واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بي توجهي تلويزيون آثار مخربي بر توليد انيميشن در كشور خواهد داشت
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي گفت : نبود تعامل تلويزيون، آثار مخرب و جدي مي تواند بر سامانه توليد انيميشن در كشور داشته باشد .
"محمد رضا جعفري جلوه " در برنامه افتتاح كانون فيلم انيميشن در مركز گسترش سينماي مستند وتجربي ، افزود: در مقابل تعامل رسانه ملي و شبكه هاي مختلف استاني مي تواند در ساماندهي عرصه توليد انيميشن نقش آفرين باشد .
به گزارش خبرنگار ايرنا، كانون فيلم انيميشن با حضور معاون وزير فرهنگ وارشاد اسلامي ، جمعي از انيماتورها، فيلمسازان و اصحاب رسانه در سالن سينما حقيقت مركز گسترش سينماي مستند وتجربي آغاز به كار كرد.
معاون وزير فرهنگ وارشاد اسلامي با اشاره به فعاليت هاي انجام شده در حوزه انيميشن وتعيين مركز سينماي مستند وتجربي به عنوان نهاد متولي اين بخش افزود: كارهاي خوبي به اندازه مقدور انجام شده ، لكن در ابتداي راه هستيم .
وي ، ساماندهي حوزه توليد انيميشن را با توجه به وجود توليدكنندگان با قدرت و توزيع شده در كشور را اساسي خواند و گفت : وجود توليدكنندگان با قدرت و قوت، و توزيع شده در سراسر كشور باعث غرورو نشانگر تحرك عمومي و عرض اندام جدي است .
جعفري جلوه تصريح كرد: در يك سامانه توليد بسوي مقصد نهايي يعني عرضه بايد حركت كرد تا متوليان حمايت از توليد انيميشن دريابند كه حركت كنند و جريان توليد را جدي و نتيجه بخش نمايند.
معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از عرضه ، پخش و توزيع به عنوان ديگر اولويت هاي برنامه اي در حوزه انيميشن نام برد و افزود: توليد به همراه عرضه و پخش در سطح ملي و فراملي و ارايه به مخاطب به منظور بازگشت سرمايه يك اصل اساسي و نياز جدي اين بخش است .
وي همچنين از اكران عمومي ، نمايش خانگي (شبكه ويديويي ) و پخش تلويزيوني به عنوان مجاري درآمدزايي و مخاطب يابي براي توليدات انيميشن كشور ياد كرد و گفت : ساماندهي عرصه هاي يادشده (توليد ، عرضه و پخش) نياز انيميشن در ايران است .
جعفري جلوه با اشاره به ضرورت امكان يابي براي نمايش توليدات انيميشني و مخاطب گسترده اين آثار در گروه سني مختلف بويژه كودكان ونوجوانان ، افزود : امروز مي انديشيم براي يك گروه سينمايي براي اكران مناسب فيلم هاي كودكان ونوجوانان ، اگر با تسامح انيميشن را در نظر بگيريم ، بخش عمده توليدات اين بخش براي گروه سني كودك تناسب بيشتري دارد.
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين با اشاره به ضرورت توزيع منطقي توليدات انميشني در چرخه نمايش خانگي و تلويزيوني ، گفت : تا نسبت مناسبي ميان جريان توليد انيميشن و رسانه ملي فراهم نشود ، نمي توان از يك توازن در عرصه عرضه و تقاضا سخن گفت .
به گزارش ايرنا ، جعفري جلوه در بخش ديگري از سخنان خود به ضرورت ارايه تعريف انيميشن ملي پرداخت و ادامه داد: مباحث نظري و پژوهشي و امكان تعاطي افكار در جهت تبيين انيميشن ملي در كانون هاي نقد ، عرضه و نمايش خصوصي همچون كانون فيلم انيميشن فراهم مي شود.
وي تصريح كرد: هر فعاليت در حوزه آكادميك بويژه در سطح نهادها و موسسه ها و فرهنگستان ها با محور هاي يادشده مي تواند زمينه ساز ايجاد مكتب ملي در عرصه انيميشن و تحقق انيميشن ملي شود.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 314]