تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805522592




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جامعه - 31 هزار مدرسه كشور دونوبته و استيجاري است


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: جامعه - 31 هزار مدرسه كشور دونوبته و استيجاري است
جامعه - 31 هزار مدرسه كشور دونوبته و استيجاري است

فارس: معاون عمراني وزير آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر 5 هزار و 754 مدرسه كشور استيجاري بوده و 26 هزار و 371 مدرسه دو نوبته است. حبيب‌الله بوربور در نشست خبري‌اي كه روز گذشته در سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش با همكاري رسانه‌ها و خيرين مدرسه‌ساز كه از مال خود مي‌گذرند، يك حركت فرهنگي را در جامعه شكل داده است. وي افزود: در حال حاضر مدرسه‌سازي يك حركت فرهنگي شده و كار خير به عنوان يك ارزش ماندگار باقي مانده است. بوربور به حذف تبصره ساخت يك مدرسه به ازاي احداث 200 واحد مسكوني اشاره كرد و گفت: از نمايندگان مجلس هفتم به خاطر مصوبات بسيار خوبي كه در خصوص مدرسه‌سازي داشتند، تشكر مي‌كنيم و اميدواريم كمك‌هاي نمايندگان مردم در مجلس هشتم به مدرسه‌سازي تداوم يابد. وي افزود: به دليل ارائه گزارش‌هاي غلط به مجلس، 4 تبصره ماده 18 قانون شورا‌ها لغو شد كه اميدواريم نمايندگان مجلس هشتم براي اصلاح آن اقدام كنند، در غير اين صورت مدارس كشور به سمت چندنوبته شدن و مشكلات فراوان مي‌رود. معاون عمراني وزير آموزش و پرورش اظهار داشت: مسوولان وزارت مسكن اعلام مي‌كنند كه 30 هزار خانواده مهر امسال در شهرك گلبهار سكونت مي‌يابند. در اين صورت 60 هزار دانش‌آموز نيازمند مدرسه خواهند بود كه موضوع بحران ايجاد مي‌كند. وي ادامه داد: وقتي شهركي مدرسه ندارد باعث مي‌شود دانش‌آموزان در مدارس اطراف شهرك ثبت‌نام شوند كه اين موضوع موجب دونوبته و سه‌نوبته شدن مدارس مي‌شود. بوربور اضافه كرد: پرونده بسياري از انبوه‌سازان در دادگاه‌ها در جريان است كه حذف تبصره ساخت مدرسه به ازاي 200 واحد مسكوني باعث شد تا آن پرونده‌ها نيز رها شود. وي افزود: بيش از 200 مدرسه با اجراي حكم توسط انبوه‌سازان ساخته شد و چند برابر اين ميزان مدرسه با محكوم شدن انبوه‌سازان بايد ساخته شود.

نسبت اعتبارات عمراني نوسازي مدارس در سال 87 به 86، 25/4 درصد است
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور اظهار داشت: اعتبار عمراني كلان كشور شامل اعتبارات مصوب ملي، استاني و رديف‌هاي متفرقه در سال 84، 11 هزار و 297 ميليارد و 934 ميليون تومان بود و از اين رقم بودجه مربوط به نوسازي مدارس كشور، 515 ميليارد و 876 ميليون تومان بود كه اگر نسبت آن را بگيريم، اعتبار نوسازي مدارس كشور 57/4 درصد نسبت به اعتبار كلان عمراني مي‌شود. وي ادامه داد: اعتبار عمراني كلان كشور در سال 85، 15 هزار ميليارد و 655 ميليون و 127 هزار تومان بود و از اين رقم بودجه مربوط به نوسازي مدارس كشور يك‌هزار و 140 ميليارد و 151 ميليون تومان بود كه اگر نسبت آن را بگيريم، اعتبار نوسازي مدارس كشور 28/7 درصد نسبت به اعتبار كلان عمراني است. بوربور گفت: اعتبار عمراني كلان كشور در سال 86، 18 هزار و 443 ميليارد و 783 ميليون تومان بود و از اين رقم بودجه مربوط به نوسازي مدارس كشور يك‌هزار و 444 ميليارد و 289 ميليون تومان بود كه اگر نسبت آن را بگيريم، اعتبار نوسازي مدارس كشور 82/7 درصد نسبت به اعتبار كلان عمراني مي‌شود. وي به بودجه امسال نوسازي مدارس اشاره كرد و افزود: اعتبار عمراني كلان كشور در سال‌جاري، 24 هزار و 140 ميليارد و 781 ميليون تومان است و از اين رقم بودجه مربوط به نوسازي مدارس كشور يك‌هزار و 505 ميليارد و 650 ميليون تومان است كه اگر نسبت آن را بگيريم اعتبار نوسازي مدارس كشور 24/6 درصد نسبت به اعتبار كلان عمراني است. رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور اظهار داشت: نسبت اعتبارات عمراني دولت در سال 87 به 86، 89/30 درصد است و اين در حالي است كه نسبت اعتبارات عمراني نوسازي مدارس در سال 87 به 86، 25/4 درصد است. وي ادامه داد: اگر در سال بعد ساخت و ساز كاهش يابد، از اين وضعيت منشأ مي‌گيرد.
خيرين تاكنون 593 ميليارد تومان تعهد مدرسه‌سازي كردند
بوربور به برگزاري دهمين جشنواره خيرين مدرسه‌ساز در سراسر كشور اشاره كرد و گفت: نخستين جشنواره خيرين مدرسه‌ساز در سال 77 برگزار شد و حدود 17 ميليارد و 600 ميليون تومان تعهد شد. وي ادامه داد: سال گذشته تعهد خيرين مدرسه‌ساز 325 ميليارد تومان بود كه تعهد امسال خيرين مدرسه‌ساز 593 ميليارد و 750 ميليون تومان است. البته هنوز استان كردستان به اين آمار اضافه نشده است. رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور اضافه كرد: تعهد امسال خيرين مدرسه‌ساز شامل 137 ميليارد تومان زمين و ساختمان و 460 ميليارد تومان تعهد ساخت و ساز است. وي اضافه كرد: طي 10 سال گذشته، 8 هزار مدرسه با 40 هزار كلاس درس با همكاري خيرين و مشاركت دولت احداث شده است. اگر قيمت هر كلاس را 50 ميليون تومان در نظر بگيريم، خيرين مدرسه‌ساز 2 هزار ميليارد تومان طي اين 10 سال هزينه كردند.
مهر امسال 6 هزار مدرسه افتتاح مي‌شود
معاون عمراني وزير آموزش و پرورش اظهار داشت: در سال 84، يك‌هزار و 382 مدرسه با 7 هزار و 45 كلاس احداث شد. در سال 85، 3 هزار و 65 پروژه با 11 هزار و 432 كلاس درس احداث شد و در سال 86 نيز 5 هزار و 67 مدرسه با 21 هزار و 727 كلاس درس احداث شده است. وي افزود: پيش‌بيني مي‌كنيم كه مهر امسال، 6 هزار مدرسه با بيش از 60 هزار اتاق‌كلاس افتتاح شود. بوربور گفت: هم‌اكنون 9 هزار پروژه در دست احداث داريم كه در صورت تامين اعتبار مي‌توانيم تعداد زيادي از اين پروژه‌ها را مهر امسال به پايان رسانيم. وي تعداد مدارس استيجاري را نيز 5 هزار و 754 مدرسه ذكر كرد و گفت: تهران با حدود 600 مدرسه بيشترين مدارس استيجاري را دارد. بعد از آن، سيستان و بلوچستان قرار دارد و استان‌هاي قزوين و زنجان كمترين مدارس استيجاري را دارند.
15 هزار مدرسه دونوبته شهري و 10 هزار مدرسه دونوبته روستايي
بوربور به ارائه آماري در خصوص مدارس دونوبته پرداخت و گفت: مدارس دونوبته شهري شامل 15 هزار و 591 مدرسه است كه 2 ميليون و 804 هزار و 983 دانش‌آموز در 105 هزار و 41 كلاس درس آموزش مي‌بينند. وي ادامه داد: مدارس دونوبته روستايي شامل 10 هزار و 780 مدرسه است كه 780 هزار و 535 دانش‌آموز در 39 هزار و 219 كلاس درس آموزش مي‌بينند. معاون عمراني وزير آموزش و پرورش اضافه كرد: در مجموع تعداد مدارس دونوبته شامل 26 هزار و 371 مدرسه است كه 3 ميليون و 585 هزار و 518 دانش‌آموز در 144 هزار و 260 كلاس درس آموزش مي‌بينند. وي افزود: مدارس دونوبته سال گذشته شامل 28 هزار و 208 مدرسه بود كه 3 ميليون و 805 هزار و 428 دانش‌آموز در 153 هزار و 493 كلاس درس آموزش مي‌ديدند. بوربور ادامه داد: شهر تهران داراي 2 هزار و 500 مدرسه دونوبته است. خراسان رضوي و خوزستان نيز بيشترين مدارس دونوبته را دارند و سمنان، خراسان جنوبي و يزد كمترين مدارس دونوبته را دارا هستند.
تنها 27 مدرسه غيرمستحكم، مقاوم‌سازي شد
رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور اظهار داشت: ما در كشور 113 مشاور داريم كه صلاحيت مقاوم‌سازي دارند و اين افراد تا خرداد سال گذشته تنها نقشه اجرايي مقاوم‌سازي 27 مدرسه را به ما دادند كه مقاوم‌سازي آنها انجام شد. وي افزود: با اين مشاوران قرارداد بستيم كه نقشه اجرايي 2 هزار مدرسه را تا پايان ارديبهشت 87 به ما تحويل دهند كه بعد از پيگيري، اين ميزان به 780 نقشه، بعد به 388 نقشه رسيد و در نهايت به ما 319 نقشه تحويل دادند. بوربور با بيان اينكه دانشگاه‌هاي كشور نيز بايد در زمينه مقاوم‌سازي فعاليت كنند، گفت: در حال حاضر در 7 استان كشور نقشه اجرايي مقاوم‌سازي نداريم زيرا نقشه تهيه شده مشاوران توسط مشاور مادر رد شده است. وي اظهار اميدواري كرد كه امسال نيم ميليون مترمربع زيربناي مدارس مقاوم‌سازي شود.
15 هزار مدرسه در طرح اوقات فراغت قرار مي‌گيرند
بوربور گفت: امسال 15 هزار مدرسه در طرح اوقات فراغت قرار مي‌گيرند كه در اين خصوص نشستي دهم خرداد با مسوولان ذيربط در اردوگاه شهيد باهنر تهران برگزار مي‌شود.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 408]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن