واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
تازه های پزشکی چرا شنيدن مکالمه ديگران با تلفن همراه ناراحتکننده است؟ دانشمندان دانشگاه کورنل ميگويند: «چه در اداره، چه در مترو و چه در قطار، شنيدن نيمي از مکالمات موقع صحبت يک فرد با تلفن همراه بيشتر از شنيدن صحبت کردن دو نفر با هم توجه و تمرکز را به خود جلب ميکند.» اين پژوهشگران ميگويند: «ما کنترل کمتري درتوجه نکردن به نيمي از مکالمه که هنگام صحبت فرد با تلفن همراه ميشنويم، داريم تا شنيدن يک گفتگوي دونفره.
از آنجايي که اين نيمه مکالمهها حواسپرتي بيشتري ايجاد ميکنند و شما نميتوانيد از شنيدن آنها پرهيز کنيد، احتمالا بيشتر ناراحت ميشويد.» به گفته اين دانشمندان افراد تلاش ميکنند از تکههاي مکالمهاي که از صحبت ديگران با تلفن همراه ميشنوند، سر در بياورند و پيشبيني کنند که آنها بعدا چه خواهند گفت. هنگامي که شما نيمي از مکالمه را ميشنويد، اطلاعات کمتري را به دست ميآوريد و نميتوانيد روند صحبت را پيشبيني کنيد. در اين حالت نياز به توجه بيشتري داريد. يافتههاي اين پژوهشگران بر اساس پژوهشي روي 41 دانشجوي کالج بود که تمرينات تمرکز مانند دنبال کردن نقاط متحرک را در حين شنيدن صداي يک طرف يا دو طرف صحبت در مکالمه با تلفن همراه انجام ميدادند. اين دانشجويان هنگامي صداي يک طرف صحبت را ميشنيدند، نسبت به زماني که تمام گفتگو را ميشنيدند، ببشتر دچار اشتباه ميشدند. به گفته ابرسون اين بررسي نشان ميدهد که شنيدن مکالمه افراد با تلفن همراه بر توجه ما به انجام کارهاي روزمره از جمله رانندگي تاثير ميگذارد. مصرف بيش از حد آنتيبيوتيک باعث مقاومت دارويي ميشود دانشمندان ميگويند بيماراني که پزشکان بيش از حد براي آنها آنتيبيوتيک تجويز ميکنند، ممکن است دچار مقاومت به آنتيبيوتيک شوند که تا يک سال به طول بينجامد و اين امر آنها و بقيه افراد را هنگامي که نياز به درمان جديتر دارند، در معرض خطر قرار ميدهد. به گزارش خبرگزاري رويترز پژوهشگران انگليسي که 24 بررسي قبلي در اين باره را مورد تجزيه وتحليل قرار دادهاند ميگويند هرچه آنتيبيوتيکهاي بيشتري براي سرفه و بيماريهاي شبيه به آنفلوآنزا يا عفونتهاي ادراري تجويز شود، باکتريهاي بيشتري در يک چرخه معيوب به آنتيبيوتيک مقاوم ميشوند. کارشناسان پزشکي ميگويند مصرف بيش از حد آنتيبيوتيک در اروپا، آمريکا و ساير کشورهاي ثروتمند به مقاومت گسترده آنتيبيوتيکي انجاميده است و درمانهاي حياتي پزشکي براي بيماريهايي از سرطان تا بيماران بستري در بخشهاي مراقبتهاي ويژه را دچار اختلال کرده است.
باکتريهاي مقاوم به چند دارو به يک مشکل فزاينده در بيمارستانها در سراسر جهان بدل شدهاند و مشخصه آنها ظهور عفونتها با ابرميکروبهايي مانند«استافيلوکوک طلايي مقاوم به متيسيلين» (MRSA) است. اما به گفته اين پژوهشگران مشکل ايجاد مقاومت به آنتيبيوتيک در نتيجه تجويز اين داروها در مطب دکترها اغلب ناديده گرفته ميشود، باوجود اين حقيقت که حدود 80 درصد تجويز آنتيبيوتيک را پزشکان خانواده انجام ميدهند. منبع:www.salamat.com
#پزشکی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 322]