واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پيشرفت مصوبات سفر هيات دولت در دانشگاه ياسوج اعلام شد
داخلي. فرهنگي. مصوبات.
مدير كل طرح و توسعه دانشگاه ياسوج گفت: هشت مصوبه در سفر دور اول هيات دولت بهاستان كهگيلويه و بويراحمد براي دانشگاه ياسوج در نظر گرفته شد كه بسياري از آنها دراجرا، داراي پيشرفت خوبي هستند.
محمود خورشيديان چهارشنبه در گفتوگو با ايرنا افزود: ايجاد دو دانشكده نفت و گاز گچساران و صنعت و معدن چرام از مهمترين اين مصوبات است كه در طي دو سال گذشته تاكنون به ترتيب ۵۰و ۳۵درصد پيشرفت فيزيكي داشتهاست.
وي اظهار داشت: اين دو دانشكده بااعتبار ۴۰ميليارد ريال از محل كمكهاي وزارت نفت و در زمينهايي به مساحت ۱۰هكتار براي هر كدام احداث شدهاست.
وي بيان كرد:زيربناي دانشكده نفت و گاز گچساران چهار هزارو ۴۰۰مترمربع و صنعت و معدن چرام چهار و ۳۰۰متر مربع ميباشد و تا كنون براي هر يك از آنها به ترتيب ۱۲و ۱۰ميليارد ريال هزينه شده است.
به گفته وي، هر يك از دانشكدههاي نفت و گاز گچساران و صنعت و معدن چرام در كوتاه مدت ظرفيت پذيرش ۳۰۰دانشجو را دارند.
خورشيديان بيان كرد:عملياتاجرايي ساختمانسازي اين دودانشكده تا انتهاي سال ۸۷به پايان ميرسد اما براي بهره برداري و تكميل تاسيسات و امكانات مورد نياز آموزشي در آنها نياز به اعتبارات بيشتري است.
وي يكي ديگر از مصوبات سفر هيات دولت را احداث پنج واحد منزل سازماني براي استادان دانشگاه ياسوج عنوان كرد و گفت: اين منازل با زيربناي ۴۳۰ متر مربع در زميني به مساحت يك هزار متر مربع بنا شده و تا كنون ۹۵درصد پيشرفت فيزيكي داشتهاند.
وي افزود: اعتبار در نظر گرفته شده براي منازل سازماني استادان، يك ميليارد ريال بوده در حاليكه تاكنون يك ميليارد و ۷۰۰ميليون ريال براي آن هزينه شده و مبلغ ۷۰۰ميليون ريال از مطالبات پيمانكاران باقي مانده است.
خورشيديان خريددودستگاه اتوبوس با اعتبار يك ميليارد و ۹۷۷ميليون ريال را از ديگر مصوبات سفر رييس جمهوري در دانشگاه ياسوج برشمرد و گفت : بر اساس يكي ديگر از مصوبات مقررشد يك ميليون و ۲۰۰هزاردلار از محل اعتبارات ارزي براي خريد تجهيزات آزمايشگاهي به اين دانشگاه اختصاص يابد.
وي ادامه داد: اما از اين ميزان اعتبار فقط حدود ۵۵درصد آن معادل سه ميليارد و ۲۰ميليون ريال به دانشگاه ياسوج اختصاص يافت.
وي يكي از مصوبات اجرا شده را موافقتنامه اصولي ميان دانشكدههاي نفت و گاز گچساران، صنعت و معدن چرام و منابع طبيعي و محيط زيست ياسوج عنوان كرد و افزود: اين موافقتنامه اصولي از شوراي گسترش وزارت علوم اخذ شده است.
مديركل طرح و توسعه دانشگاه ياسوج گفت: مطالعه پارك علم و فناوري ياسوج نيز از مصوبات سفر هيات دولت به استان كهگيلويه و بويراحمد است كه اين مطالعه در حد مقدماتي صورت گرفته است.
خورشيديان افزود: در پي هماهنگيهايي انجام شده با دفتر پاركهاي علم و فناوري وزارت علوم مقرر شد در زمان حاضر بيشتر بر روي موضوع مركز رشد تاكيد شود.
وي تصريح كرد: ايجاد و راهاندازي مركز رشد در دانشگاه ياسوج نياز به زمين مناسب و اعتبار ۲۰ميليارد ريال دارد كه تامين آنها مستلزم همكاري نهادهايي مانند استانداري و مديريت و برنامهريزي است.
وي هشتمين مصوبه را تامين ۱۰۰درصدي اعتبارات عمراني دانشگاه ياسوج در سال ۸۵دانست و گفت: با اينحال مانند ساير دستگاههاي اجرايي استان فقط ۷۳ درصد از اين اعتبارات از سوي سازمان مديريت و برنامهريزي براي دانشگاه تامين شد.
خورشيديان برخي از مشكلات موجود در اجراي مصوبات سفر هيات دولت را نبود مشاوران بومي براي پروژههاي عمراني، نبود اعتبار مشخص براي خريد زمين، هزينههاي بالاي تامين مصالح ساختماني از استانهاي ديگر، كمبود پيمانكار محلي خبره و كمبود اعتبارات كمكي اعلام كرد.
رييس جمهوري و اعضاي هيات دولت در دور اول سفرهاي استاني در پنج و ششم فروردين ۱۳۸۵دردهمين سفراستاني در كهگيلويه و بويراحمد حضور يافتند.ك/۳ ۶۷۵/۵۶۳/۷۵۳۱
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 273]