تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815186717




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عشق سالم در بدن سالم


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: عشق سالم در بدن سالم


تحقيقات- بروز اختلالات و بيماري‌هاي جنسي، يكي از مهم‌ترين تهديدهاي سلامت خانواده است كه بررسي‌هاي گوناگون نشان داده با سلامت جسم و روان زن و شوهرها، ارتباط تنگاتنگي دارد

در تازه‌ترين مطالعات انجام شده، محققان متوجه شده‌اند وجود يك اختلال جنسي خاص در مردان ديابتي، ممكن است تنها نشانه وجود يك بيماري قلبي باشد.

به اين ترتيب، علاوه بر اهميتي كه درمان اختلالات جنسي در حفظ كانون خانواده دارند، لازم است به يك دليل ديگر، در تشخيص و درمان به موقع اين اختلالات بكوشيم.

مطالعه جديد، به گزارش بي‌بي‌سي، در دانشگاه چيني هنگ‌كنگ انجام شده و نتايج آن در آخرين شماره نشريه كالج بيماري‌هاي قلب آمريكا منتشر شده است.

در اين مطالعه مشخص شده وجود اختلال آميزشي در مردان ديابتي، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را در اين مردان تا ۲ برابر افزايش مي‌دهد.

بررسي‌هاي پيشين نشان داده بود وجود اختلال عروقي مانند ديابت يا فشارخون بالا مي‌تواند موجب كاهش خون‌رساني و بروز اختلال در مردان شود. مطالعه جديد نشان داده است كه گاهي اين اختلال مي‌تواند تنها علامت هشدار براي اختلال عروقي و مشكل قلبي در آينده باشد و بايد حتما جدي گرفته شود.

رابطه گروه زيادي از بيماري‌هاي جسمي و پزشكي با اختلالات جنسي در مطالعات متعدد نشان داده شده است. بيماري‌هاي هورموني و بيماري‌هاي عروقي و عصبي، دسته‌هاي اصلي از بيماري‌هايي هستند كه به‌عنوان عامل اصلي بروز اين اختلالات مطرح هستند.

در دسته بيماري‌هاي هورموني، از كمبود هورمون‌هاي جنسي كه بگذريم، به بيماري شايعي به نام ديابت مي‌رسيم كه از ابعاد مختلف مي‌تواند موجب بروز اختلال جنسي، به ويژه اختلال در آقايان شود.

با توجه به شيوع گسترده اين بيماري كه متأسفانه در حال افزايش هم هست، مي‌توان اختلالات جنسي حاصل از آن را جزء شايع‌ترين اختلالات جنسي حاصل از بيماري‌هاي جسمي، به‌خصوص در آقايان دانست.

بيماري‌هاي عصبي هم، گروه ديگر را تشكيل مي‌دهند؛ بيماري‌هايي همچون مولتيپل اسكلروزيس (MS) و ضايعات نخاعي. بررسي‌ها نشان مي‌دهد ۸۵ درصد از مردان و ۵۰ درصد از زنان دچار مولتيپل‌اسكلروزيس، دچار اختلال عملكرد جنسي هستند.

بعضي موارد آنقدر اين بيماري اصلي پرسروصداست كه گروه درمانگران، توجه به عوارض جنسي ايجاد شده در آنها را از ياد مي‌‌برند، در حالي كه هر دوي اين بيماري‌ها در سنين جواني رخ مي‌دهند كه همين لزوم توجه و درمان اين مشكلات را دوچندان مي‌كند.

جا دارد هم پزشكان و هم مسئولان امر، متوجه اهميت و حساسيت اين موضوعات، ‌در كنار بيماري اصلي اين بيماران باشند و به‌موقع در جهت رفع آن بكوشند تا شاهد درد و رنج بيشتر آنها نباشيم؛ درد و رنجي كه متأسفانه در بيشتر موارد از جانب خود اين بيماران نيز، به‌دليل مسائل فرهنگي و عرفي، ناديده گرفته مي‌شود و براي درمانگران مطرح نمي‌شود.

اما يكي از مهم‌ترين بيماري‌هايي كه درصورت مشاهده اختلالات جنسي به ويژه در سنين بالا، در آقايان بايستي به آن توجه نشان داد، بيماري‌هاي قلبي است.

مطالعاتي كه در كشور خوردمان ودر دانشگاه شاهد انجام شده نشان‌دهنده اين حقيقت است كه وجود اختلال آميزشي، ديابت، چاقي، فشارخون و برخي عوامل ديگر ارتباط معناداري دارد.

به اين معني كه مي‌توان با توجه به سابقه و سن فرد، احتمال ابتلاي او را به اين اختلال تا حدود خوبي تخمين زد.

در مطالعه ديگري كه توسط همين گروه پژوهشي انجام شده است، معلوم شده كه از بين بيماراني كه تنگي عروق كرونر آنها با آنژيوگرافي تاييد شده، حدود ۴۶ درصد دچار اختلال بودند و هرچه شدت تنگي عروق و تعداد عروق تنگ‌شده بيشتر باشد، احتمال وجود اختلال نيز بالاتر مي‌رود. همچنين در اين مطالعه نتايج مشابهي با مطالعه جديد محققان هنگ‌گنگي به دست آمده است.

اين مطالعه نشان داده ۴۲ درصد بيماران قبل از اينكه علائم قلبي پيدا كنند، اختلال در عملكرد جنسي به‌صورت اختلال داشتند.

بررسي‌هاي اين محققان نشان داده است كه علائم اختلال جنسي، به‌طور ميانگين ۲۳ ماه قبل از بروز علائم قلبي رخ مي‌دهد كه اين موضوع هم مي‌تواند براي متخصصان قلب جالب توجه و مفيد باشد؛ چرا كه مي‌تواند به‌عنوان ابزاري براي پيش‌بيني وقوع احتمالي حمله‌هاي قلبي به كار گرفته شود و از ميزان مرگ و مير و ناتواني به‌دنبال آن تا حد زيادي بكاهد.

تاريخ درج: 1 خرداد 1387 ساعت 18:01 تاريخ تاييد: 2 خرداد 1387 ساعت 00:48 تاريخ به روز رساني: 2 خرداد 1387 ساعت 00:48
 پنجشنبه 2 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن