تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860795103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي


واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
 وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي
وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي     لوازم مورد نياز - رنگ هاي مختلف اکريليک بنفش تيره ، بنفش روشن ، آبي فيروزه اي (Turquoise) و کرم - قلم موي سرصاف يا سرکج شماره 8 -ماده گليز (Glaze) -ظرف سفالي براي نقاشي - قلم موي Scrip Liner بيشتر بدانيد : براي انجام تکنيک نقاشي تک ضربه اي انتخاب نوع و اندازه قلم مو بستگي به اندازه ظرف و يا سطح کار در نظر گرفته مي شود دارد . هرچه سطح بزرگتر باشد سايز قلم مو بيشتر خواهد بود . اما سرکج يا صاف بودن قلم تأثيري در نوع نقاشي ندارد . سر قلم مو بايد کاملاً نرم بوده و بهتر است از نوع موي طبيعي حيوانات باشد . براي برداشتن رنگ دقت کنيد نيمي از قلم به شکل مثلثي در رنگ تيره بزنيد و نيم ديگر را باز هم به همان شکل در رنگ روشن . البته مقدار و نسبت اين دو رنگ روي قلم مو مهم نيست . در مواردي ممکن است شما فقط نوک يا سر قلم مو را به رنگي آغشته کنيد و بيشتر نيمه ديگر سر قلم مو را به رنگ ديگر اختصاص دهيد .
 وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي
براي کشيدن حاشيه (Border) در اين نقاشي سر قلم مو را به رنگ سفيد آغشته کنيد و سر ديگر قلم مو را به ماده گليز آغشته کنيد . اين عمل به اين خاطر انجام مي گيرد که فقط نيمي از رنگ سفيد روي سطح کار باشد و نيم ديگر قلم مو بي رنگ بماند و گليز فقط حرکت قلم را آسان خواهد کرد و فضاي خالي مناسب ايجاد مي کند . ا- ابتدا سطح کار را با رنگ آبي فيروزه اي کاملاً رنگ کنيد . به طوري که آن را کاملاً پوشش دهد . براي جلوه بيشتر کار اطراف آن را حاشيه اي که شکل آن در کاردکس چاپ شده بکشيد . قمست مياني ظرف را با قلم موي اسکريپ (Scrip Liner) و حاشيه به صورت توري اجرا کنيد تا نماي قديمي تري به کاردهد و از حالت يکدستي و خامي خارج شود .
 وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي
2- طرح مورد نظر را به کمک کاربن به روي ظرف منتقل کنيد . سپس با قلم (Scrip Liner) خطوط اصلي و اوليه کار را بکشيد . کم شاخه بودن يا پر شاخه بودن کار بستگي به سليقه شما دارد . اما بهتر است تا حدي اين شاخه ها را بکشيد که سطح کار خيلي شلوغ نباشد . 3- شاخه ها را با برگ هاي قبلي شکل به صورت يک در ميان بکشيد . به اين شکل که سر قلم مو را در رنگ سبز و انتهاي قلم مو را در رنگ کرم زده و با حالت رفت و برگشت رنگ را روي پالت يکنواخت کنيد . براي اين کار حدود 12 برگ لازم است .
 وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي
4- فضاهاي خالي ميان برگها را با ترسيم برگهاي کوچک S مانند تا حدي پر کنيد . سعي کنيد اندازه اين برگها ، با هم متفاوت باشد تا کار شما طبيعي تر جلوه کند .
 وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي
5- گلبرگ هاي بنفشه را به اين صورت در فضاهاي خالي ميان برگ ها در نظر گرفته ابتدا يک سر قلم را به رنگ بنفش تيره و سر پايين قلم را به رنگ سفيد آغشته کنيد و رنگ را با چندين حرکت رفت و برگشت روي پالت يک دست کنيد و آنگاه چهار گلبرگ بنفشه را بکشيد .
 وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي
6- يک طرف قلم مو را به رنگ بنفش روشن و طرف ديگر را به رنگ سفيد آغشته کرده و رنگ را با حرکات رفت و برگشتي مطابق روش بالا يک دست کنيد . سپس گلبرگ پايين گل را بکشيد . مي توانيد رنگ آميزي بعضي از گلها را برعکس کنيد . در قسمت هايي از کار مي توانيد غنچه هاي کوچکي از بنفشه را به صورت نامنظم نقاشي کنيد .
 وان استروک يا نقاشي تک ضربه اي
7- فضاهاي خالي مناسب در ميان گلها را با نقطه هايي به کمک قلم دورگير Scrip Liner پرکنيد و سپس خطوط انتهايي رگ برگ هاي برگ را با قلم موي Scrip Liner بکشيد . منبع:مجله بانو ش 2 /ج  
#اجتماعی#





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8221]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن