واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: ازدواج به شرط چاقو
اگر فکر می کنید که دوره ازدواج های تحمیلی گذشته و دیگر کسی به اجبار سر سفره عقد نمی نشیند، سخت در اشتباهید. این ازدواج ها شاید در ظاهر کم شده باشند اما در اصل شکل این اجبارها تغییر کرده اما اصل اجبار همچنان پابرجاست!
تحمیل دیگرانحق انتخاب در ازدواج با شما است و پدر و مادرتان در عین حال که جایگاه ارزشمندی دارند و باید به شما مشورت بدهند و مهم تر از آن رضایتشان شرط است، باید به شما آزادی انتخاب بدهند و از تصمیم گیری به جای شما پرهیز کنند. در غیر این صورت، ازدواج شما یک ازدواج تحمیلی خواهد بود که اگر به خوشبختی شما منجر شود واقعا شانس آورده اید. در حقیقت ازدواج های تحمیلی ناموفق اگر به طلاق ختم نشوند، در اکثر موارد سردی در روابط و طلاق عاطفی را در پی دارند.پس مراقب باشید که تحت فشارهای عاطفی والدین (اشک و آه ها، نگاه های ملتمسانه، آرزوها و امیدها)، تهدید به نفرین و... زیر بار این ازدواج ها نروید و در تمام شرایط عاقلانه تصمیم بگیرید. یادتان باشد که رنجی که بعدا والدین از شکست شما می برند، به طور قطع، بیشتر از رنجی است که امروز با مخالفت شما ایجاد می شود!
عوامل خودتحمیلیخیلی وقت ها این خود شما هستید که ازدواج را به خودتان تحمیل می کنید. چطور؟ با تلاش برای به سرانجام رساندن یک مورد ازدواجی که علاقه چندانی به آن ندارید اما صرفا به خاطر ترس از بالا رفتن سن، خسته شدن از شرایط فعلی، ترحم به طرف مقابل، لجبازی، یافتن حامی، حل مشکلات اقتصادی، ترحم به والدین و کمک به آنها، نگرانی از ازدواج خواهر و برادران کوچکتر و ... . به این ترتیب شما عملا خود را وارد یک زندگی مشترک بی سرانجام می کنید و از چاله به چاه می افتید. به این ها ترس از تهدید طرف مقابل، رو کم کنی، تلاش برای رسیدن به اموال طرف مقابل، بالا کشیدن جایگاه اجتماعی خود از طریق موقعیت اجتماعی همسر و ... را هم اضافه کنید تا ببینید که چقدر دامنه این ازدواج های تحمیلی می تواند گسترده باشد.بنابراین هر جا دیدید یکی از این عوامل روی منطق شما و علاقه تان به طرف مقابل سایه انداخته یا به خودی خود تبدیل به انگیزه اصلی شما از ازدواج شده، بدانید که بیراهه رفته اید و دارید زندگی تان را تباه می کنید.
درمان بحرانهای روحیبرخی فکر می کنند ازدواج یعنی درمان بحران های روحی و مشکلات روانی یا کژی های رفتاری. حتما شنیده اید که می گویند طرف ازدواج کند درست می شود. این عده همان هایی هستند که بعدها خواهند گفت پای بچه که به میان بیاید طرف خوب می شود، سنش که بالا برود خوب می شود، چل چلی را که رد کند خوب می شود و... حقیقت این است که چنین آدمی هیچ وقت خوب نمی شود چون ازدواج درمان نیست!بنابراین سعی نکنید برای درمان مشکلات رفتاری و روانی کسی نسخه ازدواج را برای او بپیچید. مطمئن باشید با این کار چند خانواده را بدبخت خواهید کرد. فاطمه ایمانیبخش کلوب ازدواج تبیان
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 430]