واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: استاندار زنجان: براي مقابله با تورم بايد سرمايه گذاري صورت گيرد
زنجان- خبرگزاري ايسكانيوز: معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد:تلاشگران امداد در سال گذشته60 هزار متر مربع فرش نفيس صادر كرده اند.
به گزارش روز شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، استاندار زنجان گفت: تورم را نميتوان در هيچ جايي حذف كرد بلكه براي مقابله با تورم بايد سرمايه گذاري صورت گيرد و يكي از بهترين سرمايه گذاريها، ايجاد بنگاههاي اقتصادي كوچك زودبازده است.
قوام نوذري در جشنواره كارآفرينان برتر و امدادگران پرتلاش استان زنجان، اظهار كرد: در ارتباط با مناطق نيازمند به توسعه و يا كمتر توسعه يافته بايد همت بيشتري به خرج دهيم و آنچه مسلم است اينكه كميته امداد در اين مسير بسيار موفق عمل كرده است.
وي خاطرنشان ساخت: صنايع بزرگ تا حد امكان بايد مورد حمايت قرار گرفته و تقويت شوند، ولي در درجه اول بايد براي سرمايه گذاري ظرفيت سازي صورت گيرد.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني (ره) نيز در اين مراسم گفت: كميته امداد در روزهاي اوليه پس از پيروزي انقلاب اسلامي و براي امداد و ياري رساندن به محرومان تاسيس شد و در دهه اول انقلاب، بيشترين توجه در راستاي رسيدگي به محرومان و ارائه خدمات به آنها بود و اين رويكرد در دهه دوم انقلاب به صورت ايجاد اشتغال جهت درآمدزايي براي گذران زندگي افراد تحت پوشش نمود پيدا كرد.
عزت اله قائدي، تصريح كرد: بعد از گذشت 23 سال از تاسيس كميته امداد، براي نيم ميليون نفر شغل ايجاد شده و اين ميزان در سال 1386، پانصد و ده هزار نفر بوده است.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد ابراز داشت: در حال حاضر اعضاي خانواده بزرگ امداد، 61 رشته شغلي را براي فعاليت انتخاب كردهاند و يكي از اين رشتهها صنايع دستي و قاليبافي است كه در سال 86 تلاشگران امداد، 60 هزار متر مربع فرش نفيس را به خارج از كشور صادر كرده اند.
وي همچنين ايجاد سه هزار كارگاه كوچك و تحويل آن به مددجويان را از برنامههاي ديگر كميته امداد در طول برنامه چهارم توسعه دانست.
مديركل كميته امداد استان زنجان نيز در اين مراسم گفت: شناسايي فرصتهاي شغلي موجود و آگاهي از بازار كار داخل استان از طريق مراكز كاريابي جهت اشتغال افراد تحصيلكرده و بيكار به ويژه فرزندان مددجويان يكي از برنامههاي مهم حوزه اشتغال و خودكفايي بوده كه تا كنون در اين راستا براي 1200 نفر از افراد تحت پوشش در سطح استان كاريابي شده است.
محمد پورجعفري، اظهار داشت: طرحهاي اجرا شده در سطح استان تا پايان سال 1386، 8 هزار و 135 طرح مي باشد كه در بخش هاي كشاورزي، صنعتي، حمل و نقل بار و مسافر، خدماتي و صنايع دستي اجرا شده است.
وي ادامه داد: با اجراي اين طرحها كه با اعتباري بالغ بر 146 ميليون و 430 هزار ريال اجرا گرديده، براي 9508 نفر شغل ايجاد شده است./01/110
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 304]