واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل بنياد بازيهاي رايانهاي: تبيين روشن خطوط قرمز منوط به تدوين ردهبندي بازيهاي رايانهاي است
خبرگزاري فارس: مديرعامل بنياد بازيهاي رايانهاي گفت: اكنون به دليل عدم وجود نظام ملي ردهبندي بازيهاي رايانهاي مبناي درست و دقيقي براي شناخت خطوط قرمز در دسترس نيست كه اميدواريم با تدوين اين نظام ملي خطوط قرمز به صورت روشن و واضح تبيين شود.
بهروز مينايي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس در پاسخ به اين پرسش كه به تازگي شما ليست 30 بازي ممنوع را اعلام كردهايد فكر نميكنيد با ورود ماهيانه 40 بازي در عرصه بازيهاي رايانهاي در كشور اعلام تنها 30 بازي به عنوان بازيهاي ممنوع كافي نيست، گفت: ما بنا به درخواست اداره كل همكاريهاي سمعي و بصري و نمايش خانگي وزارت ارشاد از فهرست ارسالي بازيهايي كه شركتهاي تكثير و توزيع براي دريافت مجوزهاي مربوطه درخواست كردند، طبق بررسيهاي صورت گرفته نظر كارشناسي بنياد در زمينه عدم توزيع و تكثير 30 عنوان بازي در بازار ايران را به آن اداره اعلام كرديم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا ابزار نظارتي درباره بازيهاي رايانهاي وجود دارد، اظهار داشت: وظيفه ما نظارت محتوايي به بازيهاي رايانهاي است و مكانيسم عمل و روند اجرايي نظارت بر شركتهاي تكثير و توزيع و بازار مصرف از وظايف و اختيارات اداره كل همكاريهاي سمعي و بصري و نمايش خانگي است. به همين منظور تيم كارشناسي محتوايي بنياد متشكل از كارشناسان حوزههاي روانشناسي، جامعهشناسي و مذهبي مدتي است كار خود را آغاز كرده است.
مينايي تأكيد كرد: نظارت بر بازيهاي رايانهاي نياز به هماهنگي نهادهاي مختلف حاكميت دارد. تصور ميشود پس از مشخص شدن بازيهايي كه صلاحيت توزيع در بازار ايران را ندارند همكاري اداره كل همكاريهاي سمعي بصري و نمايشهاي خانگي با اداره نظارت بر اماكن عمومي ناجا ميتواند منجر به جمع آوري اينگونه بازيها از مراكز توزيع و عرضه شود.
وي ادامه داد: با هدف فرهنگسازي براي استفاده مناسب از بازيهاي رايانهاي و توجه به نيازهاي متفاوت گروههاي سني مختلف در حال تدوين نظام ملي ردهبندي بازيهاي رايانهاي با همكاري اساتيد مختلف دانشگاههاي معتبر هستيم كه اميدواريم تا چند ماه آينده نتايج آن استخراج شود.
مينايي در خصوص سايت بازيهاي رايانهاي كه قرار بود در سال جديد راهاندازي شود، گفت: اين سايت به زودي راهاندازي ميشود و در آن همه بازيهاي داخلي و خارجي ردهبندي ميشوند و مستندات آن به منظور آگاهسازي و اطلاعرساني به خانوادهها عرضه خواهد شد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه پتانسيلهاي مناسب علمي براي تحقيقات در حوزه بازيهاي رايانهاي در كشور وجود دارد و آيا با آنها وارد تعامل شدهايد، گفت: هماكنون در حوزههاي برنامهريزي، آيندهپژوهي، تجاريسازي، تربيت نيروي انساني و زمينههاي ديگر با همكاري محققان و دانشجويان مراحل ابتدايي تحقيقات آغاز شده است.
وي در پايان درباره اينكه چه نهادي خط قرمزهاي بازيهاي رايانهاي را تعيين ميكند، گفت: خط قرمزهاي توليدات فرهنگي در كل و به خصوص بازيهاي رايانهاي در هر كشور برگرفته از نوع فرهنگ، مذهب و نظام حاكميتي آن كشور خواهد بود. اكنون به دليل عدم وجود نظام ملي ردهبندي بازيهاي رايانهاي كه به اين مؤلفهها توجه ميكند متأسفانه مبناي درست و دقيقي براي شناخت خطوط قرمز در دسترس نيست كه اميدواريم با تدوين اين نظام ملي خطوط قرمز به صورت روشن و واضح تبيين شود.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 303]