تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825917887




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گندم، كمترين؛ روغن، بيشترين


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: گندم، كمترين؛ روغن، بيشترين
بر اساس آمارهاي موجود، بيشترين واردات در دوران دولت نهم مربوط به روغن خام با 1.8 ميليون تن بوده و پس از آن نيز برنج با 1.7 ميليون تن قرار دارد، اين در حالي است كه در همين دوران نزديك به 1.4 ميليون تن شكر خام نيز وارد كشور شده است.
وزارت بازرگاني گزارش داد كه دولت محمود احمدي نژاد رييس جمهوري ظرف 31 ماه گذشته در زمينه مواد غذايي اقدام به واردات برخي كالاهاي استراتژيك كرده است كه در ميان آنها، روغن خام با 8/1 ميليون تن، بيشترين و گندم با 977 هزار تن كمترين جايگاه را به خود اختصاص داده است.
مجموع واردات اينگونه كالاها نزديك به شش ميليون تن اعلام شده است. بررسي وضعيت خريد كالاهاي اساسي در 31 ماهه گذشته نشان مي‌دهد از مجموع 5.9 ميليون تن واردات كالاهاي اساسي شامل گندم، برنج، روغن خام و شكر، كمترين واردات به ميزان 977.8هزار تن مربوط به واردات گندم بوده كه تنها يك‌بار و در سال 85 با هدف تامين ذخيره سازي استراتژيك مورد نياز كشور انجام شده است.
بر اساس آمارهاي موجود، بيشترين واردات در دوران دولت نهم مربوط به روغن خام با 1.8 ميليون تن بوده و پس از آن نيز برنج با 1.7 ميليون تن قرار دارد، اين در حالي است كه در همين دوران نزديك به 1.4 ميليون تن شكر خام نيز وارد كشور شده است.
علاوه بر كالاهاي مذكور؛ بر اساس آمارهاي موجود شركت بازرگاني دولتي اقدام به واردات 118 هزارتن كاغذ، 5.1 هزار تن مرغ منجمد، 10 هزار تن نخود، 15 هزار تن عدس و پنج هزار تن لپه كرده است. همچنين اين آمار بيانگر واردات 305 هزار تن ميلگرد و 27.4 هزار تن تيرآهن در دوران مذكور است.

وضعيت خريد كالاهاي داخلي
بر اساس آمار موجود از شهريور 84 تا اسفند سال 86، در مجموع 25.2 ميليون تن به ارزش 58.2 هزار ميليارد ريال كالا شامل گندم، برنج، شكر سفيد و قند از داخل كشور از سوي بازرگاني دولتي خريداري شده است كه حدود 92.5 درصد خريدها مربوط به گندم بوده است.
بر همين اساس بيشترين خريد داخلي كالاهاي توليد داخل در دوران دولت نهم مربوط به گندم با 23.3 ميليون تن به ارزش 47.6 هزار ميليارد است.
پس از آن شكر سفيد با 1.2 ميليون تن به ارزش 7.1 هزار ميليارد و قند با 504.1 هزار تن به ارزش2.9 هزار ميليارد ريال قرار دارند اين در حالي است كه در همين مدت بالغ بر 183.6هزار تن به ارزش 607.7 ميليارد ريال، برنج نيز از توليدات داخلي خريداري شده است.

خريد نقدي گندم
خريد نقدي گندم را شايد يكي از دستاوردهاي تاثيرگذار در رشد توليد گندم و اقدام در جهت تغيير ساختار بازرگاني شمرد. خريد نقدي گندم در واقع با به كارگيري توانمندي‌ شركت‌هاي غله مناطق 14 گانه و همكاري بانك ملت انجام شده و طي سال‌هاي 85 و 86 خريد نقدي گندم از كشاورزان با بهره‌گيري از 481 شبكه جام از مجموع 1014 مركز خريد گندم انجام شده است كه امكان استفاده به روز اطلاعات عمليات خريد و انتقال اطلاعات به شبكه جداسازي مراكز خريد و فروشندگان با تغيير در نرم افزار شبكه انجام گرفته كه سرعت خريدهاي عمده داخلي را افزايش داده است.
در حوزه گندم و با توجه به رشد توليد در سال گذشته و واردات كافي براي ذخاير استراتژيك؛ بالغ بر 287.7 هزار تن به ارزش 342.6 ميليون درهم امارات؛ گندم از كشور به خارج صادر شد كه مبلغ ريالي آن بر 770.9 ميليارد ريال بوده است.

توزيع كالاهاي اساسي
نگاهي به آخرين وضعيت توزيع كالاهاي اساسي از سوي شركت بازرگاني دولتي به عنوان تامين كننده و توزيع كننده عمده كالاهاي اساسي در كشور كه در قالب كالا برگ نسبت به توزيع آنها در شبكه اقدام مي‌شود بيانگر آن است كه در 31 ماهي كه از آغاز به كار اين دولت مي‌گذرد در مجموع نزديك به 2.3 ميليون تن برنج در كشور توزيع شده كه نزديك به 1.2 ميليون تن آن براي مصارف كالابرگي و در حدود 1.1 ميليون تن آن براي مصارف تنظيم بازار و مصارف خاص، دانشگاه‌ها و مراكز خيره بوده است.
همچنين در همين مدت بيش از 2.2 ميليون تن قند و شكر در كشور توزيع شده كه نزديك به 1.9 ميليون تن براي مصارف كالا برگي و 366.8 هزار تن براي مصارف تنظيم بازار و مصارف خاص، دانشگاه‌ها و مراكز بيمه خيريه بوده است.
در عين حال درباره روغن نباتي نيز در اين دت 1.2 ميليون تن روغن نباتي در كشور توزيع شده است كه بالغ بر يك ميليون تن آن براي مصارف كالا برگي و 231.3 هزار تن براي مصارف تنظيم بازار و مصارف خاص، دانشگاه‌ها و مراكز خيريه توزيع شده است.
بر اساس همين آمار در فاصله شهريور 84 تا اسفند 86 در مجموع 23.3 ميليون تن آرد در كشور توزيع شده كه نزديك به 22.5 ميليون تن براي مصارف نانوايي (شهري، روستايي، عشايري، كميته امداد و غيره) بوده و بالغ بر 842.5 هزار تن آرد نيز در همين مدت به استثناء سال 86 براي مصارف غير نانوايي در كشور توزيع شده است كه دليل كاهش توزيع نيز به حداقل رسيدن مصارف غير نانوايي و خروج توزيع آرد صنعتي از انحصار توزيع دولتي عنوان مي‌شود.
علاوه بر كالاهاي مذكور، در اين مدت مجموع 3.9 ميليون تن سبوس، 1.5 ميليون تن روغن خام به كارخانه‌هاي توليد روغن نباتي از سوي بازرگاني دولتي در كشور توزيع شده است.
همچنين بر اساس آمار مذكور مقدار قرارداد تصفيه شكر خام با كارخانه‌هاي توليد قند و شكر از سوي بازرگاني دولتي نيز نزديك به 1.3 ميليون تن بوده است كه بالغ بر 614.6 هزار تن آن مربوط به مقدار تصفيه و تبديل به شكر و بالغ بر 684.5 هزار تن نيز مربوط به مقدار تصفيه و تبديل به قند كله بوده است.
علاوه بر اين در سال 86؛ با تخصيص يارانه تسهيلات بانكي براي توسعه سيلوسازي بخش خصوصي به مبلغ 102.980 ميليون ريال تعداد 30 طرح به مقدار 1.142 هزار تن در بانك نهايي و به مرحله صدور مصوبه و پرداخت تسهيلات رسيده است.
در عين حال در راستاي اجراي توسعه نان صنعتي نيز تعداد دو هزار 333 مجوز احداث صادر شده است كه از اين تعداد 50 طرح به بانك معرفي و 417 طرح نيز از وزارت صنايع مجوز احداث دريافت كرده‌اند.
در سال 86 مبلغ 25.432 ميليون ريال نيز بابت يارانه سود و كارمزد بانكي به بهسازي نانوايي‌ها اختصاص يافت كه نرخ سود آن سه درصد بود و از محل اين يارانه‌ مبلغي معادل 111.185 ميليون ريال تسهيلات به امر بهسازي نانوايي‌ها اختصاص يافته است.
 سه شنبه 31 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 466]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن