تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر گاه يكى از شما وضو بگيرد و بسم اللّه الرحمن الرحيم نگويد. شيطان در آن شريك است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834969580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مصرف‌گرايي و اشرافي‌گري مانع دروني انقلاب اسلاممعاون حوزه علميه قم:كسي كه تجمل‌گرايي بخشي از زندگي اوست نمي‌تواند در خدمت اهداف انقلاب باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مصرف‌گرايي و اشرافي‌گري مانع دروني انقلاب اسلاممعاون حوزه علميه قم:كسي كه تجمل‌گرايي بخشي از زندگي اوست نمي‌تواند در خدمت اهداف انقلاب باشد
گروه سياسي: چطور مي‌شود كسي كه خود گرفتار ميل به مصرف شديد و در زمره اسراف‌كاران قرار گرفته و تجمل‌گرايي بخشي از زندگي اوست و ميل به اشرافي‌گري سراسر وجودش را فراگرفته است، مي‌تواند در خدمت چنين انقلاب و اهدافي قرار بگيرد.
حجت‌الاسلام والمسلمين عبدالكريم بهجت‌پور، معاون آموزشي حوزه علميه قم در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با اشاره به بيانات حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، مقام معظم رهبري در جمع دانشجويان استان فارس، مبني بر اينكه اسراف‌گرايي، تجمل‌پرستي و اشرافي‌گري از موانع دروني انقلاب است، به تحليل اين بيانات پرداخت.

وي اظهار كرد: تحقق اين مطالبه رهبر معظم انقلاب، مهمترين عامل پيشبرنده انقلابي با هويت اسلامي كه پايه‌هايش بر ايثارگري، گذشت از خود و آماده‌بودن براي فداكاري در راه دين استوار است و بزرگانش كساني هستند كه بيشترين فاصله را از دنيا و تجملات دنيايي دارند، خواهد بود.

حجت‌الاسلام بهجت‌پور ادامه داد: اين خواسته مي‌طلبد تا كساني كه در راه خدمت در اين جريان قرار مي‌گيرند و براي تحقق چنين آرماني تلاش مي‌كنند، خود، از هرگونه حركت و علافه و متصل‌شدن به صفاتي كه با اين هويت منافات دارد، پرهيز كنند.

معاون آموزشي حوزه علميه قم بيان كرد: كسي كه تجمل‌گرا است و اصل زندگي را بر آرايش و زينت و تغيير دكوراسيون و مسائلي از اين دست قرار داده و يا برايش اين اصل است كه در زمره طبقاتي كه اشرافي هستند يعني ثروتمنداني كه غم محرومان را ندارند و نمي‌خواهند درد محرومان را درك كنند و مرفه بي‌درد هستند قرار بگيرد، طبيعي است كه نمي‌تواند در خدمت اهداف نهضتي با اين عظمت قرار بگيرند.

وي با تأكيد بر تلاش براي تحقق رهنمود مقام معظم رهبري در جامعه اسلامي، متذكر شد: رهبر معظم انقلاب به دليل نسبتي كه بين اين خواسته و جريان مخالف انقلاب وجود دارد، اين مطالبه را بيان فرموده‌اند؛ جريان مخالف انقلاب، جرياني است كه به مصرف‌گرايي تجمل‌پرستي و اسرافي‌گري دامن مي‌زند.

اين فعال ديني در تبيين سخنان خود افزود: هويت انقلاب اسلامي ايران، در اين است كه با تجمل‌گرايي و اشرافي‌گري مبارزه كند و از اين جريانات فاصله بگيرد.

حجت‌الاسلام بهجت‌پور در ادامه اين سؤال را طرح كرد كه چطور مي‌شود كسي كه خود گرفتار ميل به مصرف شديد و در زمره اسراف‌كاران قرار گرفته و تجمل‌گرايي بخشي از زندگي اوست و ميل به اشرافي‌گري سراسر وجودش را فراگرفته است، مي‌تواند در خدمت چنين انقلاب و اهدافي قرار بگيرد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه چه اقداماتي را بايد براي رفع اين معضلات در دستور كار قرار داد، گفت: روشنگري رسانه‌ها و ساير نهادهاي ترويجي، تبليغي، فرهنگي و تحليل مناسب اين سه عامل به عنوان سه آفت و آسيب انقلاب، براي عموم مخاطبين در لايه‌ها و طبقات مختلف، يكي از بهترين راهكارهاي مبارزه با چنين آفتي است؛ اين آفت، آفتي فرهنگي است و بايد با اقدام فرهنگي هم جلوي آن را گرفت.

معاون آموزشي حوزه بيان كرد: در دستورات اسلامي ما اعم از آنچه در آيات و روايات آمده، نسبت به منفي‌ديدن چنين رويكردهايي، گزاره‌هاي زيادي ديده مي‌شود كه با پردازش مناسب بخش فرهنگي و بيان آن به زبان‌ها و قالب‌هاي مختلف اعم از قالب هنري، ادبي، برهاني، منطقي و اخلاقي مي‌توان تا حدود زيادي جلوي چنين آسيبي را گرفت.

اين فعال ديني در ادامه به مسئوليت خطير و مهم طبقه خواص اشاره داشت و اضافه كرد: پرهيز و دوري از اسراف و تجل‌گرايي، وظيفه عمومي مردم است كه بايد با رويكرد و اقدام گسترده فرهنگي اتفاق افتد، اما طبقه خواص به دليل اينكه نقش مهمي در الگوسازي دارند و خود به عنوان الگوهاي مردم به حساب مي‌آيند و منتسب به انقلاب و هويت اسلامي هستند بايد بسيار مراقب باشند كه فاصله‌شان از اين سه آفت نمايان باشد و مشتبه نباشد.

وي توضيح داد: اين طبقه بايد اين اصل را همانند حضرت امام سرلوحه كار خود قرار دهند؛ امروز وقتي مردم به جماران و منزل امام مي‌روند و آنچه امام براي بعد از خود به ارث گذاشته را مي‌بينند خود به خود باور و ايمانشان به امام و راهي كه پيمودند و مسيري كه تعيين كردند، زياد مي‌شود.

معاون آموزشي حوره باري ديگر تأكيد كرد: طبقه خواص جامعه در اين سه مورد به عنوان گروهي كه چشم ديگران به آنهاست كاملاً مراقب رفتار خود باشند و حتي از انجام امر مشتبه جداً خودداري كنند.

وي در ادامه گفت: گاهي تصور بر اين است كه داشتن يكسري تجملات در مديريت و حاكميت كشور به عنوان فرهنگ لازم و هنجار پذيرفته شده است و اين نقطه خطري است كه بايد مسئولين امر براي اصلاح آن و زدودنش بدان تأكيد و توجه داشته باشند.

حجت‌الاسلام بهجت‌پور يادآور شد: بايد بدانيم كه آنچه دستگاه كليسايي را زمين زد دقيقاً از اينجا شروع شد، دستگاه كليسايي و پاپي، وقتي در جريان حاكميت قرار گرفت و احساس كرد كه بايد به لوازم حاكميت تن دهد و از جمله اين لوازم‌ها سه عامل اشرافي‌گري مصرف‌گرايي و تجمل‌پرستي بود رو به اضمحلال نهاد.

وي در تكميل سخنان خود گفت: اگر تاريخ كليسا را در 11 قرن حكومتش بررسي كنيم با نمونه‌هايي از چنين اشتباهات تحليلي مواجه مي‌شويم؛ آنان با تحليل غلط و اشتباه كار را به جايي رساندند كه فاصله آنها اولاً از درون زياد شد و مردم احساس كردند بايد مالياتي را پرداخت كنند براي مصرف‌هاي زياد آنان، تا آنها به تجمل بپردازند و خود را به طبقه اشرافي نزديك بكنند.

وي افزود: اين مسئله اولاً فاصله مردم را از حكومت رياد مي‌كند ثانياً ما را به عنوان يك حكومت ديني كه هويت ويژه خود را دارد و از مدل‌هاي حكومتي ديگر كشورها فاصله‌ معناداري دارد كاملاً به چالش مي‌كشاند و امر را بر مردم در دنيا مشتبه مي‌كند.

معاون آموزشي حوزه يادآور شد: بخش حكومت يعني هر سه قوه كاملاً بر رسوخ چنين فرهنگي با هر توجيهي كه ممكن است مطرح كنند، برخورد كند.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن