واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: ضرغامي: نوآوري در برنامه هاي راديويي هدف رسانه ملي است
ضرغامي گفت: هر چند فناوري در ايجاد نوآوري تاثير فراواني دارد ، اما آنچه كه امروز صدا و سيما به آن توجه دارد ، ارتقاي كيفي و محتوايي برنامه هاي راديويي در ساختارهاي مختلف است.
رئيس سازمان صدا و سيما در نهمين جشنواره بين المللي برنامه هاي راديويي ، هدف اصلي رسانه ملي را توجه به نوآوري در حوزه محتواي برنامه هاي راديويي عنوان كرد .
وي گفت: هر چند فناوري در ايجاد نوآوري تاثير فراواني دارد ، اما آنچه كه امروز صدا و سيما به آن توجه دارد ، ارتقاي كيفي و محتوايي برنامه هاي راديويي در ساختارهاي مختلف است.
مهندس ضرغامي با اشاره به اهميت تنوع بخشي به برنامه هاي راديويي براي جذب و افزايش مخاطبان برنامه هاي صدا افزود: استفاده از شيوه هاي متنوع و توجه به ابتكار در حوزه توليدات راديويي تنها راه ارتباط با مخاطب و مقابله با رقباي بسيار گسترده تصويري است.
وي خاطر نشان كرد: با بكارگيري شيوه هاي مختلف براي جذب مخاطب ، صداي جمهوري اسلامي ايران در سال هاي اخير شاهد افزايش مخاطبان خود بوده است و هنوز اين روند با توجه به اينكه زمينه هاي تنوع بخشي و نوآوري در راديو موجود است ادامه دارد.
رئيس سازمان صدا و سيما به ساختار و اصالت راديو اشاره و خاطرنشان كرد: رسانه راديو با توجه به ويژگي ها و قابليت هايي كه دارد بستر مناسبي براي ارتقاي سطح انديشه هاي انساني در جوامع مختلف است.
وي سپس با مثبت خواندن آثار جشنواره هاي بين المللي راديو تصريح كرد ، دست اندركاران راديو با آشنايي دقيق با كاركردهاي اين رسانه چنانچه بتوانند تجربيات خود را به يكديگر منتقل و وجوه اشتراكات خود را مشخص و آن ها را تقويت كنند ، توفيقات خوبي نصيب خود مي كنند.
ضرغامي نتايج حضور معاونت صداي جمهوري اسلامي را در سطح بين الملل رضايت بخش خواند و تقويت جايگاه راديو را در اين حوزه ياداور شد.
رئيس رسانه ملي يكي از نقاط قوت اتحاديه راديو و تلويزيون هاي آسيا و اقيانوسيه را وجود فرهنگ غني كشورهاي شرق دانست و گفت : چون فرهنگ و تمدن شرق قدمت و اصالت بيشتري دارد، رسانه هاي راديويي فعال در اين محدوده جغرافيايي از جهان در واقع به يك درياي بي انتها متصل هستند.
وي ويژگي هاي راديو را مناسب براي بهره برداري از اين فرهنگ متعالي دانست و افزود : راديو صداي فرهنگ هاست و اين رسانه مي تواند بين فرهنگ هاي مختلف ايجاد تعامل و همگرايي كند.
دبيركل اتحاديه راديو تلويزيون هاي اسيا و اقيانوسيه نيز در اين نشست با اشاره به ديدار خود از صدا و سيماي مركز اصفهان با ابراز خوشحالي از توفيقات راديو و تلويزيون ايران در بخش هاي فناوري و محتوايي خواستار كمك رسانه ملي به كشورهاي توسعه نيافته و رو به توسعه در بخش رسانه شد.
ديويد استلي با سازنده خواندن جشنواره راديو گفت : با توجه به اينكه اتحاديه راديو تلويزيون هاي آسيا و اقيانوسيه كنفرانس ها و جشنواره هاي بين المللي را براي شرق آسيا برگزار مي كند ، با اين اقدام صدا و جمهوري اسلامي ايران ، كشورهاي غرب آسيا نيز موفق به برگزاري اين نشست هاي تخصصي شدند.
وي مزيت جشنواره راديويي اصفهان با ساير جشنواره هاي راديويي را توجه صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران به موضوع محتواي برنامه ها دانست و افزود: ABU براي استمرار اين حركت در برنامه هاي خود خواستار كمك ايران است.
استلي گفت: برخلاف ديگر كشورها راديو در ايران توسعه بيشتري داشته است و كاركنان آن از خلاقيت بالاتري در مقايسه با ساير كشورهاي عضو برخوردارند لذا ABU خواستار تعامل و انتقال تجربيات جمهوري اسلامي ايران در بخش توليد برنامه هاي راديويي با ساير اعضاي خود است.
جمعه 3 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 439]