واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: عمليات ضربتي دولت براي ساخت يكهزار سرويس بهداشتي
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از "عمليات ضربتي" دولت براي ساخت يكهزار سرويس بهداشتي بين راهي در كشور خبر داد.
"مهدي جهانگيري" در اطلاعيه اي كه از سوي روابط عمومي معاونت سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي انتشار يافت، گفت: در نظر داريم طرح ساخت يكهزار سرويس بهداشتي را به صورت ضربتي با همكاري استانداري ها و مديران استاني در سال جاري به اجرا درآوريم.
وي در همين راستا از برنامه دولت براي حمايت از سرمايه گذاران بخش خصوصي براي ساخت سرويسهاي بهداشتي سخن گفت و پرداخت 30 درصد هزينه هاي ساخت به صورت يارانه و اختصاص زمين رايگان، آب و برق را از جمله مهمترين اين حمايتها برشمرد.
جهانگيري با اشاره به ساخت مجتمعهاي رفاهي و بهداشتي در دو دسته شامل زيربناي بيش از 150 متر مربع و كمتر از آن اظهارداشت: از آنجا كه مجتمعهاي زير 150 متر توجيه اقتصادي ندارد، دولت كمكها و تسهيلات بيشتري در اختيار سازندگان آن قرار مي دهد.
وي افزود: سرمايه گذاران مجموعه هاي زير 150 مترهمچنين مجاز هستند ساخت يك واحد تجاري يا رستوران هاي فست فود را در دستور كار خود قرار دهند.
معاون سرمايه گذاري و طرحهاي سازمان ميراث فرهنگي، حمايت از سرمايه گذار و معرفي سريعتر آنان به بانك براي دريافت تسهيلات را از ديگر اقدامات اين سازمان براي تسريع ساخت سرويس هاي بهداشتي بيان كرد و گفت: براي ساخت اين سرويس ها اعتباراتي نيز در استان ها پيش بيني شده است كه در اختيار شركت توسعه ايرانگردي و جهانگردي استانها قرار دارد.
وي تصريح كرد: فراهم بودن تمام شرايط براي ساخت سرويس هاي بهداشتي از سوي دولت و سازمان ، مي تواند انگيزه زيادي را در سرمايه گذاران ايجاد كند و سهم مديران استاني براي جذب سرمايه گذاران بسيار حائز اهميت است.
"اسفنديار رحيم مشايي" رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز هفته جاري در جمع روساي سازمانهاي ميراث فرهنگي سراسر كشور با اشاره به مصوبه دولت در زمينه احداث يكهزار سرويس بهداشتي در محورهاي بين راهي، تاكيد كرد: عزم دولت براي بهبود تسهيلات و خدمات به گردشگران از جمله در نقاط بين راهي جدي است.
وي ايجاد يكهزار مجمتع رفاهي و سرويس بهداشتي را از جمله مهمترين برنامه ها در اين زمينه در سال جاري برشمرد و هزينه احداث اين سرويسها را حدود 500 ميليارد تومان برآورد كرد.
مشايي گفت: براي ايجاد انگيزه در بخش خصوصي و جلب مشاركت آنها، مصوبه انجام تبليغات بين جاده اي با هدف درآمدزايي از طريق اين مجتمعها نيز از سوي دولت صادر شده است.
سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تاكيد كرده است كه هدفش بهبود تسهيلات و خدمات رفاهي به گردشگران است و طبق برنامه، قرار است در مرحله نهايي در فاصله هر 25 كيلومتر در جاده ها يك مجتمع خدماتي و سرويس بهداشتي احداث شود.
بنا به گزارشها، هم اكنون شركتهايي از اسپانيا و ديگر كشورهاي اروپايي و عربي براي ساخت سرويسهاي بهداشتي بين راهي با ايران قراردادهايي امضا كرده يا در آستانه انعقاد آن هستند. .
معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي خاطرنشان كرد: تسهيلات ذكرشده تنها براي ساخت سرويس هاي بهداشتي در جاده ها نيست و سرمايه گذاران در زمينه ساخت سايت ها و قطب هاي گردشگري نيز از تسهيلاتي مشابه سازندگان سرويسهاي بهداشتي برخوردار مي شوند.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 376]