تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832998956




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همايش روابط ايران و هند برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: همايش روابط ايران و هند برگزار شد


همايش- همشهري‌آنلاين:
همايش روابط ايران و هند روز يكشنبه 5 خرداد 1387 در تالار حنانه دانشكده مطالعات جهان دانشگاه تهران با سخنراني رئيس دانشكده و سفير هند در ايران برگزار شد.

در ابتداي اين همايش، دكتر حشمت السادات معيني‌فر، دبيرهمايش با اشاره به اهميت كشور هند در منطقه و جهان گفت: هند اكنون دومين كشور پرجمعيت جهان است كه در اواسط قرن 21 ميلادي به پرجمعيت ترين كشور تبديل خواهد شد.

وي اضافه كرد: هند در منطقه وضعيت و اهميت ويژه‌اي دارد و اكنون يك قدرت بين‌المللي محسوب مي‌شود كه علاوه بر آن از پيشينه تمدني، فرهنگي، هنري و... درخشاني برخوردار است به طوري كه در زمينه سينما باليوود دومين شركت فيلمسازي مشهور دنياست. اين ويژگي‌ها اهميت مطالعه هند را چندين برابر مي كند.

دكتر سعيدرضا عاملي، رئيس دانشكده مطالعات جهان نيز با اشاره به تاريخ و فرهنگ هند گفت: در غنا و قدمت فرهنگ و سابقه تمدني هند و رابطه تاريخي و تمدني ايران و هند ترديدي وجود ندارد و تاريخ تمدن چند هزار ساله هند خود دليل و گواهي آشكار بر اين سابقه نيك است كه بايد پيشرفت هاي اخير در حوزه آي تي و صنعت را به آن افزود.

استاد ارتباطات دانشگاه تهران سپس با اشاره به موانع ارتباطي فرهنگ‌ها افزود: نگاه‌هاي متفاوتي در ارتباطات ملت‌ها وجود دارد اما ريشه‌دارترين آنها نگاه فرهنگي است و عمده‌ترين مانع، اختلال ارتباطي است.

وي خاطر نشان كرد: اگر بخواهيم اين اختلال به شفافيت، صميميت و تصويري روشن تبديل شود، فرهنگ مهم ترين ركن براي رسيدن به اين فهم از ديگري است.

دكتر عاملي اظهار داشت: هند سرزمين فرهنگ است زيرا هر سه خصلت اساسي فرهنگ را يعني معناي مشترك، تداوم و تمايز را درخود دارد.

رئيس دانشكده مطالعات جهان با اشاره به اهداف راه اندازي رشته مطالعات هند گفت: رويكرد ما در دانشگاه تهران اين است كه به واقعيات ديگران دست پيداكنيم. براي اين رشته هندشناسي را راه اندازي كرده ايم كه به واقعيت دقيق تري از هند پي ببريم. بايد براي رسيدن به اين واقعيت از منظري ديگري به ديگران نگاه كنيم.

دكتر عاملي تكيد كرد: تمامي بدفهمي ها يا از منظر سلطه بوده يا از منظر تعصب ايدئولوژيك اما رويكرد دانشگاهي بايد تحت تاثير واقعيت بيني باشد.

در اين همايش آقاي مانبير سينگ سفير هند در ايران درباره روابط ايران و هند گفت: رابطه ايران وهند رابطه اي سياسي، اقتصادي يا حتي تاريخي صرف نيست بلكه رابطه اي تمدني است كه در آن تمدن هاي بزرگ هندو ايراني از يكديگر تاثير بسزايي گرفته اند.

وي افزود: امروز مردم هند ادبيات ايران مي‌خوانند و از آن لذت مي‌برند؛ هنر ايراني را مي‌بينند و از آن لذت مي‌برند؛ سبك معماري ايراني و ... در هند طرفداران زيادي دارد و از ديگر سو مردم ايران نيز از توليدات فرهنگي هند استفاده مي‌كنند و از آنها لذت مي‌برند.

سفير هند در تهران با اشاره به مبارزات ضد استعماري مردم هند و عزم اين كشور در رسيدن به اهداف اقتصادي خاص تاكيد كرد: هند استعمار را با تمام وجود به تلخي تجربه كرده است اما مبارزه وپيروزي مردم عليه استعمار نويد آينده اي درخشان براي هند بود كه در سال هاي اخير و پس از خارج شدن از جهان دو قطبي و نيز اتخاذ سياست بي‌طرفي و غير متعهد پيشرفت‌هاي اقثصادي چشمگيري داشته ايم و در چند سال گذشته پس از چين بالاترين ميزان رشد اقتصادي را تجربه كرده‌ايم و اميدواريم با قدرت همچنان به اين رشد ادامه دهيم هرچند در حال تحمل مشكلات ناشي از بازسازي هستيم.

آقاي سينگ روابط كنوني ايران و هند را در حوزه‌هاي مختلف سياسي، اقتصادي و فرهنگي مناسب توصيف كرد و برخي از مهم ترين قرارداد هاي هند و ايران را برشمرد.

در ادامه دكتر نهاونديان رئيس اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران گفت: راه اندازي همايش‌هايي از اين دست نه تنها اثر علمي دارد بلكه باعث تقويت روابط كشورها مي شود.

وي با ذكر نگراني غرب از رشد اقتصادي هند و چين افزود: آمريكايي‌ها روند رشد چين و هند را در 25 سال اول قرن 21 بسيار بالا تشخيص داده و پشت سر گذاشتن اروپايي‌ها را به خوبي پيش‌بيني كرده‌آند. بنابراين نمي‌توان از آثار اين رشد عظيم بر مناسبات اقتصادي جهان چشم پوشيد.

دكتر نهاونديان در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود خاطر نشان كرد: هند در از فرايند جهاني شدن به خوبي استفاده كرد و بايد اقرار كرد كه برترين نماد جهاني شدن حوزه اطلاعات و ارتباطات است كه هند قهرمان آن است به گونه اي كه پرونده بيماران آمريكايي در واشنگتن را در دهلي‌نو مي نويسند.

رئيس اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران تاكيد كرد: رشد 25 درصدي صادرات هند در چند سال گذشته حاكي از آن است كه هند توانسته است از تجارت به عنوان موتور رشد استفاده كند. بنابراين اقتصاد هند در سطح منطقه‌اي و جهاني قابل تغافل نيست.

دكتر نهاونديان لازمه رشد مبادلات فرهنگي ايران و هند را ارتباط اقتصادي قوي و گسترده توصيف كرد.

دكتر سيد صدر‌الدين موسوي جشني، عضو گروه مطالعات هند طي سخنان كوتاهي به معرفي و برشمردن اهداف و ويژگي‌هاي رشته مطالعات هند در دانشكده مطالعات جهان پرداخت.

پس از مراسم افتتاحيه، ارائه مقالات علمي توسط انديشمندان هندشناس ايراني و هندي در دو ميزگرد ديدگاه‌هاي خود را درباره روابط ايران و هند ارائه كردند.

تاريخ درج: 6 خرداد 1387 ساعت 20:23 تاريخ تاييد: 7 خرداد 1387 ساعت 00:17 تاريخ به روز رساني: 7 خرداد 1387 ساعت 00:16
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 734]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن