تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815350661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرفسور مولانا: رسانه‌ها براي خدمت بايد منشور اخلاقي داشته باشند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پرفسور مولانا: رسانه‌ها براي خدمت بايد منشور اخلاقي داشته باشند
شهركرد - پرفسور حميد مولانا استاد علوم ارتباطات در يك همايش در شهركرد گفت: رسانه‌هاي مدرن در جهان بايد داراي منشور اخلاقي باشند، تا بتوانند به بشريت خدمت كنند.

استاد علوم ارتباطات دانشگاه آمريكن واشينگتن آمريكا شنبه شب در همايش دين و عصر ارتباطات در احياي امر به معروف و نهي از منكر كه در تالار فرهنگ شهركرد از سوي ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر چهار محال و بختياري برگزار شد، افزود: رسانه نبايستي اطلاعات را به عنوان يك كالا به مخاطب خود عرضه كند، بلكه بايد هدف از ارائه اطلاعات تشويق مردم به سوي ارزش‌هاي جامعه باشد.

به گزارش ايرنا، وي گفت: امر به معروف و نهي از منكر به عنوان يك فريضه الهي است و بايد از سوي رسانه‌ها دنبال شود و اين دو فريضه تنها فرايض ديني نيستند، بلكه در تمامي مراحل اجتماعي كاربرد دارند.

به گفته وي، فريضه امر به معروف و نهي از منكر يك وظيفه ديني و مدني است و مي‌تواند يك منشور اخلاقي براي رسانه‌ها باشد.

استاد رشته علوم ارتباطات داشنگاه آمريكن واشينگتن آمريكا اظهار داشت : اطلاع رساني مطلق و آزاد در هيچ كجاي دنيا وجود ندارد و آخرين نوع كنترل در اينترنت مربوط به مباحث اقتصادي است ، چرا كه افراد براي دسترسي به برخي از سايت‌ها بايد هزينه بپردازند.

اين استاد دانشگاه‌هاي آمريكا اظهار داشت: زيرساخت‌هاي مدرن اطلاع رساني و ارتباطات در شرايطي مطلوب است كه با زيرساخت‌هاي سنتي، ارزشي و اخلاق گرا همراه باشد.

به گفته وي، در ايران اسلامي زيرساخت‌هاي اطلاع رساني و ارتباطات با سنت ها و ارزش‌ها تلفيق شده و اگر اين زيرساخت‌ها به دور از سنت‌ها و ارزش ها باشد، به چالش بزرگي تبديل مي‌شود.

معاون فرهنگي ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر نيز در اين همايش گفت: رسانه‌ها نقش مهمي در تبيين احياي اين دو فريضه مي‌توانند داشته باشند و بايستي از ظرفيت رسانه‌ها بهره گرفت.

دكتر سيد مهدي هاشميان افزود: هدف ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر خيرخواهي مطلق است و اينكه اين ستاد را تنها در زمينه مبارزه با بدحجابي معرفي مي‌كنند نوعي ظلم به اين ستاد است.

به گفته وي، فرهنسگازي در امر احياي امر به معروف و نهي از منكر و اعتقاد قبلي و لساني به اجراي اين دو فريضه يك اصل است و كار اين ستاد مچ گيري و يقه‌گيري نيست .

به گزارش ايرنا، در اين همايش جمعي از استادان دانشگاه و مديران دستگاه‌هاي اجرايي چهارمحال و بختياري حضور داشتند. ك/‪۲‬
 يکشنبه 5 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 402]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن