تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815365232




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس هفتم درگفت‌وگوباايسنا: طرح موضوعات حساس در بسته پيشنهادي ثابت مي‌كند كه ادعاهاي ايران در چارچوب قوانين است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عضو كميسيون امنيت ملي مجلس هفتم درگفت‌وگوباايسنا: طرح موضوعات حساس در بسته پيشنهادي ثابت مي‌كند كه ادعاهاي ايران در چارچوب قوانين است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس

يك عضو هيات رييسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هفتم با بيان اين‌كه جمهوري اسلامي ايران در بسته پيشنهادي خود روي نكات جالب و حساسي دست گذاشته است، اظهار كرد:‌ ارايه بسته پيشنهادي بيانگر اين است كه جمهوري اسلامي ايران هيچ انحرافي در فعاليت‌هاي خود نداشته و تمامي معاهدات و قوانين را رعايت كرده و پايبند به اصول بين‌المللي است.

سليمان جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان مطلب فوق افزود: دست گذاشتن روي موضوعات حساس و بسيار مهمي كه در بسته پيشنهادي مطرح شده است، اثبات مي‌كند كه تمامي ادعاهاي جمهوري اسلامي در چارچوب قوانين و مقررات و پايبندي به معاهدات بين‌المللي آژانس و ان پي تي بوده است.

وي خاطرنشان كرد:‌ آنچه كه در ان پي تي و معاهدات بين‌المللي منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌يي آمده است، به خوبي در بسته پيشنهادي ايران آمده و بر اجراي آنها تاكيد كرده است.

نماينده مردم ماكو در مجلس هفتم ادامه داد: طرح چنين موضوعاتي نشانگر اين است كه جمهوري اسلامي هيچ انحرافي در توليد سلاح هسته‌يي ندارد و اگر كشوري در فعاليت‌هاي خود انحراف داشته باشد، هيچ وقت چنين پيشنهادي نمي‌دهد كه براي خود مشكل ايجاد كند.

وي با بيان اين‌كه اگر احيانا بسته پيشنهادي ايران مورد استقبال كشورهاي غربي قرار نگيرد، بسياري از شبهات را در مجامع بين‌المللي حل و رفع مي‌كند، تصريح كرد: طرف ما در اين بحث كل دنيا نيست، بلكه يك عده كشورهايي است كه پيش قدم شده‌اند و جمهوري اسلامي موظف به پاسخگويي به اين كشورها نيست، مگر اين‌كه آژانس يا شوراي امنيت سازمان ملل رسما اين كشورها را به عنوان گروه مذاكره كننده و انتقال دهنده نظرات طرفين معرفي كنند.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هم‌چنين تهيه، تنظيم و ارايه اين بسته را سبب تعديل بسياري از موارد ارزيابي كرد و افزود: اگر گروهي از كشورها در قبال حق هسته‌اي ايران قانع نشدند، دنيا حقانيت جمهوري اسلامي ايران را در خصوص مسائل هسته‌يي قبول خواهد كرد.

جعفرزاده يادآور شد: كشورهاي اروپايي در قبال اين موضوع بايد دنباله‌روي منطق باشند و نبايد به راه‌هاي ديگر متوسل شوند، زيرا راه حل مساله هسته‌يي ايران گفت‌وگو و مذاكره است و راه تهديد و زور نه تنها در اين پرونده بلكه در هيچ پرونده‌اي جواب نخواهد كرد.

وي اضافه كرد: كشورهاي اروپايي بايد پيشنهادات ايران را بپذيرند و مذاكرات را ادامه دهند، زيرا توسل به تهديد و زورگويي پرونده ايران را به سمت بن‌بست هدايت مي‌كند كه اين به ضرر تمامي كشورهاست.
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن