تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):گويا مؤمنان همان فقيهان (فرزانگان دين فهم) و اهل انديشيدن وپند گرفتن هستند. شنيد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846131631




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

محامدپور: دانشگاه اميركبير مي‌تواند قطب آزمايشگاه‌هاي تاييد نمونه تجهيزات الكترونيكي ‌شود گزارش مستندي از خطر امواج الكترومغناطيسي بر بدن وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: محامدپور: دانشگاه اميركبير مي‌تواند قطب آزمايشگاه‌هاي تاييد نمونه تجهيزات الكترونيكي ‌شود گزارش مستندي از خطر امواج الكترومغناطيسي بر بدن وجود ندارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: پژوهشي

معاون آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات گفت: ضرورت ايجاد قطب علمي براي آزمايشگاه‌هاي تاييد نمونه تجهيزات الكتريكي، الكترونيكي و مخابراتي در كشور احساس مي‌شود كه دانشگاه صنعتي اميركبير آمادگي تبديل شدن به اين مرجع را دارد.

به گزارش خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر كمال محامدپور در نخستين كنفرانس بررسي آثار ميدان‌هاي الكترومغناطيسي بر بافت‌هاي زنده و تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي اظهار كرد: نتيجه اين كنفرانس، اظهارنظر در مورد ضرر داشتن يا نداشتن اين امواج نيست و با توجه به گزارش‌هاي موجود، نمي‌توان در اين باره نظر قطعي داد و بايد براي همزيستي مسالمت‌آميز با امواج، راه حل ارائه دهيم.

وي با اشاره به اين كه آلودگي‌هاي محيط زيست در اين حوزه ناشناخته است، در خصوص راهكارهاي اجرايي گفت: در حال حاضر در خصوص مسايل مربوط به تلفن همراه و سايت BTS با مشكلاتي مواجهيم كه بايد اطلاع‌رساني كارشناسي مبتني بر تحقيق در دو سطح مسايل عمومي و ارائه اصل موضوع به صورت علمي از طريق رسانه‌ها و همايش‌ها صورت گيرد.

او ادامه داد: به دليل عدم آشنايي دقيق و يا عدم توجه كافي صنعت به تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي با مشكلاتي مواجه مي‌شويم كه اين بخش بايد استانداردهاي لازم را از توليدكنندگان تقاضا كند.

وي خاطرنشان كرد: در كشور توجه زيادي به تحقيقات در اين بخش نشده و با وجود ماهيت بين رشته‌يي آن، جاي خالي تحقيقات مشترك به ويژه در دو حوزه مهندسي و پزشكي احساس مي‌شود و در اين راستا علاوه بر مسايل فني و علمي بايد به مسايل جانبي ديگري چون موضوعات حقوقي نظير مخاطرات احتمالي كاربردهاي امواج در پزشكي پرداخت.

معاون آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات تصريح كرد: سرمايه‌گذاري در اين حوزه، وظيفه دستگاه‌هاي اجرايي و صنعت است تا تحقيقات و برنامه‌هاي لازم شكل بگيرد. ما نيز در وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات برقراري ارتباط ميان دانشگاه‌ها، صنايع و حتي بخش خصوصي را آغاز كرده‌ايم تا بخشي از آزمايشگاه‌هاي تخصصي براي تاييد نمونه در اين مراكز ايجاد شود.

وي عنوان كرد: اميدواريم قطبي براي بررسي مسايل اين حوزه ايجاد شود و آمادگي وزارتخانه را براي پذيرش پيشنهاد به منظور تكميل آزمايشگاه‌هاي دانشگاه صنعتي اميركبير اعلام مي‌كنم تا حداقل يك مرجع براي اين حوزه معرفي شود.

محامدپور در ادامه اظهار كرد: در بحث ارتباط ميان تلفن همراه و سلامت، بايد به دو سوال عمده وجود تاثير سايت‌هاي BTS يا تلفن همراه بر بدن و نوع اثرات اين امواج راديويي پاسخ داد كه به ميزان متوسط جريان روي بافت‌ها، ميزان ميدان ايجاد شده، توان توزيع شده روي بدن، ميزان جذب و غيره بستگي دارد.

معاون آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل وزارت ICT ادامه داد: در فركانس‌هاي بين 30 كيلو هرتز تا 300 گيگا هرتز نيز شدت جريان متناسب با ميزان جذب بوده و تاثير زيادي از فركانس نمي‌گيرد، به طوري كه اثرات اين امواج شبيه به امواج ماكروويو است. همچنين از دلايل عمده اين كه بافت‌ها در ارتباط با اين امواج ممكن است آسيب ببينند، اين است كه آماري از ميزان تلفات و دفع آن‌ها در بدن وجود ندارد.

به گزارش ايسنا، وي گفت: خروجي نسل اول تلفن همراه بين دو تا پنج وات بود، اما استاندارد فعلي زير يك وات بوده و گوشي‌هاي مناسب امروزي بين دو تا سه دهم وات خروجي دارند؛ در خصوص سايت‌هاي BTS نيز در شهرهاي بزرگ به دليل افزايش سطح پوشش بايد از سلولي به ميكروسلولي 10 تا 15 وات وارد شده و توان فرستنده را كم كنيم.

محامدپور اظهار كرد: در تكنولوژي GSM در حال حاضر براي هر تك فركانس، هشت كاربر داريم كه به ترتيب زماني از آن بهره‌مند مي‌شوند و بدين ترتيب اگر توان زيادي بين 10 تا 100 وات را در نظر بگيريم، مشاهده مي‌كنيم كه اين امواج تاثير زيادي روي بافت‌هاي بدن ندارند و در اينجا اعلام مي‌كنم كه هنوز هيچ گزارش صريح و مستندي وجود ندارد كه به طور كلي گفته باشد اين امواج خطرآميز است.

به گفته وي، تحقيقات زيادي در خصوص تاثيرات مداوم استفاده از تلفن همراه روي گوش، جمجمه و برخي بافتهاي مغز انجام شده، اما شدت و طول آن (مدت زمان كاربرد) در نتايج اهميت دارد و معتقدم كه بايد كارگروهي براي انجام آزمايشات در اين زمينه با همكاري دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور تشكيل شود.

معاون آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات يادآور شد: سازمان بهداشت جهاني نيز اعلام كرده كه اين امواج مي‌تواند آسيب زننده باشد، اما گزارش قطعي آن وجود ندارد و به همين جهت ما بيش از آن كه به خطرآميز بودن امواج الكترومغناطيسي بپردازيم، بايد به تجهيزاتي كه اين ابزار را در اختيار ما قرار مي‌دهند، بينديشيم و دستگاه‌هاي اجرايي مسووليت ويژه در تعيين استانداردها براي آن‌ها دارند.

وي اذعان كرد: با توجه به اندازه‌گيري بافت‌ها، اگر شدت توان و تشعشع و طول اين شدت جريان زياد باشد، تاثيرات مخرب امواج مشاهده مي‌شود.

محامدپور در پايان اظهار كرد: ما بايد موضوع استانداردسازي تجهيزات الكتريكي، الكترونيكي و مخابراتي را در كشور جدي بگيريم و اساتيد دانشگاه‌ها، موسسه استاندارد، وزارت نيرو، مخابرات و دستگاه‌هاي اجرايي با همكاري يكديگر به اين موضوع كه با سلامتي مردم سر و كار دارد، پرداخته و سرمايه‌گذاري‌هاي لازم را انجام دهند.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن