واضح آرشیو وب فارسی:مهر: همايش شيوه هاي روزآمد در قرآن و عترت در ساري برگزار شد
ساري - خبرگزاري مهر: همياش شيوه هاي روزآمد در قرآن و عترت در ساري برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبري ظهر چهارشنبه در سخناني در اين همايش با اشاره به آيات قرآن كريم، قرآن و عترت را دو حجت خداوند براي جوامع بشري دانست.
امام جمعه شهرستان قائمشهر اظهار داشت: عقل راهنماي انسان براي شناسايي حقيقت هستي در حد ممكن است و حجت الهي براي چگونه زيستن و قرآن و عترت در برابر عقل مكمل يكديگرند و براي شكوفايي عقل بايد از قرآن و عترت بهره گيريم.
وي افزود: گشودن معارف و گنجينه قرآن در درجه اول توسط رسول اكرم (ص ) و پس از آن نيز به دست اهل بيت(ع) صورت مي پذيرد.
نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبري، تمسك جستن به قرآن و عترت را عامل رهايي از گمراهي دانست و افزود: قرآن و عترت مكمل يكديگر و هر دو مكمل عقل هستند و قرآن منهاي عترت، قرآن مهجور و غير حاكم است.
علي معلمي در ادامه بر تاثير پذيري از قرآن تاكيد كرد و گفت: بايد قرآن را سرلوحه بزرگ زندگي خود قرار دهيم و با معيارهاي قرآن خود را منظم سازيم و در اين راستا نياز به تفسير قرآن داريم و بايد به مكتب اهل بيت(ع) مراجعه كنيم.
وي همچنين با بيان شواهد تاريخي، پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي، هشت سال دفاع مقدس و پيروزي حزب الله لبنان را نتيجه پيوند قرآن و عترت دانست.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري نيز در سخناني قرآن و عترت را شكل دهنده ابعاد ايماني انسان و علم را زمينه فراهم نمودن توانايي دانست و گفت: اين دو مولفه همراه با علم در تكامل انسان نقش اساسي دارند.
وي در ادامه بر اهميت پيوند علم و ايمان به خصوص در ميان قشر فرهيخته و دانشجويان تاكيد كرد و افزود: برون داد دانشگاه كساني هستند كه آينده را تحويل مي گيرند، آينده را مي سازند و آنرا طراحي و اداره مي كنند و ارتباط با قرآن و عترت سبب تضمين موفقييت آنها مي شود.
به گفته وي، قرآن و عترت به انسان به خصوص دانشجو آرامش، انگيزه و اعتماد به نفس مي دهد و مهمتر از همه كمال جويي و خودباوري در سايه قرآن و عترت تحقق مي يابد.
رئيس دانشگاه آزاد ساري خاطرنشان كرد: در نظام اسلامي خودباوري مارا به اين حد از توسعه رسانده است و عليرغم تلاش هاي دشمن از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي در جهت از بين بردن باورهايمان و تبديل آن به خودباختگي، خوشبختانه با تمسك جستن ما به قرآن و عترت در اين امر ناكام مانده است.
نيازآذري همچنين بر آسان سازي مفاهيم قرآن، ايجاد جاذبه هاي دريافت قرآن، عيني بودن الگوهاي ذهني، موضوعي كردن قرآن و ايجاد اشتياق و ايجاد حدود براي هر آموزه ديني از جمله عدم زياده گويي، حاشيه پردازي و ناقص گويي تاكيد كرد.
در ادامه هشت مقاله برتر اين همايش با عناوين " شيوه هاي روزآمد در اشاعه فرهنگ حجاب با تاكيد بر قرآن و عترت ، جلوه هايي از هنر تصويرآفريني در قرآن، جوان از ديدگاه قرآن و تمثيل يا نمادي از تصويرگرايي در قرآن، حجاب از ديدگاه قرآن و عترت، فلسفه حجاب از ديدگاه قرآن و عترت، شيوه هاي آموزش و اجرايي امر به معروف و نهي از منكر در دانشگاه ها با استناد به قرآن و عترت " معرفي و با اهدا لوح تقدير و جوايزي از آنها تجليل شد.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 285]