تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816487000




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به مناسبت روز جهاني تيروئيد اعلام شد: 42 ميليون نفر درهند به بيماري تيروئيد مبتلا هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: به مناسبت روز جهاني تيروئيد اعلام شد: 42 ميليون نفر درهند به بيماري تيروئيد مبتلا هستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي

پزشكان و متخصصان هندي به مناسبت روز جهاني تيروئيد اعلام كردند كه نزديك به 42 ميليون نفر در اين كشور به بيماريهاي تيروئيد مبتلا هستند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، طبق گزارش جديد انجمن تيروئيد هند (ITS)، اختلالات تيروئيدي در بين مردم اين كشور بسيار شايع است و هنوزعده زيادي از مبتلايان كه احتمالا با اين مشكلات دست به گريبان هستند هنوز بيماري آنها شناسايي نشده و با اين وضعيت مشكلات تيروئيدي به بيماري پنهان در اين كشور تبديل شده است.

متخصصان خاطرنشان كردند كه زنان هشت برابر بيش از مردان در معرض ابتلا به اين دسته بيماريها هستند.

پروفسور يوني كريشنان در انستيتو علوم پزشكي آفريقا در كوچين دراين باره خاطرنشان كرد: همزمان با رشد بدن، نياز به هورمونهاي تيروئيد در بدن افزايش پيدا مي كند و زنان بويژه پس از رسيدن به بلوغ بيشتر درمعرض ابتلا به اين بيماري هستند.

وي در ادامه گفت: اگر بيماران تيروئيدي مورد توجه و رسيدگي قرار نگرفته و بيماري آنها كنترل نشود، ممكن است با مشكلات جدي سلامتي مانند بالا رفتن سطح كلسترول، بيماريهاي قلبي، پوكي استخوان، ناباروري و افسردگي مواجه شدند.

غده تيروئيد هورمونهايي توليد مي كند كه در هر يك از اعضاي بدن، بافتها و در تك تك سلولها متابوليسم را تنظيم مي كنند. اين غده با رشد اعضاي جسمي كودكان، توان رواني و حتي سطح هوشي آنها درارتباط بوده و تاثير گذار است.

پزشكان هندي خاطرنشان كردند كه با توزيع نمك يددار به تقريبا تمام نقاط كشور، اين مشكل به شيوه قابل ملاحظه اي رو به كاهش گذاشته است.

اما آنچه مورد نياز است اطلاع رساني بيشتر و گسترده تر به مردم در اين خصوص و نيز متمركز كردن تلاشها در برخي از نقاط كشور است كه درصد مبتلايان به بيماري بسيار بالا است.

شايعترين علايم هيپوتيروئيد كه 80 درصد از موارد اختلالات تيروئيدي را موجب مي شوند عبارت از خستگي، افزايش وزن، كم تحملي نسبت به سرما، خواب آلودگي، افسردگي، گواتر، خشكي پوست و مو، خشن شدن صدا، فراموشي و يبوست هستند.

تيروئيد غده كوچكي است كه در زير پوست و ماهيچه ها در جلوي گردن قرار دارد. رنگ اين غده قرمزمايل به قهوه اي با دو نيم كره چپ و راست است كه شبيه به بالهاي پروانه به نظر مي رسد. وزن اين غده نيز سبك است.

اين غده به رغم اندازه كوچكي كه دارد بي نهايت وظيفه مهمي بويژه در نوجوانان دارد. هورمونهايي كه اين غده ترشح مي كند متابوليسم و فرايند رشد را در كنترل دارند. براي انجام اين كار تيروئيد نياز به يك عنصر شيميايي موسوم به يد دارد كه بدن اين عنصر را از مواد غذايي كه ما مي خوريم و آبي كه مي نوشيم بدست مي آورد. بيماري تيروئيد زماني بروز مي كند كه غده تيروئيد مقدار مناسبي از اين هورمونهاي مورد نياز براي بدن را توليد نمي كند.

اگر اين غده دچار بيش فعالي شود بيش از حد هورمون تيروئيد وارد جريان خون مي كند كه پيامد آن بروز بيماري هايپرتيروئيد يا پركاري تيروئيد است. اين بيماري باعث مي شود بدن بيش از حد مورد نياز و بسيار سريعتر از حد طبيعي انرژي مصرف مي كند و سرعت متابوليسم در سلولها بالا مي رود.

از سوي ديگر، وقتي فعاليت تيروئيد كاهش يابد اين هورمونها به ميزان كمتري توليد مي شوند و نتيجه آن بروز بيماري كم كاري تيروئيد است. در اين وضعيت كه ميزان هورمونهاي تيروئيدي در جريان خون كاهش پيدا مي كند، بدن بسيار آرامتر انرژي مصرف مي كند. در هر دوي اين حالتها اندازه غده تيروئيد بزرگتر مي شود و فعاليتهاي متابوليسم و رشد طبيعي بدن دچار اختلال مي شود.

انتهاي پيام
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 520]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن