واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فرمانداران خراسان جنوبي امام خميني(ره) را الگوي تمام نماي اسلام ميدانند
داخلي. اجتماعي. مراسم. ارتحال امام.
فرمانداران شهرستانهاي استان خراسان جنوبي ازامام خميني(ره) بنيانگذار انقلاب اسلامي به عنوان الگوي تمام نماي اسلام و شخصيتي نمونه ياد كردند.
آنان به خبرگزاري جمهوري اسلامي گفتند كه ترويج انديشههاي امام راحل امروز بيش از هر زمان ديگري ضروري است زيرا بر پايه آن مسير حركت ما مشخص ميشود و هرگز به بيراهه نخواهيم رفت.
فرماندار نهبندان در اين زمينه برتوجه به انديشهها و ابعاد مختلف شخصيتي امام راحل تاكيد و بيان كرد: دستاوردهاي انقلاب اسلامي بايد براي مردم به ويژه نسل سوم انقلاب بازگو شود.
غلامرضا پورسلطاني افزود: امام خميني(ه) نه تنها به ملت ايران بلكه به تمام مسلمانان جهان تعلق دارد و امروز همگان او را به عنوان امامي دلسوز، مجاهدي نستوه، فقيهي آگاه و رهبري مقتدر ميشناسند.
وي گفت: جهانگير شدن انقلاب اسلامي ناشي از مايههاي ديني، انساني و عقلاني انقلاب است لذا بر اين اساس بود كه دلباختگان به دين مبين اسلام در جاي جاي جهان پهناور با عشق و اخلاص به او گرويدند.
او افزود: امام خميني(ره) با قيام خود انقلاب اسلامي را بنيان نهاد كه براي همه فراگير بود.
وي گفت: بايد همواره امام خميني(ره) را به عنوان يك الگو و شخصيت نمونه به جامعه معرفي كرد تا نسل سوم انقلاب كه بطور مستقيم زندگي و دوره امام راحل را تجربه نكردند، ايشان را به عنوان الگوي زندگي اجتماعي خويش انتخاب كنند.
او افزود: امام خميني(ره) با بينش سياسي الهي خاصي كه داشت مردم را ولي نعمت خود خطاب ميكرد و بارها مردم را به وحدت و انسجام براي استحكام پايههاي نظام مقدس جمهوري اسلامي فراخواند.
وي گفت: قيام ۱۵خرداد ۱۳۴۲به رهبري امام خميني(ره) نيز ماهيت رژيم ستمشاهي را بيش از پيش براي همگان آشكار كرد و نقطه آغازي براي توفان عظيم انقلاب اسلامي بود.
فرماندار درميان هم با بيان اينكه شخصيت امام(ره) متفاوت از ديگر رهبران جهان بود گفت: امام خميني(ره) آيينه تمامنماي اسلام و الگوي انسان كامل در عصر معاصر بود.
سيد عليرضا حسيني افزود: امام راحل سياستمداري مطلع و توانا بود كه دست هاي پنهان و نيتهاي ناثواب را تشخيص ميداد.
وي گفت: امام راحل ضمن اينكه عابد و زاهدي منحصربفرد بود، در مقابل دشمنان و بدخواهان اسلام و انقلاب كوچكترين گذشت و تعلل به خرج نميداد.
او همچنين قيام ۱۵خرداد ۱۳۴۲را آغاز نهضت اسلامي و جهاني امام راحل دانست و افزود: اين بزرگوار در آن جو خفقان كه استبداد و استثمار قصد نابودي اسلام و ايران را داشت نترسيد و فرياد كشيد و فرمود من سينه خود را براي سرنيزههاي شما آماده كردهام.
فرماندار سربيشه هم گفت: هر چه از رحلت امام خميني(ره) فاصله ميگيريم ابعاد ناشناخته آن رهبر بزرگوار را بيشتر ميشناسيم زيرا گذشت زمان معرف انسانهاي بزرگي است كه در ظرف محدود زمان نميگنجند.
علي براتي افزود: امام خميني(ره) شخصيتي با انديشههاي متعالي بود كه سكاندار حركتي بزرگ شد و معادلات سياسي جهان دوقطبي را به هم زد.
وي گفت: براي درك صحيح عظمت امام خميني(ره) بايد مشكلات آن روز جامعه ايران و بينالملل را مطالعه كرد و موضعگيريهاي حكيمانه امام راحل را قبل و بعد از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي شناخت.
او افزود: امام خميني(ره) با درك عميق برنامه راهبردي توسعه انقلاب اسلامي از همان ابتداي نهضت اسلامي به وحدت توجه داشته و در تمام موضعگيري هاي اجتماعي بر آن پافشاري نمودهاند.
وي گفت: موضعگيري اين بزرگوار در شناخت دشمن و تذكر تمام اقشار اجتماع به دشمنشناسي بسيار واضح بود كه از نمونه آن ميتوان به معرفي آمريكا به عنوان دشمن بزرگ و روكردن توطئههاي استكبار كهنه انگليس اشاره كرد.
او افزود: بهترين ترويج افكار و انديشههاي امام راحل حركت در مسيري است كه معظمله در طول عمر بابركت خود در بيانيهها، سخنرانيها و اطلاعيهها صادر و مواضع نظام را روشن ساختهاند.
وي گفت: قانون اساسي ماحصل فكر تابناك حضرت امام خميني(ره) است و رعايت اصول آن فارغ از هر تيپ سياسي و فكري در واقع تبيين انقلاب و انديشه امام است.
او گفت: امام خميني(ره) را بايد در ولايت فقيه شناخت و ترسيم ولايت فقيه و ابعاد آن با انديشههاي متعالي امام راحل كمككننده بزرگي است به نسل جوان معاصر كه علت اين همه رشد و تعالي را در مسير درست آن بشناسند.
فرماندار شهرستان سرايان هم گفت: امام خميني(ره) داراي شخصيتي جامع، ممتاز و كمنظير بود.
محمدرضا رجبيمقدم با بيان اينكه امام راحل از نظر علمي جامعالاطراف بود افزود: ايشان از ابعاد نظري و عملي در زمينه علوم مختلف از جمله فقه، اخلاق، فلسفه، قرآن، حديث، تاريخ اسلام و حتي روانشناسي از علماي زمان خود جلوتر بود.
وي گفت: امام خميني(ره) از قدرت تشخيص بالايي در درك موقيعت زماني و مكاني و مشكلات مسير راه و ارايه راهحلهاي مناسب برخوردار بود.
او افزود: در زمينه ترويج انديشههاي امام(ره) بايد سيره نظري و عملي ايشان در سطوح مختلف جامعه به ويژه در مدارس، كتب درسي و تربيت معلمان و مربيان و در سطح دانشگاهها و سطوح عادي جامعه مورد اهتمام قرار گيرد.
وي همچنين بر تبيين انديشههاي امام خميني(ره) به منظور الگوسازي با استفاده از رشتههاي مختلف هنري و سمعي و بصري و توجه به سيره ايشان در برنامهريزي و قانونگذاري و اداره امور تاكيد كرد.
او همچنين با اشاره به قيام ۱۵خرداد ۱۳۴۲گفت: از مطالعه زندگي امام راحل اينگونه استنباط ميشود كه ۱۵خرداد بهانهاي براي علني شدن قيام ايشان بود.
وي افزود: با خطاهاي آشكار رژيم پهلوي و اقدامات خلاف مصالح اسلامي و ملي بهانهاي پيش آمد تا حداقل نخبگان و اقشار جامعه به ويژه طلاب و تربيت يافتگان مكتب امام(ره) در خرداد ۴۲به ميدان كشيده شوند و اين امر زمينهاي شود كه نطفه انقلاب اسلامي سال ۱۳۵۷منعقد گردد. ك/۴
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 319]