واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گوهر ناب عفاف - 5عفاف عامل سلامت خانواده و جامعه است
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به اينكه عفاف عامل سلامت فرد، خانواده و جامعه است، گفت: حجاب مقدمه و زمينهاي براي عفاف است، حجاب تأثير عظيمي در حيثيت و حرمت خانواده دارد كه بايد به صورت فرهنگ نهادينه شود.
حجت الاسلام دكتر احمد احمدي عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه عفاف و حجاب يك تكليف ديني است و هيچ حكم ديني بدون مصلحت نيست، اظهار داشت: در كشورهاي اسلامي كه حجاب، عفاف و پاكدامني رواج داشته، مسئله بي عفتي، فساد اعلام ضداخلاقي در آن كم بوده و اين افتخاري است براي مسلمانان كه اجتماعشان يك اجتماع پاك و پالوده است.
وي با اشاره به اينكه در اين سالها كه بيماري ايدز در غرب و در آفريقا بيداد مي كند، كشورهاي اسلامي كمترين ابتلا را داشته اند كه اين به علت رواج عفاف و پاكدامني است، تصريح كرد: حجاب تأثير عظيمي در حيثيت و حرمت خانواده به ويژه زنان جوان و افراد تازه به بلوغ رسيده دارد و اين مسئله بايد به صورت فرهنگ در آيد، مانند گذشته كه خلاف اخلاق يك روستاي بزرگ يا شهر را به نابودي مي كشاند، از اين رو همه مردم مراقب بودند حرمت خانواده حفظ شود، بنابراين حجاب مقدمه براي عفاف بود.
حجت الاسلام احمدي با اشاره به اينكه مسئله حجاب و عفاف حتي در ايران پيش از اسلام رواج بسياري داشته است، يادآور شد: در دين زرتشت حجاب و عفاف بيسيار مورد توجه بوده است. يكي از استادان حوزه علميه مي گفت كه "حجاب زرتشتي ها بسيار كامل است" .
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه در اروپا مسئله حجاب و عفاف پيش از صنعتي شدن رايج بوده است، افزود: هنگامي كه مسئله صنعت، كارخانه ها و حضور زنان در جوامع پيش آمد، دين مسيح ضعيف شد و بي اعتقادي هم به اين مسئله دامن زد و بي حجابي و بي عفافي نيز از آنجا شروع شد .
وي با تأكيد بر اينكه در ايران قديم و هم در اسلام حجاب مورد توجه بوده است، گفت: سنت حسنه حجاب زمينه اي براي عفاف به شمار مي رود كه بايد به عنوان سنت اسلامي حفظ شود. اگر چه ممكن است برخي به مسئله حجاب اعتقادي نداشته باشند و يا احكام را ندانند كه بر مسلمانان واجب است كه احكام را فراگيرند و افراد بي اعتقاد هم به خاطر حرمت به جوامع اسلامي و مسلمانان آن را رعايت كنند .
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 411]