واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: معاون بهرهبرداري شركت برق منطقهاي خراسان: عبور از بحران تنها با صرفهجويي ميسر است
جام جم آنلاين: مهندس محمد حسن قنبري معاون بهره برداري شركت برق منطقه اي خراسان رضوي گفت: هر چند به دليل بروز خشكسالي بخش اعظمي از توليد برق كاهش يافته است، اما مشتركان به هيچ وجه شاهد خاموشي نخواهند بود.
مهندس قنبري در گفتگو با ايسنا ، ضمن بيان اين مطلب تصريح كرد: به دليل كاهش باران و كمبود آب در پشت سدها ، در حال حاضر حدود 50 درصد از نيروگاه هاي برق آب از مدار توليد خارج شده اند.
معاون بهره برداري شركت برق منطقه اي خراسان رضوي با اشاره به بروز گرماي شديد در كشور افزود: گرماي زودرس در ارديبهشت ماه سبب افزايش پيك بار به تعداد 8 درصد و افزايش رشد انرژي به مقدار 12 درصد شده است.
قنبري با تاكيد بر ضرورت هم ياري مشتركان براي خروج از بحران، از آنان خواست تا دستور العمل هاي مختلف شركت برق منطقه اي مبني بر مصرف صحيح را رعايت كنند.
او از مردم درخواست كرد تا از لامپ هاي كم مصرف استفاده كرده و در ساعات اوج مصرف از وسايل بسيار پر مصرف نظير اتو و ماشين لباسشويي خودداري كنند و در راستاي ترويج مصرف صحيح از انجام طرح هايي هم چون مروجان صرفه جويي و انعقاد قرارداد با شركت هاي توليد كننده لامپ كم مصرف خبر داد.
در خراسان رضوي از نظر توليد برق مشكلي وجود ندارد و تعداد زيادي از واحدهاي مختلف در زمستان سال گذشته و با وجود جريان شديد مورد بازبيني و تصحيح قرار گرفته اند و مابقي واحد ها نيز هم اكنون در حال تعمير هستند.
معاون بهره برداري شركت برق منطقه اي خراسان هزينه تعميرات را بالغ بر 5 ميليارد تومان عنوان كرد و از پايان اين تعميرات تا خرداد ماه خبر داد.
وي در مورد فرسودگي خطوط انتقال برق گفت: شركت برق منطقه اي خراسان رضوي هم اكنون از كليه خطوط توزيع و انتقال بهره برداي مي كند و مشكل خاصي در زمينه انتقال وجود ندارد.
قنبري ادامه داد: خطوط قديمي در سطح فوق توزيع و ولتاژ 63 كيلو ولت مي باشند اما در برنامه ريزي هاي آينده، شاهد توسعه در پست ها و خطوط 63 كيلو ولت نخواهيم بود و سال به سال هم اين ولتاژ محدودتر مي گردد.
وي تصريح كرد: به محض آماده شدن سيستم هاي 132 كيلوولت هم جوار، بار خطوط 63 كيلوولت به خطوط 123 كه با ولتاژ بالاتر هستند، منتقل مي شود و سعي بر اين است كه در شرايط كم بار تري نگهداري شوند تا در برنامه هاي 10 ساله به مرور زمان جمع آوري گردند.
وي رويكرد اين شركت را نسبت به توليد برق از انرژي هاي نو يك رويكرد حمايتي عنوان كرد و اظهار داشت: در حوزه توليد برق از انرژي باد، هم اكنون فقط نيروگاه بادي بينالود با 43 واحد 660 كيلوواتي نصب و راه اندازي شده كه همه آن ها قابل بهره برداري هستند و قرار است در همان نقطه توسط بخش خصوصي 100 مگاوات توربين بادي نصب شود و هم چنين مقرر شده واحدهايي با قدرت 5/2 تا 3 مگا وات نصب و راه اندازي شود.
معاون بهره برداري شركت برق منطقه اي خراسان رضوي تاكيد كرد: دولت از توليد برق به وسيله انرژي هاي نو به شدت حمايت مي كند و سياست ها و بسته هاي حمايتي گوناگوني براي جلب سرمايه گذاران در اين حوزه در نظر گرفته است.
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 415]