارفه خود با بيان اينكه كار كردن با دولت احمدينژاد سخت است، گفت: ما خود را موظف ميدانيم همراه با گامهاي بلند ايشان قدم برداريم و بايد طوري كار كنيم كه شب و روز در هم آميخته شود. رحيمي ادامه داد: اگر بخواهم مطابق با شاني كه دولت براي من در نظر گرفته، كار كنم ديگر نبايد شب از روز بشناسم. با استعانت از خداوند تلاش ميكنم گامهاي بزرگي بردارم و كارها را به پيش ببرم و همانند روزهاي اول انقلاب كار كنم. وي با اشاره به سوابقش در ديوان محاسبات گفت: انسجامي كه در آنجا داشتيم و همچنين روابط خوبي كه با دولت بود باعث شد بتوانيم در آنجا خدمت خوبي كنيم و دولت نيز با ما خيلي خوب رفتار كرد و هرجا كه ديوان محاسبات نظري داشت،تقريبا آن را انجام داد.
رحيمي به برخي انتقادات كه اخيرا از وي شده بود اشاره كرد و گفت: من به حرمت آقاي احمدينژاد در برابر تمام اتفاقات اخير سكوت و صبر كردم و به خاطر محبت ايشان همه اظهارات سمآلود بر پيكر من گوارا بود، در حالي كه قبلا به كوچكترين حركت پاسخ ميدادم اما در اينجا قلم روي كاغذ نرفت و پاسخي داده نشد، با اين حال از كسي ناراحت نيستم و همه را حلال كردم.
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]