تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت ها فاسد باشد، بركت از ميان مى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837275350




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرونده آسيب هاي اجتماعي / (3) طلاق پديده نامطلوب اجتماعي كه رو به كاهش است


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: پرونده آسيب هاي اجتماعي / (3) طلاق پديده نامطلوب اجتماعي كه رو به كاهش است


تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: طلاق مانند هر پديده نامطلوب اجتماعي ديگر مولود عوامل متعددي است كه بعضي از آن ميان ، به ريشه هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي، محيط و برخي به صورت بنيادهاي شخصي اعم از نارسايي هاي بيولوژيكي و اختلالات رواني جلوه گرند.

تجزيه و تحليل اين مطلب كه چرا برخي طلاق مي گيرند، كمي مشكل به نظر مي رسد زيرا اين مساله تسليم و واكنش در مقابل اعمال و رفتارهايي است كه طي زمان درازي به وقوع پيوسته است.
ولي به هر صورت، از هم پاشيدگي خانوادگي نتيجه عدم رضايت ها و عوامل فشار دهنده و رنج آوري است كه زن و مرد مدت ها در مقابل آن ها قرار گرفته و فشارهاي اقوام و دوستان و يا تقبيح هاي اجتماعي و عوامل ديگر هم نتوانسته است از تصميم آن ها براي جدايي از يكديگر جلوگيري كند.
مطالعه دادخواست هايي كه زوجين براي جدا شدن از يكديگر به دادگاه ها تسليم كرده اند، مي رساند كه عوامل موثر براي جدايي خيلي پيچيده و در بعضي از حالت ها تكان دهنده و گاهي هم مشكلات طرفين غير قابل حل است.
گذشته از اين ها، عواملي كه رفتارهاي زوجين را براي جدايي تحريك مي كنند، از زماني به زمان ديگر و از محيطي به محيط ديگر متفاوت است.
در اينجا سوالي كه مطرح مي شود، اين است كه چرا زنان بيشتر تمايل دارند كه پيمان زوجيت پايدار بماند. شايد يكي از مهمترين دلائل، علاقه مندي زنان به پايداري روابط زناشويي و روابط پر احساس مادر و فرزندي است.
نتايج تحقيقات جرم شناسي اطفال اين نظريه را ثابت مي كند كه زنان بعد از فوت همسر و يا جدايي در اثر طلاق، بخاطر امنيت و آرامش اطفال باقي مانده از شوهر، كمتر به ازدواج محدود تن مي دهند ولي بر عكس، زماني كه زن فوت مي كند و يا در اثر طلاق از شوهرش جدا مي شود، مردها كمتر در حال تجرد به سر مي برند و در اكثر موارد، در مدت كوتاهي بعد از طلاق يا فوت زن ازدواج مي كنند.
تحقيقات انجام شده درباره علل بزهكاري اطفال نشان مي دهد كه در اين شرايط، اطفال طلاق در بسياري از خانواده ها از امنيت رواني و عاطفي برخوردار نشده و وجود نامادري در محيط خانواده ناسازگاري و انحرافات اجتماعي و فرار اطفال از محيط خانواده را تحريك كرده است، در حالي كه پيوند عاطفي مادران به فرزندان خود بعد از طلاق و عدم ازدواج زنان و حمايت هاي آنان از اطفال طلاق، از سقوط و تبهكاري آنان جلوگيري كرده است.
امروزه در مناطق شهري طلاق و از هم گسيختگي روابط زوجين بسيار متداول شده است و در بعضي از شهرها مانند تهران، كرمانشاه، تبريز و ... ميزان بالاي طلاق روي مي دهد ولي در ميان خانواده هاي مناطق روستايي ميزان طلاق بسيار اندك است و روابط زناشويي پايدارتر است.
استاد مطهري در كتاب نظام حقوق زن در اسلام مي نويسد: قانون نبايد راه طلاق را به طور كلي بر زن و مرد ببندد و بلكه بايد راه را باز بگذارد و طلاق ضروري و لازم تشخيص داده شود. در عين حال كه قانون راه را بكلي نمي بندد، اجتماع بايد مساعي كافي بكار برد تا زمينه هاي تفرقه و جدايي ميان زن و شوهر به وجود نيايد.
اجتماع بايد با عواملي كه سبب تفرقه و جدايي زنان و شوهران و بي آشيانه شدن كودكان مي شود، مبارزه كند و اگر اجتماع موجبات طلاق را فراهم كند، منع و بست قانوني نمي تواند كاري را انجام دهد.
دانشمندان رشته هاي جامعه شناسي سعي كرده اند تا خوشبختي زناشويي و شرايط آن را تعريف كنند و خصوصياتي را كه عامل استحكام روابط زن و شوهري است، معلوم دارند. كاملترين تحقيقات در اين زمينه، تحت نظر ارنست بورگس انجام شده و بعضي از ابداعات او و لئونارد كاترل در مورد سازگاري زناشويي در بسياري از مطالعات جامعه شناسي مورد استفاده قرار گرفته است.
اين در حالي است كه آمار هاي جديد نشان مي دهد كه روند طلاق در جامعه ما رو به كاهش است ، مشاور رئيس جمهور و رئيس مركز امور زنان و خانواده امروز در يك گفت و گويي اعلام كرده است كه با اجراي طرح استقرار مشاوران امور زنان در دادگاه هاي خانواده تنها در طول شش ماه ، 30 درصد از تعداد پرونده هايي كه براي بررسي قضايي و صدور حكم طلاق به دادگاه مي روند، كاسته شده است.05/ /110146
 چهارشنبه 1 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 232]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن