تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851223658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزيرآموزش‌وپرورش اعلام كرد: مقاوم‌سازي نيم ميليون مترمربع زيربناي مدارس وجود5754مدرسه استيجاري و26هزارو371دونوبته مدارس بايد كمك‌هاي مردمي دريافت كنند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون وزيرآموزش‌وپرورش اعلام كرد: مقاوم‌سازي نيم ميليون مترمربع زيربناي مدارس وجود5754مدرسه استيجاري و26هزارو371دونوبته مدارس بايد كمك‌هاي مردمي دريافت كنند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش با اشاره به آخرين آمار جمع‌آوري شده از كل كشور اعلام كرد كه در حال حاضر پنج هزار و 754 مدرسه استيجاري و 26 هزار و 371 مدرسه دو نوبته كه سه ميليون و 585 هزار و 518 دانش‌آموز در آن‌ها تحصيل مي‌كنند، در كشور وجود دارد.

آقا آمار بگو...!

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حبيب‌الله بوربور، صبح روز دوشنبه در نشستي خبري، با اعلام اين آمار، بلافاصله با واكنش خبرنگاران مواجه شد كه آقاي معاون وزير هر آماري كه مي‌دهد يا متناقض است، يا فرداي انتشار اخبار، آن را تكذيب مي‌كند.

وي در پاسخ به اين اعتراض اين گونه گفت: من در اين هشت سالي كه در سازمان نوسازي مدارس هستم، فقط دو بار مصاحبه مطبوعاتي داشته‌ام، چون همواره خواسته‌ام كه آمار و ارقام به طور دقيق و طبق آخرين آماره جمع‌آوري شده، اعلام شود، اما مثلا من در حال رانندگي يا در جلسه هستم كه يك دفعه يك خبرنگار زنگ مي‌زند و مي‌گويد «آقا آمار بگو»! آن وقت مي‌شود كه يا من عصباني مي‌شوم و برخورد بد مي‌كنم و او شاكي مي‌شود، يا نهايتا آمار به غلط منتشر مي‌شود؛ اين طوريست.

تهران رتبه اول و زنجان رتبه آخر دارا بودن مدارس استيجاري

بوربور پس از دفاع از خود، در ادامه اعلام كرد: تهران با داشتن 600 مدرسه استيجاري و پس از آن سيستان و بلوچستان، رتبه‌هاي اول استاني را از نظر دارا بودن مدارس استيجاري دارند كه استان‌هاي قزوين و زنجان نيز در انتهاي اين فهرست قرار مي‌گيرند.

3ميليون و 585 هزار 518 دانش‌آموز در 144 هزار 260 كلاس استيجاري

تهران در مدارس دونوبته هم ركورد دارد

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش، در ادامه به مدارس دو نوبته كل كشور به تفكيك شهري و روستايي اشاره و اظهار كرد: هم اكنون 15 هزار و 591 مدرسه دونوبته كه دو ميليون و 804 هزار و 983 دانش‌آموز را در 105 هزار و 41 كلاس درس در برگرفته‌اند، در مناطق شهري و 10 هزار و 780 مدرسه كه 780 هزار و 535 دانش‌آموز را در 39 هزار و 219 كلاس درس تحت پوشش قرار داده‌اند، در مناطق روستايي قرار دارند كه در مجموع سه ميليون و 585 هزار 518 دانش‌آموز در كل كشور در 144 هزار 260 كلاس استيجاري تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

وي افزود: در حال حاضر استان تهران با برخورداري از 600 تا 700 مدرسه دونوبته در قالب بيش از دو هزار كلاس درس، رتبه اول استان‌هاي كشور را از نظر دارا بودن مدارس دو نوبته برخوردار است كه استان‌هاي خراسان رضوي و خوزستان پس از تهران داراي بيشترين مدارس دو نوبته هستند و البته استان‌هاي سمنان، خراسان جنوبي و يزد نيز در آخر اين فهرست قرار مي‌گيرند.

بوربور با تاكيد بر اين كه اين آمار تا ابتداي مهر ماه سال 87 ثابت خواهد ماند، بيان كرد: سال گذشته شمار مدارس دو نوبته، 28 هزار و 208 باب در قالب 153 هزار و 459 كلاس درس بود كه اين تعداد، سه ميليون و 805 هزار و 428 دانش‌آموز را تحت پوشش قرار مي‌دادند، اما با مشاركت خيران و دولت اين آمار كاهش پيدا كرده است.

11 هزار ميليارد و 297 ميليون و 934 هزار تومان اعتبارات نوسازي مدارس در دولت نهم

رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور به اعتبارات ملي و استاني نوسازي مدارس نيز اشاره كرد و گفت: اگر مبناي اعتبارات، سال 84 قرار داده شود، تا به امروز ميزان اعتبارات مصوب ملي، استاني و همچنين رديف‌هاي متفرقه در كشور به 11 هزار ميليارد و 297 ميليون و 934 هزار تومان مي‌رسد كه مجموع بودجه استاني، ملي و متفرقه سازمان نوسازي و تجهيز مدارس كشور از اين ميان، 515 ميليارد و 876 ميليون تومان، معادل 57/4 درصد كل اعتبارات بوده است.

وي با بيان اين كه با اختصاص بودجه معين براي تخريب و نوسازي مدارس در سال 85 اين رقم تغيير پيدا كرد، به اين كه بودجه عمراني استاني سال 85 نيز 15 ميليارد و 655 ميليون و 157 هزار تومان بود، نيز اشاره و اضافه كرد: از اين ميزان يك‌هزار و 140 ميليارد و 151 ميليون تومان كه از مجموع اعتبارات تخريب و نوسازي استاني و متفرقه تامين شد، معادل 28/7 درصد كل اعتبارات به نوسازي مدارس كشور اختصاص يافت.

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش در ادامه اعلام كرد: رقم اعتبار كلان عمراني در سال 86 نيز 18 هزار و 443 ميليارد و 783 ميليون تومان بود كه از اين ميزان يك‌هزار و 444ميليارد و 289 ميليون تومان معادل 82/7 درصد به نوسازي مدارس كشور اختصاص پيدا كرد.

يك‌هزار و 505 ميليارد و 650 ميليون تومان، اعتبار نوسازي مدارس در سال 87

اگر نشد، در اينجا جست‌وجو كنيد...

وي كل اعتبارات عمراني كشور در بودجه 87 را نيز 24 هزار و 140 ميليارد و 781 ميليون تومان خواند و خاطر نشان كرد: از اين ميزان يك‌هزار و 505 ميليارد و 650 ميليون تومان معادل 24/6 درصد، مجموع اعتبار نوسازي مدارس در سال جاري است.

بوربور با بيان اين كه رشد اعتبار عمراني دولت در كل كشور از سال 86 به 87، 89/30 درصد بوده است، اين رشد اعتباري را با كاهش درصد رشد اعتباري مصوب نوسازي مدارس در سال 87، مقايسه و اذعان كرد: اگر در سال جاري تحويل مدارس كاهش پيدا كرد، علت را بايد در اين قسمت جست.

دولت و مجلس فكر نكنند كه خيران آمدند و كمك كردند و از اين طريق كمكشان كم شود

وي با تاكيد بر اين كه دولت و مجلس شوراي اسلامي نبايد فكر كنند كه خيران آمدند و كمك كردند و از اين طريق كمكشان به نوسازي مدارس كشور كم شود، افزود: نياز نوسازي مدارس بايد هم از سوي دولت و هم از سوي مجلس شوراي اسلامي تامين شود كه انتظار ما از مجلس هشتم نيز تداوم كمك به نوسازي مدارس كشور است.

آوارگي 60 هزار دانش‌آموز فقط در يك شهرك

وزارت مسكن و استانداري مي‌گويند، برويد خودتان مدرسه بسازيد، ما هم كه اعتباري نداريم، پس ...

رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور، در ادامه سخنانش مجددا به لغو چهار تبصره ماده 18 قانون شوراهاي آموزش و پرورش به نفع تصويب تبصره يك طرح جامع تامين مسكن، البته به استناد گزارش غلط ارائه شده به كميسيون‌هاي مجلس اشاره و تصريح كرد: لغو قانون ساخت مدرسه به ازاي احداث 200 واحد مسكوني از سوي انبوه‌سازان مشكلات متعددي در بخش برنامه‌ريزي براي نوسازي مدارس ايجاد كرد كه اگر اين وضعيت تداوم يابد، بي‌برنامگي و چند نوبته شدن مدارس اجتناب ناپذير خواهد بود.

وي در تاييد گفته‌هاي خود به سكونت 30 هزار خانوار در مهر ماه 87 در واحدهاي انبوه ساز شهرك تازه ساخت «گلبهار» اشاره كرد و با بيان اين كه با لغو قانون مذكور، 60 هزار دانش‌آموز اين شهرك بدون مدرسه خواهد ماند، عنوان كرد: وزارت مسكن و استانداري به ما مي‌گويند، برويد خودتان براي اين شهرك مدرسه بسازيد و اين در حاليست كه خودشان هم مي‌دانند، ما اعتباري براي اين كار نداريم.

كل برنامه‌ريزي كشور با يك تبصره به هوا رفت و انبوه‌سازان ديگر هيچ شاكي ندارند

حتي اگر اعتبار را مردم دهند، به نفعشان است

از هر دستي بايد كمك گرفت

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: پيش از آن كه قانون ساخت مدرسه به ازاي احداث 200 واحد مسكوني به نفع انبوه سازان لغو شود، انبوه سازان هم اگر هم مدرسه نمي‌ساختند، به هر حال اين وظيفه بر گردنشان بود، اما اكنون كه هيچ شاكي ندارند، وخيم شدن وضعيت مدارس، حتي تا چهار نوبته شدن نيز ممكن است، اتفاق بيافتد و همه اين موارد در حالي اتفاق مي‌افتد كه كل برنامه‌ريزي انجام شده براي بهينه‌سازي فضاهاي آموزشي كشور با يك تبصره به هوا مي‌رود.

وي با تاكيد بر اين كه از هر دستي بايد كمك گرفت تا فاجعه ناشي از لغو اين قانون براي وزارت مسكن، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و حتي خود شهركسازان و انبوه‌سازان جا بيفتد، اعلام كرد كه به طور متوسط دانش‌آموزان هر 25 خانوار در يك كلاس درس جاي مي‌گيرند.

بوربور در ادامه نيز يادآورشد: حتي اگر اعتبار ساخت مدرسه از صاحبان مسكن‌هاي انبوه ساز نيز گرفته شود، به نفعشان است؛ چرا كه اين خانوارها حداقل بيمه مي‌شوند كه 50 سال يا 100 سال نزديك خانه‌شان مدرسه‌اي وجود دارد.

روند محكوميت انبوه‌سازان شل شد

بوربور در ادامه تاكيد كرد: گمراه‌سازي و در نهايت توجيه نمايندگان به تصويب يك قانون به نفع لغو يك قانون ديگر همه برنامه‌هاي ما براي بهبود مدارس را به هم ريخت و اين در حاليست كه پيش از اين پرونده‌هاي انبوه سازان بسياري به دليل سرباز زدن از احداث مدرسه به ازاي 200 واحد مسكوني در حال صدور حكم بود، اما به دليل لغو قانون روند اجراي محكوميت آن‌ها شل شد.

وي اضافه كرد: تاكنون تنها 200 مدرسه توسط انبوه سازان ساخته شده درحالي كه چند برابر اين رقم انبوه سازان در مراجع قضايي پرونده داشته‌اند.

تعهد امسال خيران، 593 ميليارد و 750 ميليون تومان

2هزار ميليارد تومان، مشاركت دولت و خيران در مدرسه‌سازي

به گزارش ايسنا، رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور، در ادامه اين نشست مطبوعاتي به افزايش اعتبارات مردمي نوسازي مدارس از 17 ميليارد و 600 ميليون به 325 ميليارد تومان از سال 77 تا سال 87 اشاره كرد و با بيان اين كه تعهد امسال خيران تاكنون به 593 ميليارد و 750 ميليون تومان رسيده است، اعلام كرد: 137 ميليارد تومان از اين ميزان زمين و ساختمان و 460 ميليارد تومان از آن تعهد ساخت و ساز مدرسه است.

وي با بيان اين كه از 10 سال گذشته تاكنون هشت هزار مدرسه در قالب 40 هزار كلاس درس با مشاركت خيران و دولت احداث شده است، اعلام كرد: با احتساب اختصاص 50 ميليون تومان براي احداث هر كلاس، در مجموع دو هزار ميليارد تومان از 10 سال گذشته با مشاركت دولت و خيران به احداث مدرسه اختصاص يافته است.

در هر منطقه‌اي كه شوراي شهر، بخشداري يا همياري وجود دارد، يك مجمع خيرين مدرسه‌ساز

با امكانات دولتي و قوانين دست و پاگير، مدارس به تحول لازم نمي‌رسند

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش با بيان اين كه اعتبارات مردمي نوسازي مدارس در سال جاري به سه برابر متوسط 10 سال گذشته رسيده است، عنوان كرد: در حال حاضر 341 مجمع خيران مدرسه ساز در شهرستان‌ها و مناطق آموزش و پرورش كشور به ثبت رسيده است كه با ظرفيت موجود، پيش‌بيني مي‌شود كه اين تعداد در سال آينده به 400 مجمع و در سال 89 به 716 مجمع خيران مدرسه ساز در 716 منطقه آموزشي برسد.

وي با عنوان اين مطلب كه بنا داريم در هر منطقه‌اي كه شوراي شهر، بخشداري يا همياري وجود دارد، مجمع خيران مدرسه ساز هم وجود داشته باشد، خاطر نشان كرد: با امكانات دولتي و قوانين دست و پاگير، مدارس كشور به تحول لازم نمي‌رسند، لذا هر مدرسه كشور بايد كمك‌هاي مردمي را نيز دريافت كند.

مديريت مدارس هيات امنايي مي‌شود

هر چقدر اعتبار بدهند، به همان نسبت عمل مي‌كنيم

9هزار پروژه در دست ساخت

بوربور همچنين اعلام كرد: تلاش مي‌شود مديريت مدارس بر عهده هيات امناي آن‌ها قرار داده شود.

وي در ادامه با بيان اين كه پنج هزار و 67 مدرسه در قالب 21 هزار و 727 كلاس درس در سال 86 ، سه هزار و 65 پروژه در قالب 11 هزار و 432 كلاس درس در سال 85 تحويل داده شد، اعلام كرد: شش هزار مدرسه با بيش از 60 هزار اتاق كلاس در مهر ماه 87 تحويل داده خواهد شد، البته از آنجا كه امسال اعتبارات نوسازي مدارس با اعتبارات آموزش و پرورش ادغام شده و ديگر كه اعتباري مستقل نداريم، هر چقدر اعتبار به ما بدهند، به همان نسبت تعهد خود را محقق مي‌كنيم.

رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور با اشاره به اين كه 100 درصد اعتبارات تخريب و نوسازي 85 و 86 كه در شش ماهه اول سال از خزانه گرفته شد، تحقق پيدا كرده است، از در دست ساخت بودن 9 هزار پروژه فعلي نيز خبر داد.

فقط 113 مشاور مقاوم‌سازي در كشور

فشار آورديم و فشار آورديم تا به‌زور نقشه مقاوم‌سازي 319 مدرسه را گرفتيم

به گزارش ايسنا، وي در ادامه به مشكلات مقاوم سازي مدارس كشور و نقاط ضعف آن نيز اشاره كرد و با بيان اين كه هم اكنون تنها 113 مشاور، داراي صلاحيت مقاوم سازي در كشور وجود دارد، عنوان كرد: عليرغم اين كه تقريبا مجموع اين افراد به پاي كار مقاوم سازي مدارس آمدند، تا خرداد ماه سال گذشته، مجموعا نقشه اجرايي مقاوم سازي 27 مدرسه به نوسازي مدارس تحويل داده شد و اين در حاليست كه با براي مطالعه مقاوم سازي بيش از دو هزار مدرسه قرارداد بسته شده بود.

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش با اذعان به اين كه توان مشاوران مقاوم سازي كشور بيش از اين نيست،‌ خاطر نشان كرد: مشاوران مقاوم سازي اعلام كرده بودند، نقشه دو هزار مدرسه را تا پايان ارديبهشت براي مقاوم‌سازي تحويل مي‌دهند، اما پس از مدتي اين رقم به 780 مدرسه و با فشارهاي بعدي به 388 و سرانجام به 319 مدرسه رسيد كه در حال حاضر نقشه مقاوم سازي اين 319 مدرسه به سازمان نوسازي مدارس تحويل داده شده است كه از اين ميان بيشترين تعداد به شهر تهران با 90 مدرسه مربوط مي‌شود.

اگر بخواهيم خراب كنيم و دوباره بسازيم، اين همه زباله ساخت‌وساز را كجا بريزيم؟!

بوربور با بيان اين كه طبق قانون، سازمان نوسازي مدارس، حق تهيه نقشه مقاوم‌سازي براي مدارس را ندارد، تاكيد كرد: تنها راه حل مقاوم كردن مدارس اين است كه دانشگاه‌ها وارد كار شوند و معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري، راضي شود كه سازمان نوسازي مدارس با دانشگاه‌ها در اين زمينه قرارداد ببنندد؛ در غير اين صورت ما نمي‌توانيم، همه مدارس كهنه را خراب كنيم و دوباره بسازيم، اگر هم اين كار رو بكنيم، اصلا نمي‌دانيم كه اين همه زباله ساخت و ساز را كجا بريزيم.

وي با بيان اين كه 9 استان كشور اصلا قابليت مقاوم سازي مدارس را در حال حاضر ندارند و هيچ مشاوري از اين استانها نقشه مقاوم سازي ارائه نكرده يا اگر هم ارائه كرده نقشه مذكور توسط مشاوران مادر تاييد نشده است، تاكيد كرد: رشته مقاوم سازي مدارس بر ساختمانها بايد به طور جدي در دانشگاهها فعال شود.

مقاوم‌سازي نيم ميليون متر مربع زيربناي مدارس

رييس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور، همچنين با اشاره به اين كه 319 مدرسه مذكور با مجموع متراژ 415 هزار و 100 مترمربع زيربنا در دست مقاوم‌سازي قرار خواهند گرفت، تصريح كرد: اگر مشكلات مصالح و سيمان رفع شود، نزديك به نيم ميليون مترمربع زيربناي مدارس مقاوم‌سازي خواهد شد.

وي با تاكيد بر اين كه اگر فرهنگ مقاوم سازي در كشور ترويج يابد، اين همه زباله ساختماني در ايران توليد نخواهد شد، در پايان به قرار گرفتن 15 هزار مدرسه در طرح «تعمير و بازسازي تابستانه» توسط دانش‌آموزان نيز اشاره كرد.

انتهاي پيام
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 361]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن