واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مسوول موسسه پژوهشي تمدن اسلامي: دولت نهم در مردمداري موفق عمل كردهاست
داخلي. سياسي. تمدن اسلامي. دولت نهم. مردمداري.
مسوول موسسه پژوهشي تمدن اسلامي،عملكرد دولت نهم در مردمداري و ديپلماسي را موفق ارزيابي كرد.
سيد"عباس نبوي"، شامگاه سهشنبه در گفتمان "كدام اصلاح طلبي، كدام اصول گرايي" در سالن اجتماعات دانشكده علوم پايه دانشگاه بوعلي سينا همدان افزود: به غير از مواردي كه گفته شد ، دولت اصولگرايي در بقيه مسايل همانند دولتهاي گذشته موفقيت چنداني نداشته است.
وي همچنين يكي از اشكالات اصلاح طلبي را تغيير هستههاي كارشناسي عنوان كرد و اظهار داشت: اين اشكال در هر سه دولت سازندگي، اصلاح طلبي و اصولگرايي وارد است اما در دولت نهم رييس جمهوري هستههاي كارشناسي را تغيير نداد بلكه تنها برخي از آنها را حذف كرد.
اين مدرس دانشكده الهيات دانشگاه تهران تصريح كرد: دولت اصولگرايي در بخش هستههاي كارشناسي دخالتي نكرد و بخش تصميمگيري را تغيير داد كه اين امري طبيعي است.
نبوي خاطرنشان كرد: در بيشتر كشورهاي جهان با روي كار آمدن دولت و جناح سياسي جديد مديران بخشهاي مختلف تغيير ميكنند چون عناصر تصميم ساز در هركشوري مديران كل و مديران مناطق هستند كه نيروي محركه براي اجراي سياست هاي دولت محسوب ميشوند.
وي با تاكيد بر حفظ استقلال هستههاي كارشناسي افزود: اين اتفاق به آرامي در جامعه در حال رخ دادن است.
وي با انتقاد از عملكرد ضعيف دولتها در بخش فرهنگي تاكيد كرد: گفتمانها بايد با فضا و زمينههاي فرهنگي پيش روند.
اين محقق در خصوص اشكالات گفتمان اصلاح طلبي در دولت خاتمي نيزاظهار داشت:
يكي از اشكالات اين گفتمان گستردگي حاشيههاي آن بود، به طوري كه باعث ورود گروهي از افراد ضد انقلاب در بحثهاي مختلف جامعه و به انحراف كشيده شدن مسير جنبش دانشجويي بود.
وي همچنين با تاكيد بر شفافيت گفتمانها اضافه كرد: زماني كه گفتماني مطرح ميشود بايد به وجود آورندگان گفتمان، آن را معرفي كرده و مبادي استدلالي ، اهداف و برنامههاي پيش رو براي رسيدن به اين اهداف را اعلام كنند.
نبوي افزود: در جامعه ما گفتمانها بر اركان نامتجانس قدرت، ديوان سالاري و قوانين تكيه دارند كه باعث شده هر دولتي كه در راس امور قرار ميگيرد نتواند به اهداف مورد نظر آن گفتمان دست يابد.
وي راه افتادن جريان فلهاي ارائه مدرك دكترا را از آفتهاي گفتمانها دانست و افزود: اين جريان پس از دوران سيد "حسين موسوي" ، نخست وزير اسبق به راه افتاد كه افراد داراي چنين مداركي از دانش خود به صورت بنيادين اطلاع نداشته و نميتوانند هيچ مسالهاي را در آن حوزه حل كنند .
وي در توضيح بيشتر گفت: چرا كه اين مدرك تنها يك ابزار بوده و قبولي اين افراد پشت سر گذاشتن مراحل مختلف و كسب نتيجه و عضويت در بخشهاي مختلف همه به صورت رانت بازي بوده است.
نبوي در پاسخ به سوال دانشجويي در خصوص نتايج سفرهاي استاني گفت: انجام اين سفرها از برنامههاي دولت نهم بوده و اصل موضوع كه رييس جمهوري با سفر به نقاط مختلف كشور با مردم ديدار ميكند امري مثبت است.
نبوي افزود: نتايج اين سفرها در بخش عمراني بسيار مثبت است اما در بخش اقتصادي در برخي استانها تغيير چنداني رخ نداده است.
وي همچنين در پاسخ به سوال ديگري در خصوص ارائه راهكار براي بهبود اركان نامتجانس قدرت، ديوان سالاري و ضعف قوانين گفت: در هر جامعهاي به اين اركان نياز است اما بايد راه ميانه را در پيش گرفت.
نبوي همچنين با اشاره به جنبش دانشجويي دهه ۶۰يادآور شد: دانشجويان اين دهه در جهان تاثيرگذار شدند و جنبش دانشجويي امروز نيز ميتواند با الگو گرفتن از اين افراد به گونهاي عمل كند كه در جهان تاثير گذار باشد.
گفتمان "كدام اصلاح طلبي، كدام اصوئلگرايي" توسط بسيج دانشجويي دانشگاه بوعلي سينا همدان برگزار شد كه حدود يكصد نفر از دانشجويان در آن شركت داشتند.ك /۲
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 262]