واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: خبرهاي ۱۶ خبرهاي /۱۶تقاضاي فلهاي براي راه اندازي نشريه در دانشكده خبر
كليات. پژوهش. خبرهاي . ۱۶
وابستگان به بعضي گروههاي تندرو سياسي كه دستشان از دانشكده خبر كوتاه شده به روشهاي مختلف، تحرك براي تخريب مديريت ارزشگراي اين دانشكده را شدت بخشيده اند.
به گزارش خبرنگار خبرهاي ۱۶ايرنا، احمدزاده كرماني كه حدود هشت ماه پيش به عنوان رئيس دانشكده خبر منصوب شد، پس انتصاب خود، فعاليتهاي ارزشي را گسترش داده و نيروهاي متعهد را مورد حمايت قرار داد.
وي همچنين اقدام به دعوت از اساتيد متعهد براي تدريس در اين دانشكده كرد و كوشيد از انتشار مطالب انحرافي و موهن در برخي نشريات اين دانشكده جلوگيري كند.
با گسترش اقدامات احمدزاده، تعدادي از دانشجويان وابسته به محافل سياسي تندرو در اين مركز آموزشي روز شنبه، به صورت همزمان بيش از ۳۰درخواست مجوز نشريه را به رياست دانشكده دادهاند تا در هر صورت با استفاده از نوع تصميم احمدزاده درباره اين نشريات، در برخي رسانههاي مخالف دولت، جنجال خبري به راه بياندازند.
گفته ميشود اكثر فرمهاي درخواست مجوز اين نشريات به صورت مشابه و با دستخط يكسان تكميل شده و برنامه انجام اين كار نيز توسط تيمي واحد كه وابسته به برخي محافل خارج از دانشگاه هستند، انجام شده، و توسط يك نفر تحويل شده است.
**** نشانههاي رضايت بر چهره الفيصل و متكي
................................................
يك روزنامه لبناني نوشته است، ديدار اخير متكي و الفيصل وزراي خارجه ايران و عربستان در حاشيه انتخاب رييس جمهور لبنان به تكدر خاطرهاي دو كشور پايان داد.
به گزارش ايرنا، روزنامه السفير روز دوشنبه نوشت: نشستن وزيران خارجه سوريه ، عربستان ، ايران و مصر به همراه برخي ديگر در رديف اول بالكن سالن عمومي مجلس لبنان، بهترين تعبير براي نقشهاي متناقضي بود كه در دوحه گمشده خود را پيدا كردند و در مورد لبنان به توافق رسيدند. السفير افزود : ديدار وزيران خارجه ايران و عربستان نشانه اضافي براي تلاش كلي در سامان دادن مجدد روابط منطقهاي به ويژه ميان تهران و رياض است كه طي ماه گذشته تقريبا قطع شده بود.
اين روزنامه افزود:دو طرف در حالي از محل ديدار خصوصي خارج شدند كه نشانههاي احساس راحتي بر چهره شان پيدا بود.
***** طرح حمايت از تروريستها در آلمان مسكوت گذاشته شد
.......................................
طرح حمايت از خروج نام گروهك تروريستي منافقين از فهرست سازمانهاي تروريستي اتحاديه اروپا در نشست اخير حزب چپهاي آلمان مورد بررسي قرار نگرفت.
ايرنا پيش از اين گزارش داده بود كه تعدادي از نمايدگان طرفدار اسرائيل در حزب چپ آلمان با ترغيب گروهي صهيونيستي موسوم به جوانان حزب چپ با ارايه طرح ياد شده ، قرارگرفتن نام گروهك منافقين در فهرست سازمانهاي تروريستي اتحاديه اروپا را اقدامي غير دمكراتيك، ضد بشري و خلاف قانونمداري توصيف و از دولت آلمان و كميسيون اتحاديه اروپا درخواست كرده بودند محدوديتهاي اعمال شده عليه گروهك مذكور لغو شود.
با وجود ادعاي مبارزه با تروريسم در اروپا، بسياري از فعالان و گروههاي سياسي و بعضي از دولتهاي اروپايي از گروهكهاي تروريستي مانند منافقين و پژاك حمايت ميكنند و اعضاي اين گروكهاي تروريستي آزادانه در كشورهاي اروپايي فعاليت ميكنند.
***** نقش عوامل خارجي بر تورم داخلي
............................................
يك صاحبنظر اقتصادي ۲۰تا ۳۰درصد تورم موجود در كشور را ناشي از عوامل خارجي و واردات دانست و تصريح كرد : براي مهار تورم بايد توليد داخلي بهبود يابد.
اسدالله عسگراولادي روز دوشنبه ضمن اظهار اين مطلب به خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه توليد داخلي ضعيف است و به همين سبب شاهد افزايش واردات هستيم ، افزود: در اين وضعيت است كه افزايش قيمت كالاها در سطح بازار جهاني نيز بر اقتصاد ملي تحميل ميشود. رييس اتاق مشترك ايران و چين و ايران و روسيه با تاكيد بر اينكه دولت بايد ضعف توليد را برطرف كند تا توليدكننده دنبال خاك بازي و خريد و فروش مستغلات نرود ، افزود: گرفتاري هاي توليد داخلي حل نشده است و كساني كه پول داشتند و نتوانستند توليد كنند، به سمت بازار مستغلات روي آوردهاند و گراني سرسام آور اين بخش نيز حاكي از جذب نقدينگي است. اين عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران گفت: اگر توليد در كشور صورت نگيرد ، ناگزير هستيم به واردات روي آوريم . در چنين شرايطي نه تنها موقعيت اقتصادي كشور از اين طريق تضعيف ميشود ، بلكه به سبب بالارفتن هزينه واردات به رشد تورم در كشور نيز دامن زده ميشود.
***** جزئيات بيشتري از عاملان عمليات تروريستي در شيراز
..........................................
تروريستهايي كه در عمليات تروريستي يك حسينه در شيراز دست داشته و موجب شهادت چند تن از هموطنان شده بودند، توسط اتباع انگليس آموزش ديده بودند به گزارش خبرنگار خبرهاي ۱۶ايرنا، يك منبع آگاه كه خواست نامش در خبر ذكر نشود افزود، تروريستها در كردستان عراق آموزش ديده بودند. وي افزود يكي از آموزشدهندگان به تروريست ها، فردي انگليسي بوده كه با سازمان جاسوسي اسرائيل مرتبط ميباشد.
وي با اشاره به دستگيري برخي عوامل مرتبط با گروه تروريستي دستگير شده افزود، دستگيرشدگان ارتباط مستقيمي با يك فعال رسانهاي خارج از كشور داشته اند.
***** نقش ايران در توافق دوحه
.....................................
در جريان مذاكرالت طرفهاي لبناني در دوحه قطر، هنگامي كه در يك مساله مهم، بحثها به بن بست رسيده و هر آن احتمال شكست مذاكرات ميرفت، طرف قطري به عنوان ميزبان اين نشست، حواستار ميانجي گي غير رسمي ايران براي پايان يافتن اختلاف نظرها ميشود، كه پس از پيشنهادهايي كه به طرفين مذاكرات داده شده و مورد توافق واقع شد، مذاكرات ادامه يافته و به سرانجام رسيد.
امير قطر بعد از پايان اجلاس مذكور طي تماسي با رييس جمهور ايران از نقش مثبت و سازنده ايران براي پايان دادن به بحران لبنان تشكر كرده بود.
***** تعدد مراكز تصميم گير در كنترل اتباع خارجي باعث ناهماهنگي ميشود ..............................................
يك مقام انتظامي با بيان اينكه در كشور حد اقل ۹سازمان در بحث اتبا ع خارجي نقش د ارند گفت : سيستم نظامند ي در كنترل اتبا ع خارجي در كشور وجود ند ارد.
به گزارش خبرنگار خبرهاي ۱۶ايرنا، و ي كه خواست نامش در خبر درج نشود، اظهار د اشت : اين مجمو عهها ي هر يك به صورت مستقل عمل مي كنند و با هم هما هنگ نيستند.
اين مقام مسوول با بيان اينكه در كشورها ي اروپايي پليس به عنو ان محور اصلي كنترل خارجيها قبل از ورود تبعه خارجي اطلا عات فرد ر ا در اختيار د ارند و از لحظه ا ي كه و ارد تا زمان خروج به شدت بدون آنكه خود بداند تحت كنترل است .
و ي افزود : در كشور ما يك تبعه خارجي چون افغانها كه درخو است ورود به كشور ر ا د ارند گذرنامه هايشان مهر ميشود بعد از ورود به اير ان ديگر هيچ رد ي از آنها ند اريم تا زماني كه خارج شود.
و ي گفت : اين در صورتي است كه اين تبعه مجاز و ارد كشور شده باشد كه اگر غير مجاز باشد كه همين اطلا ع جزيي ر ا هم ند اريم .
به عقيده او تا زماني كه سيستم كنترل و نظارت بر اتبا ع خارجي نظام مند نشود و تمام اجز ا آن با هم ديده و هما هنگ نشود عملا ما در اين حوزه دچار مشكل خو ا هيم بود.
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 345]