واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري: شاخه مركز در كشور يمن تاسيس ميشود كتابخانه الكترونيكي در مركز ملي اطلاعات يمن ايجاد ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: علمي
رييس مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري از تاسيس شاخه مركز در كشور يمن و ايجاد كتابخانه الكترونيكي در مركز ملي اطلاعات يمن خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر جعفر مهراد افزود: در سال 2004 تفاهم نامهاي بين مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري و مركز ملي اطلاعات كه يكي از نهادهاي رياست جمهوري كشور يمن است، منعقد شد. اين تفاهم نامه داراي 16ماده است كه در بازديد اخير، برخي از موارد مذكور در آن مورد بررسي قرار گرفت.
وي خاطرنشان كرد: در طول چهار سال گذشته، يكي از مهمترين موارد تفاهم نامه سال 2004، تاسيس شاخه مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري در كشور يمن بود كه اين امر در سال 2005 تحقق يافت. اين شاخه به گونهاي طراحي شده است كه دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي كشور يمن به آساني ميتوانند از طريق شاخه مركز منطقهاي اطلاع رساني علوم و فنآوري به اطلاعات علمي در حوزههاي علوم و فنون، علوم پزشكي، كشاورزي، دامپزشكي و رشتههاي علوم انساني، اجتماعي و هنر دسترسي پيدا كنند.
رييس مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري در ادامه گفت: اكنون مركز علمي اطلاعات يمن علاقه خود را نسبت به راه اندازي كتابخانه الكترونيكي در آن مركز ابراز كرد.
وي افزود: با توجه به تجربه مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري در حوزه ديجيتالي كردن مواد و منابع علمي، مقرر شد، تاسيس كتابخانه الكترونيكي در مركز ملي اطلاعات يمن در مراحل مختلف صورت گيرد.
به گفته وي، اولويتهايي كه براي طراحي كتابخانه الكترونيكي مطرح شد به ترتيب شامل كتابها، مجلات، مقالات، رسالهها و پايان نامهها، نقشه و اطلسها و اسناد مدارك دولتي است.
مهراد خاطرنشان كرد: پيشنهاد مركز ملي اطلاعات يمن مبني بر برگزاري دورههاي آموزشي كوتاه مدت مورد تاييد قرار گرفت و براي اجرايي كردن اين دوره، مركز ملي اطلاعات يمن در طول يك ماه حوزههاي آموزشي مورد نياز را به مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري اعلام ميكند و سپس مركز منطقهاي اطلاع رساني علوم و فناوري با برنامهريزي و سازماندهي برنامههاي آموزشي مناسب نسبت به تربيت كاركنان مركز ملي اطلاعات يمن اقدام خواهد كرد.
وي ادامه داد: در سال 2007 علاوه بر امكانات گستردهاي كه در دسترس مركز ملي اطلاعات يمن قرار داده شده اين مركز در همين سال از پايگاههاي اطلاعات مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري به فراواني استفاده كرده و مجموع صفحات مقالههاي ارسالي به مركز ملي اطلاعات يمن بالغ بر يك ميليون و 549 هزار و 890 صفحه ميشود.
به گفته رييس مركز منطقهيي اطلاع رساني علوم و فنآوري از پايگاههاي IEEE و ABI كه مقالات تمام متن را در حوزه برق و الكترونيك و اقتصاد و بازرگاني دارند، استفاده شده و از هر كدام چندين هزار مقاله در دسترس مركز ملي اطلاعات كشور يمن قرا داده شده است.
دكتر مهرداد گفت: توسعه همكاريهاي علمي و اطلاع رساني به نوبه خود، بتواند موجبات تحكيم روابط دوستانه بين دولت جمهوري اسلامي ايران و جمهوري كشور يمن را فراهم كند.
انتهاي پيام
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 435]