واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: قبل از اینكه فاجعه اتفاق بیفتد خطر موساد را جدیبگیرید! در اواخر دهه هفتاد نیز بدلیل غفلت از گروهك تروریستی مجاهدین خلق، این سازمان در كشور فعال شد و تازمانی كه اقدام به شلیك خمپاره به مجمع تشخیص مصلحت و وزارت اطلاعات نكرد، اراده جدی برای برخورد با آن در سیستم امنیتی كشور بوجود نیامد. البته یك تفاوت مهم میان موساد و منافقین وجود دارد وآن قدرت پردازش و طراحی فوق العاده قویتر موساد است پس اگر بسرعت نسبت به این موضوع تدبیری اندیشیده نشود باید منتظر ... یك كارشناس ارشد امنیتی در گفتگو با آینده نسبت به فعالیتهای گسترده سرویس جاسوسی اسرائیل در كشور هشدار داد. این كارشناس با اشاره به ترورهای روز دوشنبه تهران گفت: شیوه ترور، نوع مواد منفجره بكارگرفته شده و استراتژی ترور، همه تایید كننده طراحی و اجرای این عملیات توسط موساد می باشد. وی توضیح داد:اصولا موساد دربرابر فعالیتهای اتمی از سوی كشورهای اسلامی بسیار حساس بوده و خود را مجاز به انجام هر اقدامی در این زمینه می داند. به نحوی كه سی سال قبل نیز در جریان برخود با فعالیتهای هستهای عراق، ابتدا یحیی امین المشد یك دانشمند هستهای عراقی كه حاضر به همكاری با موساد نشده بود، در پاریس به همین نحو ترور شد و سپس سلسله ترورهایی از دانشمندان اتمی عراق از جمله سعید بدیر در داخل این كشور انجام شد و در نهایت در سال 1981 اسرائیل به تاسیسات هستهای اوسیراك در حومه بغداد حمله هوایی كرد.
سمت راست، ماموران موساد، سمت چپ المحبوح این كارشناس خاطر نشان كرد: شیوه ترور این اساتید با روش ترور حمود عبدالرئوف المبحوح، عضو ارشد حماس و فرمانده گردانهای شهدای الاقصی در سال گذشته كه در امارات انجام شد، مشابهت های فراوانی دارد. بویژه آنكه بعد از این ترور، پلیس دبی اعلام كرد دو تن از عوامل ترور با گذرنامه كانادایی به ایران تردد داشتهاند. وی ادامه داد: به نظر می رسد وقوع این ترورها بعد از حدود 11 ماه از ترور دكتر علیمحمدی نشان دهنده این سناریو است كه اسرائیل می خواهد علاوه بر فشار شورای امنیت، تحریمهای یكجانبه و دیپلماسی، فشار مضاعفی را برای توقف یا كندی فعالیتهای هستهای ایران وارد كند. این كارشناس تاكید كرد: ظاهرا حضور دانشمندان اتمی ایران در پروژه سزامی در كشور اردن كه كاملا آلوده و تحت اشراف اطلاعاتی موساد است، زمینه این عملیاتها را فراهم كرده است. اما تضمینی وجود ندارد كه ترورها در این سطح باقی بماند و احتمال اینكه موساد با فعال كردن سیستم عملیاتی خود قصد ترورهای سطح بالاتری را داشته باشد، بعید نیست و لذا مسئولان انتظامی و امنیتی قبل از آنكه فاجعهای در ایران اتفاق بیفتد، باید شبكه موساد در كشور را شناسایی و آن را منهدم كنند.
شكار ماموران موساد در تلویزیون پلیس دوبی وی استفاده از سیستم های یكپارچه كنترل شهری، به ویژه دوربینهای مداربسته ترافیكی، شهرداری ، امنیتی و تجاری را از ابزارهای كارآمد شناسایی شبكههای ترور عنوان كرده و افزود: اگر نه به شكل پراكنده و از هم گسیخته كنونی، بلكه به شكل متمركز و آنی از این سیستم تصویربرداری استفاده شود، می توان در شناسایی این شبكه ها تسریع كرد و امروزه اكثر سرویسهای امنیتی دنیا از شبكه های تصویربرداری مدار بسته استفاده زیادی می كنند. این كارشناس در ادامه شیوه عملكرد موساد در ایران را اجاره بزهكاران توصیف كرده و افزود:نباید به صورت سنتی و براساس فیلمهای سینمایی تصور كنیم عوامل ترور حتما باید از خارج و با گریم وارد كشور شوند. بلكه در شرایط فعلی و رشد جرائم سازمان یافته در سالهای اخیر، معمولا سرویس های اطلاعاتی ترجیح می دهند به جای استفاده از نیروهای خود در عملیات، از بزهكاران و جنایاتكاران حرفه ای كه در باندهای قاچاق مواد مخدر و سرقتهای مسلحانه فعال هستند، استفاده كنند و با پرداخت مبالغی بین دهها تا صدها هزار دلار و هدایت اطلاعاتی فرد، عملیات ترور را انجام می دهند و در سالهای اخیر نیز این شیوه به كرات توسط موساد به كار گرفته شده و بودجه هنگفتی جهت جذب منابع اطلاعاتی و انجام عملیات در ایران هزینه شده است. وی افزود:ظاهرا همانگونه كه فرمانده ناجا اظهار كرده بود، سیستم انتظامی و امنیتی كشور به دلیل تمركز بر حوادث پس از انتخابات فراغت كافی برای حل سایر مسایل را نداشته و به همین دلیل با گذشت نزدیك به یك سال از ترور دكتر علیمحمدی، نه تنها عوامل آن حادثه شناسایی نمی شوند، بلكه دو ترور مشابه دیگر نیز رخ می دهد. این كارشناس در خاتمه گفت:شرایط فعلی شبیه شرایط امنیتی كشور در اواخر دهه هفتاد است كه به دلیل غفلت از گروهك تروریستی مجاهدین خلق، این سازمان در كشور فعال شد و تازمانی كه اقدام به شلیك خمپاره به مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزارت اطلاعات نكرد، اراده جدی برای برخورد با آن در سیستم امنیتی كشور به وجود نیامد. البته یك تفاوت مهم میان موساد و منافقین وجود دارد و آن قدرت پردازش و طراحی فوق العاده قویتر موساد است. پس اگر به سرعت نسبت به این موضوع تدبیری اندیشیده نشود، چه بسا باید منتظر فاجعهای بزرگتر از انفجارات سال 1377 تهران باشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 360]