واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جانشين دبيرمبارزهبا مواد مخدر: مسوولان بايد پيشگيريازاعتيادرادر اولويت برنامهها قرار دهند
داخلي. اجتماعي. مواد مخدر
جانشين دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: مسوولان بايد پيشگيري از اعتياد را دراولويت برنامههاي آموزشي، درماني و بهداشتي قرار دهند.
سرهنگ اسدالله اسدي، سه شنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: اعتياد به عنوان يك آسيب اجتماعي، بهداشتي،اقتصادي و فرهنگي امنيت و استقلال كشور را تحت تاثير قرار داده است.
وي افزود: اين معضل اجتماعي ارزشهاي انساني،اسلامي و هويت ملي ما را در معرض خطر و آسيب قرار داده است.
اسدياضافه كرد:قشرجوان جامعه بيشتر درمعرض آسيب وآماج اعتياداست بنابر اين وظيفه تمام دستگاههاي مربوط در زمينه با تقابل بااين مشكل خطيرتر ميسازد.
وي ادامه داد:در بررسي برنامههاي مقابله و جلوگيري از عرضه مواد مخدر، درمان و كاهش آسيب معتادين واجراي برنامههاي پيشگيري و فرهنگي، پيشگيري از اعتياد با بازده بالا و ارزشمندتر توصيف شده است.
اسدي گفت:ستادمبارزه با مواد مخدر، اولويت برنامههاي امسال را پيشگيري از اعتياد تعريف كرده و عمده فعاليتها در بخشهاي مختلف با اين هدف دنبال مي شود.
وي افزود:تاثير برنامههاي پيشگيري در درازمدت مشخص ميشود،در صورتي كه بااين برنامهها انقلابي در جهت پيشگيري از اعتياد در سطح وسيع انجام شود، اثرات آن در سالهاي آينده بوضوح آشكار خواهد شد.
وي بيان كرد:سازمان هاودست اندركاران مبارزه با مواد مخدر بايد با آگاه سازي، حساسسازي و آموزش مهارتهاي زندگي كودكان، نوجوانان و جوانان را در برابر اعتياد واكسينه كنند.
جانشين دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: ۱۳۰ميليارد ريال اعتبار به برنامههاي پيشگيري از اعتياد در كشور اختصاص يافت.
اين مسوول افزود: اين اعتباربر حسب اولويت برنامهها بين وزارتخانههاي آموزش وپرورش،علوم،فرهنگ وارشاداسلامي بهداشت،درمان و آموزش پزشكي، سازمان بهزيستي و سازمان زندانها براي پيشبرداهداف برنامههاي پيشگيري از اعتياد تقسيم ميشود.
وي ادامه داد:مسوولان بايدبابهرهگيري از كارشناسان و مشاوران برنامههاي منسجم و متناسب با مخاطبان خود را طرح ريزي كنند تا از اين سرمايهگذاري بتوان در آينده بهره مناسبي برد.ك/۳
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 270]