تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816303490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به سوی من بیا!


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: به سوی من بیا!طبیب گفت: «تو را به غیر از عیسی مسیح، کسی نمی‌تواند علاج کند. این زخم چرکین شده. چرک، یکی‌- دو روز دیگر به سفید رانت می‌رسد و آن وقت البتّه تلف می‌شوی.» بعد هم برخاست و با تأسف سرش را تکان داد. پدر باحیرت و چشمان از حدقه درآمده هنوز به دهان طبیب نگاه می‌کرد.
به سوی من بیا!
طبیب، بی‌خیال و آرام میله‌ی کوچکی که با آن زخم روی ران را معاینه کرده بود با دستمالش تمیز می‌کرد. پدر لبش می‌لرزید، «میرزا‌احمد» هم گرچه از مردن نمی‌ترسید یا لااقل وانمود می‌کرد که نمی‌ترسد، از رُک‌گویی طبیب فرنگی  دهانش باز مانده بود. حس می‌کرد چیزی از توی دلش پایین افتاده است. توی دلش خالی شده بود و نفسش به سختی بالا می‌آمد. طبیب همان‌طور با صورت و چشمانی که انگار سنگی بود، به میرزا‌احمد نگاه کرد.بعد نگاهی به پدر کرد و بعد هم راه افتاد تا برود. پدر با تردید و دودلی چند قدم دنبال او رفت و بی‌اختیار ایستاد و برگشت پسرش را نگاه کرد. میرزا‌احمد به چشمان پدرش نگاه کرد. یک‌جوری شده بود. طوری پسرش را نگاه می‌کرد که دل آدم برایش می‌سوخت. پدر چند لحظه فرزندش را روی بستر برانداز کرد و آن وقت دوباره دوید دنبال طبیب. طبیب رسیده بود دَم در اتاق و باخون‌سردی داشت کفش‌هایش را به پا می‌کرد. پدر دهان باز کرد تا چیزی بگوید. طبیب به طرف پدر میرزا‌‌احمد چرخید و همان‌طور خون‌سرد دستش را برای خداحافظی بالا آورد. پدر نیز بی‌اختیار دو دستش را بالا آورد و با دهان باز دست داد. حیرت و پریشانی از سر و رویش می‌بارید. تا حالا هر چه طبیب حاذق در شهر «بمبئی»  و شهرهای دورتر بود آورده بود؛ امّا از دست هیچ کدام کاری برنیامده بود. طبیب‌های دیگر موقع رفتن آن‌ها را امیدوار کرده بودند؛ امّا این یکی آبِ پاکی را صاف روی دست‌شان ریخت و حالا هم مثل یک آدم سنگی داشت کفش‌هایش را می‌پوشید تا برود. پدر برگشت و دوباره فرزند دلبندش را نگاه کرد و باز هم نگاهش را از پسرش دزدید. سپس یک لحظه بر پریشانی و حیرت چیره شد و تصمیم گرفت تا دنبال طبیب برود.
به سوی من بیا!
صدای پای آن‌ها که از پله‌های ایوان به گوش رسید میرزا‌احمد به خود آمد و دید که از زخم پایش که طبیب وارسی کرده بود خون و چرک بیرون زده. درد دوباره به سراغش آمده بود. پارچه‌ی سفید را آرام روی پایش کشید. درد بیش‌تر شد. میرزا‌احمد به خود پیچید و زبانش بی‌اختیار چرخید: «یا امام رضا!» میرزا‌احمد نمی‌فهمید چرا ناگهان به یاد مشهد افتاد. پارسال جلوِ چشمش آمد. یک روز بعدازظهر بود که پدرش با لب خندان آمده و گفته بود: «احمد مژده بده که اگر خدا بخواهد رفتنی شدیم!»میرزا‌احمد گفت: «کجا؟»پدر گفت: «مگر دلت نمی‌خواست برویم به زیارت امام رضا ؟ یک ماه دیگر یک کشتی از بندر به سوی ایران می‌رود. مسافر هم می‌برد. با آن می‌رویم.»میرزا‌احمد ذوق کرد و یک متر بالا پرید؛ امّا کسی چه می‌دانست که یک هفته بعد این درد لعنتی به سراغ او می‌آید و همه‌ی آرزوهایش را بر باد می‌دهد.- «اووخ...خ»فریاد میرزا‌احمد دوباره به هوا رفت. پایش را تکان داده بود و درد برگشته بود. با هر حرکت پایش انگار یک سیخ داغ تا مغز استخوانش فرو می‌کردند. درد جانکاه، میرزا‌احمد را از فکر و خیال چند لحظه‌ی پیش بیرون آورد. باز اشک از گوشه‌ی چشمش پایین آمد و نالید و از میان لب‌هایش امام رضا را صدا زد. تا شب چیزی نمانده بود. درد فشار می‌آورد. میرزا‌احمد در خودش مچاله می‌شد و گریه می‌کرد. سرش بی‌اختیار از روی بالش پایین افتاده بود. سرانجام شب شد و میرزا‌احمد نفهمید کی سوسوی خورشید خاموش شد و کی ستاره‌ها سر درآوردند. فقط یک بار که درد فروکش کرد توانست سرش را بالا بیاورد و از شیشه‌های بالای در بیرون را ببیند. هوا خیلی تاریک شده بود و درد او را آن‌قدر آزار داده بود که هیچ چیز را نفهمیده بود. اندوه، درد و هراس همه دست به دست هم داده بود تا میرزا‌احمد را زودتر از پیشگویی طبیب از پای درآورد. سرانجام درد تبدیل به ذُق ذُق آرامی شد و کم‌کم خواب به چشمش آمد و آرام آرام پلک‌هایش روی هم افتاد.
به سوی من بیا!
 ناگهان اتاق پر از نور غریبی شد. میرزا‌احمد پلک‌هایش را از روی هم برداشت. یک آن خیال کرد پرستارش مثل هر شب با چراغ، غذایش را آورده است؛ امّا این نور خیلی بیش‌تر از نور چراغ بود. میرزا‌احمد به نور رخشنده‌ی وسط اتاق نگاه کرد. نور عجیب از چهره‌ی مرد زیبایی بود که دستاری عربی بر سر داشت و جلوِ بستر او ایستاده بود. توی صورت او نگاه کرد. مرد نورانی لبخند می‌زد. همین یک لحظه، مهر و محبت او در دلش افتاده بود. قلبش به تپش درآمده بود. میرزا‌احمد خیلی زود فهمید که مولایش امام رضا به نوازش او آمده است. بی‌اختیار لب‌هایش به سلام گشوده شدند. مرد نورانی گفت: «احمد! برخیز و به سوی من بیا!» میرزا‌احمد گفت: «مولای من! خودت می‌دانی که بیمارم و نمی‌توانم راه بروم.» مرد نورانی حرف او را نشنیده گرفت و دوباره گفت: «برخیز و به سوی من بیا!» میرزا‌احمد از جای برخاست و جلو رفت. مرد نورانی دست روی زخم پای او کشید. میرزا‌احمد گفت: «می‌خواستم به زیارتت بیایم.» مرد نورانی گفت: «ان‌شاءالله می‌آیی.» و از در بیرون رفت. اتاق دوباره تاریک شد. میرزا‌احمد چشم باز کرد و دید که پایش جمع شده است. پایش را با عجله باز و بسته کرد. دیگر درد نبود. خیال کرد اشتباه می‌کند. با خود گفت: «آن یکی بود.» آن پایش را جمع کرد و گفت: «نه این نبود.» دوباره پایش را دراز کرد و فریاد شوقی توی گلویش گیر کرد. پارچه‌ی سفید را به یک سو انداخت و از جا برخاست. اثری از درد نبود. روی رانش را نگاه کرد، زخمی وجود نداشت.
به سوی من بیا!
- پس برآمدگی زخم کجاست؟دوباره شک کرد.- این پایم بود؟ نه نیست. آن یکی؟اثری نبود. به خود آمد. خودامام رضا بود که به دیدنش آمده بود. میرزا‌احمد شفا گرفته بود.   دوست نوجوانتنظیم :خرازی******************************مطالب مرتبطمن بهار هستم (2) مثل خُمره! خورشید شاه رویاهای شیرین کودکی(2)





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن