واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: با اجراي اصل ۴۴قانون اساسي ۲۰درصد از مراكز فني وحرفهاي استان تهران به بخش خصوصي واگذارمي شود
آموزش. نظام آموزشي
معاون فني وآموزشي اداره كل فني وحرفهاي استان تهران روزشنبه اعلام كرد:
با اجراي اصل ۴۴قانون اساسي ۲۰درصد از مراكز فني و حرفهاي وابسته به اين اداره كل به بخش خصوص واگذار ميشود.
غلامرضا رمضاني به خبرنگار ايرنا گفت:اين مراكز به متقاضيان واجد شرايط واگذار ميشود تا اداره و برگزاري آزمونهاي مختلف را برعهده بگيرند.
به گفته وي، آموزشگاههاي آزاد استان تهران واشخاص حقيقي نيزمي توانند با رعايت ضوابط خاص، مديريت اين مراكز را عهده دار باشند.
رمضاني با اشاره به اينكه افرادي كه صلاحيتهاي علمي و تخصصي لازم را داشته باشند در اولويت مديريت اين مراكز قرار دارند، تصريح كرد: ارائه قيمت بالا ملاك اين گزينش نيست بلكه هدف اصلي از ارائه آموزشها دراين مراكز ايجاد اشتغال در جامعه است و مديريت جديد بايد در اجراي اين هدف موفق باشد.
وي اظهار داشت: با حضور كميتهاي كه دراين اداره تشكيل شده مفاد دستورالعمل اجراي اصل ۴۴در ابعاد مختلف مورد بررسي قرارگرفته تا بر اساس قيمتهاي ارائه شده از سوي متقاضيان، قيمت نهايي به تصويب برسد.
رمضاني با بيان اينكه نمايندگاني از استانداري و سازمان بازرسي كل كشور در اين كميته حضور دارند، ادامه داد: قيمت تمام شده بر اساس هزينههاي سال گذشته اين مراكز برآورد ميشود.
وي اضافه كرد: در استان تهران ۲۳۰كارگاه آموزشي فعال است كه بصورت دو نوبته مشغول ارائه آموزش به هنرجويان در رشتههاي مختلف فني و حرفه اي است.
معاون فني وآموزشي اداره كل فني و حرفهاي استان تهران تاكيد كرد:
مربياني كه دراين آموزشگاه مشغول هستند اعم از حق التدريس، رسمي و پيماني در اولويت نخست تصدي مديريت آموزشگاهها قرار دارند.
رمضاني با اشاره به اينكه سعي شده تا با اجراي اين اصل نيروهاي انساني اين اداره بيكار نشوند، افزود: نيروهاي رسمي و پيماني با مديريت جديد به كار خود ادامه ميدهند و در صورتي كه مديريت جديد قصد داشت نيروهاي جديد را استخدام كند نيروهاي رسمي و پيماني در بخشهاي ديگر اين اداره مشغول به خدمت ميشوند.
وي تاكيد كرد: به نفع مديريت جديد است تا از نيروهاي قديمي و حرفه اي اين اداره براي مديريت جديد آموزشگاهها استفاده كند زيرا بازدهي آموزشگاه براي اين اداره مطرح است و از طرفي اين آموزشگاهها بالاي ۹۵ درصد قبولي در آزمونها را داشتهاند كه مدارك و مهارت اين نيروها قابل مقايسه با نيرويي كه ازخارج اين سيستم وارد ميشود، نيست.
وي افزود: نيروهاي حق التدريس ميتوانند مديريت آموزشگاهها رابا اجراي اين اصل بر عهده بگيرند چراكه هزينه مواد اوليه، تجهيزات، برق، آب، تلفن و گاز بر عهده اين اداره كل است و فقط حقوق نيروي انساني را بايد پيمانكار با نحوه مديريت خود بپردازد.
رمضاني با اشاره به اينكه بيش از ۳۰۰مربي در مراكز وابسته به اين اداره كل مشغول تدريس هستند، گفت: از اين تعداد حدود ۱۳۰نيروي رسمي و پيماني و بقيه حق التدريس هستند كه بين پنج تا ۱۵سال سابقه كار دارند. ك/۳ تهرام/۱۵۴۷/۵۸۸/۷۲۵۷
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 390]