واضح آرشیو وب فارسی:حيات: بايگاني گفتگوي حيات با دريافت كنندگان تنديس ايثار (4) سوم خرداد روز هيجان و شادي مردمي است
تهران - حيات
فرزند شهيد و متخصص ارتوپد گفت: بايد در كنار تجليل از ايثارگران و حماسه سازان، تلاشها و زحمات آنها براي جامعه تبيين شود تا مردم بدانند چه خدماتي توسط ايثارگران و حماسه سازان در كشور انجام ميشود .
حامد اسدي شريف كه از رييس جمهور تنديس ايثار دريافت كرد در گفتگو با حيات گفت: روز حماسه فتح خرمشهر كودكي هشت ساله بودم و به ياد دارم خيابانهاي كرمانشاه مملو از انبوه مردميبود كه گل و شيريني در دست داشتند و پيروزي بزرگي را به يكديگر تبريك ميگفتند. سوم خرداد براي من روز هيجان و شادي مردمياست كه با حداقل امكانات مادي، شادي فراوان را ميان يكديگر تقسيم ميكردند.
وي با اشاره به اين مطلب گفت:نسل جديد از انقلاب و اهداف آن بسيار دورافتاده و آنچه من از انقلاب، سال دوران دفاع مقدس، ايثارگريها و شور و شوق جوانان در دفاع از وطن اسلاميبه ياد دارم، روايتي است كه جوانان نسل امروز بسيار از آن فاصله گرفته اند و به نظر من هيچ رخدادي را نميتوان با حماسههايي كه اول انقلاب رخ داد مقايسه كرد.
وي در ارتباط با ترويج فرهنگ ايثار و شهادت گفت:با توجه به سخنان مقام معظم رهبري و نامگذاري امسال به عنوان سال نوآوري و شكوفايي، بيش از پيش بايد چرايي انقلاب وهشت سال دفاع مقدس تبيين شود چرا كه روي اين مساله كارنشده و جوانان نسل جديد از اهداف امام (ره)، شهدا و ايثارگران دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس اطلاع زيادي ندارند و بايد فاصله ايثارگران و مردم كمتر شود و مردم خود را جدا از ايثارگران احساس نكنند تا حماسههاي بزرگ ملت ايران در اذهان مردم كمرنگ نشود.
وي افزود:تجليل از حماسه سازان سوم خرداد ، سالروز آزاد سازي خرمشهر ضروري است اما بايد در كنار تجليل از ايثارگران و حماسه سازان، تلاشها و زحمات آنها براي جامعه تبيين شود تا مردم بدانند چه خدماتي توسط ايثارگران و حماسه سازان در كشور انجام ميشود و آنچه به عنوان اولويتهاي تحصيلي و شغلي براي حماسه سازان درنظر گرفته ميشود ما به ازاي تلاشها و زحماتي است كه آنها در راستاي اعتلاي اين مرزوبوم از آن دريغ نكرده اند و نميكنند.
وي در ارتباط با رويكرد فرهنگي نهاد هاي متولي ايثارگران گفت:نقش عموم مردم در دوران انقلاب و 8 سال دوران دفاع مقدس بايد پررنگ تر از گذشته از طريق نهادهاي مرتبط با ايثارگران تبيين شود و از اغراق در منش و رفتار ايثارگران در دوران سال دفاع مقدس و انقلاب اسلاميجلوگيري شود وتحقق هدف اصلي نهادهاي مرتبط با ايثارگران در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت زماني است كه مردم از واقعيت رشادتها مطلع باشند، نه از تصاوير بزرگ نمايي شده توسط متوليان. برخي هزينههايي كه در سالهاي اخير در راستاي ترويج فرهنگ و شهادت پرداخت ميشود به جا نيست و بهتر است اين هزينهها مديريت شود تا خداي نكرده در جاهايي كه هيچ فايده اي ندارد صرف نشود.
اين فرزند شهيد افزود: آميختن مساله ايثار با اندوه و غم تاثير خود را از دست داده است و بايد نسل امروز بيشتر با منش ايثارگران و شهدا آشنا شوند. نقش رسانههاي جمعي به ويژه صدا و سيما در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت نقشي تعيين كننده است. فيلم و تئاتر تاثيرگذارترين ابزار ترويج فرهنگ ايثار و شهادت است و همه متوليان ترويج فرهنگ ايثار و شهادت بايد در اين راستا اهتمامي ويژه داشته باشند.
پايان پيام
جمعه 3 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 377]