واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل تبليغات و اطلاعرساني وزارت ارشاد: تبليغات ركن رسيدن به چشمانداز 20ساله است قانون جامع در زمينهي تبليغات تا دو ماه آينده نهايي ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: رسانه
به گفتهي مديركل دفتر تبليغات و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، طبق قانون اساسي، متولي فرهنگ عمومي كشور فقط اين وزارتخانه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در آذربايجان شرقي، عليرضا كريمي در جمع صاحبان امتياز و مديران مسؤول كانونهاي آگهي و تبليغاتي استان آذربايجان شرقي در تالار خاقاني تبريز، اظهار كرد: در قانون اساسي هيچ اسمي از رسانهي ملي، مطبوعات يا شهرداري به عنوان متوليان فرهنگ عمومي برده نشده و اين مأموريت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي سپرده شده است.
او در ادامه عنوان كرد: اگر مطبوعات در صحنه هستند، تنها به خاطر ايفاي وظيفهي اطلاعرساني است و هيچ نقشي در موضوع فرهنگ عمومي ندارند.
كريمي با بيان اين كه كانونهاي تبليغاتي، به عنوان مجريان دوم قانون بعد از وزارت ارشاد هستند، خواستار رعايت قانون از سوي اين كانونها شد و هشدار داد: در صورت پايبند نبودن كانونهاي تبليغاتي به ضوابط و قوانين، به شدت با آنها برخورد خواهد شد.
او تبليغات را ركن متقني براي رسيدن به اهداف سند چشمانداز 20سالهي نظام دانست و گفت: وجود خطوط قرمز عليرغم اينكه شايد موجب دردسر براي برخي افراد شود اما براي كنترل فعالان فرهنگي، امري ضروري و اجتنابناپذير است.
مديركل دفتر تبليغات و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود، از شناسايي هفتهزار مورد تخلف در تبليغات محيطي و تابلوهاي سازمانها و شركتهاي سطح كشور كه از عنوانها و اصطلاحات بيگانه استفاده كردهاند، خبر داد و افزود: با اخطارهاي داده شده، فقط 1500 تا 1600 مورد نسبت به اصلاح تخلفات صورتگرفته اقدام كردهاند.
كريمي همچنين با ابراز تأسف از متخصص نبودن برخي از صاحبان كانونهاي تبليغاتي در زمينهي امور تبليغاتي، افزود: متأسفانه در برخي از استانها، افراد به خاطر علاقه به كار تبليغاتي و يا به دليل اينكه موفق به پيدا كردن شغل ديگري نشدهاند، به سمت كانونهاي تبليغاتي ميآيند.
او در ادامه با اشاره به فعاليت 4500 كانون تبليغاتي در سراسر كشور، نبود قانوني جامع در اين زمينه را يادآور شد و افزود: ادارهي كل تبليغات و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در حال تدوين قانون جامعي در اين خصوص است كه اميد ميرود تا دو ماه اينده نهايي شود.
كريمي اضافه كرد: پژوهشكدهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز نظرات خود را در زمينهي قانون يادشده نهايتا تا شهريورماه تكميل خواهد كرد تا اين نظرات به همراه قانون مدون ادارهي كل تبليغات و اطلاعرساني به هيأت دولت تقديم شود و پس از طي مراحل لازم، به شكل قانون درآيد.
مديركل دفتر تبليغات و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: با رايزنيهاي انجامگرفته، مقرر شده در استانهايي كه شمار كانونهاي تبليغاتي در آنها به يكصد واحد برسد، اتحاديهي كانونهاي تبليغاتي تشكيل شود كه در صورت تحقق اين امر، مزايايي نظير ارائهي تسهيلات بانكي و آموزشهاي مستمر در اختيار كانونهاي زير پوشش، قرار خواهد گرفت.
انتهاي پيام
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 286]