واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: حفظ سريع قرآن ، بازدهي لازم را ندارد
طي مراحل حفظ قرآن كريم با صرف وقت و دور از هياهو و عجله باعث رسيدن به نــتيجه و ماندگاري بيشتري خواهد شد.
زينبالسادات سجاديزاده نفر اول رشته حفظ پنج جزء قرآن كريم در بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران با بيان اين مطلب با اشاره به موفقيتش در حفظ 10 جزء قرآن تصريح كرد: در حال حاضر حفظ 10 جزء قرآن كريم را به پايان رساندهام و در حال حفظ جزءهاي ديگر اين كتاب آسماني هستم، ولي ترجيح ميدهم اين روند با آرامش انجام شود.
وي گفت: بسياري از افراد را ديدهام كه ظرف يك سال كل قرآن را حفظ كردهاند ولي معتقدم حفظ سريع قرآن بازدهي لازم را ندارد و من براي حافظ كل قرآن شدن، حفظ چهار صفحه در هفته را در برنامه كاري خود قرار دادهام و در زمانيكه وقت بيشتري داشته باشم اين تعداد را به شش صفحه نيز ميرسانم.
رتبه اول حفظ پنج جزء بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان، ادامه داد: از سال 82 سمت و سوي تلاشهاي خودم را به حفظ قرآن سوق دادم و قبل از اين زمان نيز به روخواني قرآن اهتمام داشتم.
وي با اشاره به اينكه آيين افتتاحيه بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران از بهترين مراسم قرآني بوده است، افزود: محور بودن قرآن دليل بارز اين برتري است، همچنين وجود استادان برتر قرآن چون آقاي سليمي، حضار و دانشجوياني كه به خاطر قرآن گردهم جمع شده بودند، از ديگر دلايلي است كه اين نـورانيت را به مسـابقات مـنتقل ميكرد.
وي ادامه داد: حضور آقاي سليمي با نورانيت و آرامشي كه با خود منتقل ميكنند در مسابقات قرآن دانشجويان براي من و بسياري از دوستانم بسيار خوشحالكننده بود و آرامش برقرار شده در آيين افتتاحيه رقابتها كه مديريت ايشان نيز به عنوان مجري بيتأثير نبود، در هيچ مسابقهاي وجود نداشت.
سجاديزاده در ادامه درباره محل برپايي جشنواره ملي قرآن دانشجويان بيان كرد: محل برپايي اين دوره از رقابتهاي قرآني بسيار مطلوب بود و مسئولان برگزاري جشنواره ملي قرآن نيز تمام تلاش خود را براي خوب برگزار شدن اين مراسم، انجام داده بودند.
نفر اول رشته حفظ پنج جزء قرآن درباره محل برگزاري مسابقات، گفت: قبل از حضور در اين دوره از مسابقات نظر خاصي درباره استان سيستان و بلوجستان داشتم ولي بعد از حضور در آن استان به واسطه شركت در جشنواره ملي قرآن دانشجويان، 80 درصد اين ذهنيت به طور كامل عوض شد.
وي امنيت موجود در استان و ظرفيت دانشگاه سيستان و بلوچستان را از عوامل تغييردهنده اين طرز تفكر دانست و افزود: استادان و داوران حاضر در اين دوره از مسابقات نيز از ديگر نقاط قوت اين دوره از جشنواره ملي قرآن دانشجويان بود.
اين حافظ قرآن كريم در ادامه با اشاره به حضور پنج داور جديد در كنار يك داور پيشكسوت در هيأت داوران رشته حفظ، بيان كرد: داوري اين استادان خوب بود ولي براي از بين رفتن حرف و حديثها بهتر بود به تعداد برابر از وجود داوران جوان و پيشكسوت بهره ميبردند.
وي در پايان برگزاري چنين مسابقاتي را بسيار لازم و مثبت قلمداد و اظهار كرد: برپايي مسابقات با حضور نخبگان قرآني كه هم در حال تحصيل هستند و هم در زمينههاي قرآني پيشرفت داشتهاند، در سطح جهاني تأثير بهسزايي دارد.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]