تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 20 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851826470




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متن كامل اظهارات محمد باقر قاليباف در برنامه پارك ملتمسئولان شهامت عذرخواهي داشته باشند/ قانون زير پا گذاشته شود يعني به توپ بستن مجلس


واضح آرشیو وب فارسی:فرارو: متن كامل اظهارات محمد باقر قاليباف در برنامه پارك ملتمسئولان شهامت عذرخواهي داشته باشند/ قانون زير پا گذاشته شود يعني به توپ بستن مجلس
شهردار تهران گفت: «در مجلس آينده بايد گفتمان اصولگرايي حاكم باشد، ما اين خط كشي هاي بين اصلاح طلب و اصولگرا را قبول نداريم بلكه به اصل گفتمان اصولگرايي معتقديم. تنها جايي كه تغيير ناپذير است آرمان ها و باورهاي ما است. اگر هم به اصلاح طلب ها ايرادي وارد است اين است كه اصلاح طلبان مي خواستند در باورها تغيير ايجاد كنند.»

به گزارش فارس، محمد باقر قاليباف شهردار تهران شب گذشته مهمان برنامه زنده پارك ملت بود و به سوالاتي پيرامون حضور و مشاركت مردم در انتخابات پاسخ داد.

محمد باقر قاليباف در ابتداي سخنان خود درخصوص عدم شركت برخي از افراد در انتخابات و مردد بودن آنها براي راي دادن يا ندادن و اينكه اين افراد چه كساني هستند و دلايل آنها براي عدم حضور در انتخابات چيست؟ گفت: «در همه جاي دنيا هيچ وقت اينگونه نيست كه همه مردم در انتخابات شركت كنند، حتي در برخي كشورهاي پيشرفته هم آمار مشاركت بين 30و كمتر از آن تا نهايت 50 يا 60 درصد در نوسان است ولي هيچوقت نديده ايم كه در جايي مشاركت مردم در انتخابات به 85 درصد برسد اتفاقي كه در انتخابات رياست جمهوري دو سال قبل در كشور ما رخ داد. نمونه ديگررفراندوم مشهور 12 فرودين بعد از انقلاب شاهد مشاركت 97 درصدي مردم بوديم.»

بايد حس اثرگذاري به وجود بيايد
شهردار تهران افزود: «مشاركت مردم در انتخابات هم به بسته به عواملي است، در برخي كشورها مشاركت پايين به اين دليل است كه فرد احساس مي كند كه شركت او در انتخابات و راي او به فلان حزب و يا جريان تاثير مهمي در زندگي و حوزه هاي اقتصادي، مالي و فرهنگي او ندارد از اين رو وقتي تاثير را خيلي حس نمي كند در انتخابات هم شركت نمي كند. مردم ما هم ميزان تاثيرگذاري‌شان را بررسي مي كنند و اگر احساس كنند حضور و شماركت شان تغييري در زندگي خود و اطرافيانشان ايجاد مي كند قطعا انگيره حضور را پيدا خواهند كرد.»

وي با بيان اينكه فارغ از بحث تاثيرگذاري، مشاركت در انتخابات يك تكليف شرعي براي همه ما است، تصريح كرد: «اما در نظام اسلامي علاوه بر بحث تاثيرگذاري، يك باور ديگر هم وجود دارد، آن هم اينكه حضور در انتخابات يك تكليف است؛ لذا مشاركت و عدم مشاركت مردم يك موضوع دو طرفه است نه يك موضوع يك طرفه. و اگر اين شرايط با هم فراهم شود يعني هم انگيزه در مردم ايجاد شود هم مردم احساس تكليف كنند حتما مشاركت حداكثري را خواهيم داشت و لازمه رسيدن به اين شماركت حداكثري نيز تدبير، برنامه ريزي و عقلانيت است.»

مردم گله از مسئولان را با امر انتخابات دخيل نكنند
قاليباف تاكيد كرد: «انتظار از مردم خوب ما اين است كه هرجا گله اي از مسئولان شان دارند آن را با موضوع مهم انتخابات و مشاركت در آن دخيل نكنند، چرا كه حضور در انتخابات يك تكليف شرعي است و نبايد كوتاهي افرادي مثل قاليباف به پاي نظام و اين موضوع مهم نوشته شود.»

شهردار تهران در ادامه در تبيين راهكارهاي مقابله با شك و ترديدهاي مردم و ايجاد اطمينان و امنيت در آنها براي شركت در انتخابات، اظهار داشت: «مسئولان بايد خودشان را به جاي مردم بگذارند. اولين انتظار مردم از مسئولانشان اين است كه اقدامات آنها تاثيري در زندگي شان داشته باشد؛ اين اصل مهمي است كه قطعا در بالا بردن ميزان مشاركت تاثيرگذار خوهد بود.»

قاليباف با بيان اينكه نبايد به امر مهم مشاركت مقطعي و زودگذر توجه شود، خاطرنشان ساخت: «مردم ما هوشيار و آگاهند و اگر احساس كنند چايي خلف وعده اي صورت گرفته، جايي با آنها ابزاري رفتار شده است ناراحت مي شوند و از مسئولان رويگردان مي شوند.»

زمان جنگ مسئولي نمي توانست خلف وعده كند
وي ادامه داد: «در دوران دفاع مقدس رزمنده ها عموما داوطلبانه و ايثارگرانه به جبهه مي آمدند، دوستان و عزيزاني داريم كه در همان دوران جنگ و دوران نوجواني و جواني قطع نخاع شده اند و تا به همين امروز در بستر هستند و امكان حركت ندارند. اما تصور كنيد همين رزمنده ايثارگر قادر بود مثلا براي 60 روز در جبهه باشد اما اين زمان بدون اينكه به او گفته شود مثلا بيشتر از 100 روز مي شد، او مي توانست اعتراض كند چرا من را بيشتر از آن مقدار زمان نگه داشتيد شما هم مي توانيد پاسخ دهيد كه بهرحال شما رزمنده آماده شهادت بوديد چه اشكالي دارد بيشتر بمانيد اما او هم مي تواند پاسخ دهد رزمنده آماده شهادت به جاي خود، وعده هاي شما به جاي خود. يعني در همان زمان جنگ هم مسئولي نمي توانست خلف وعده كند.»

اين چهره اصولگرا گفت: «يا مثلا من احساس مي كنم صداوسيما همين كه فضاي انتخابات مي شود فضاي رسانه ملي را منطقي تر و بازتر مي كند و حرف مردم را راحت تر و سلايق مختلف را بيشتر پوشش مي دهد اين عملكرد مقطعي صداوسيما اين سوال را در ذهن مردم ايجاد مي كند كه نكند كه اين رفتار رسانه مقطعي است و بعد از انتخابات تمام شود. بهرحال مردم دوست دارند اين رويكردها تبديل به يك جريان عمومي شود.»

درك مردم ضرورت است
قاليباف با تاكيد بر اينكه مردم بايد صميميت و صداقت را در رفتار مسئولان شان حس كنند، تصريح كرد:درك مردم يك ضرورت است. مردم بايد احساس كنند كه رفتار ابزاري با آنها نمي شود و حضور و راي شان تاثيرگذار است و بايد همه در انتخابات شركت كنند.»

وي افزود: «من يك خواهشي هم از مردم عزيزمان دارم آن هم اينكه ضعف هاي بنده و امثال بنده را در موضوعات مهمي چون انتخابات دخيل نكنند موضوع انتخابات موضوع شخصي و شهري نيست بلكه يك موضوع تاثيرگذار براي عزت و سربلندي نظام در دو بعد داخلي و خارجي است. از اين رو اگر امثال ما كوتاهي مي كنيم آن را به پاي نظام ننويسند و ما را ببخشند.»

شهردار تهران گفت: «معتقدم اگر با اين روش و رويكرد جلو برويم مردم هم مشاركت خواهند كرد البته برخي هم هستند كه به هر دليلي وارد انتخابات نمي شوند ولي عموم جامعه ما واقعا اين ظرفيت رادارند كه اگر رفتار امثال قاليباف با آنها رفتار درستي باشد آنها واقعا افراد فهيم فكوري هستند و شرايط حساس جامعه و نظام را درك مي كنند و نظام و مسئولانش را تنها نمي گذارند.»

امام در مقابل دو اصل اسلام و مردم تسليم بود
قاليباف در ادامه به منش و رويكرد امام خميني(ره)در برخورد با مردم اشاره كرد و با بيان اينكه امام در مقابل دو اصل اسلام و مردم تسليم بود، اظهار داشت: «حضرت امام در مقابل دو چيز تسليم بودند اول اسلام و بعد از آن مردم. اسلام آنقدر براي ايشان مهم بود كه زماني فرمودند اگر همه مردم در يك سو قرار گيرند و من يك طرف باشم ولي خواسته غيراسلامي و غيرخدايي داشته باشند من جلو همه آنها خواهم ايستاد. ولي از غير اسلام و از اساس اسلام كه گذشت، مي فرمودند من خدمتگذار مردم هستم. و بارها مي فرمودند كه يك موي كوخ نشينان را با كاخ نشينان عوض نمي كنم.»

وي با تاكيد بر اينكه در نظام و انقلاب ما جمهوريت و اسلاميت در كنار همديگر اهميت دارد، خاطرنشان ساخت: «هيچگاه نبايد نقش مردم را در نظام اسلامي ناديده بگيريم. يك بخش عمده در دست ما مسئولين است يك بخشي از آن هم در دست مردم است و مردم ما بزرگوارتر از آن هستند كه اشتباهات مسئولاني امثال قاليباف را به پاي نظام بگذارند.»

شهردار تهران ادامه داد: «در دوران جنگ به هرحال شرايطي پيش مي آمد كه فرماندهان نظامي و مسئولان عالي رتبه نظام تصميم به اعلام فراخوان عمومي براي جذب نيرو مي گرفتند، شرط عقل ايجاب مي كرد كه مني كه خدمتگذار رزمندگان بودم مقطعي عمل نكنم يعني حداقل شرايط و امكانات را براي آن رزمنده فراهم كنم و به او احترام بگذارم تا در چنين مواقعي بتوانيم او را جذب كنيم. اين رفتارها مصداق همان اصل دو طرفه اي است كه در ابتدا عنوان كردم.»

وي با تاكيد براينكه در دوران تهديدات و جنگ نرم نقش و حضور مردم تاثيرگذري و اهميت بيشتري دارد، تصريح كرد: «قدرت نظام اسلامي در تكنولوژي، ثروت، صدور نفت، انرژي هسته اي و موشك هايي كه دارد نيست بلكه قدرتش چه در داخل و چه در خارج در قلب مردم است. يعني هرچقدر اين نظام در قلب مردم بيشتر جا گيرد پايدارتر و استوارتر خواهد بود. از اين رو بايد باور همه مسئولان اين باشد كه مردم را پاي نظام داشته باشند و حفظ كنند.»

مسئولان شهامت عذرخواهي داشته باشند
شهردار تهران ادامه داد: «هرچند مردم ما اهل گذشت هستند اما دوست دارند كه اگر اشكالي هم وجود دارد اقرار به اشتباه مسئولان را بشنوند. مثلا من در جايگاه شهردار وعده مي دهم كه فلان پروژه در فلان تاريخ به اتمام برسد اما ممكن است به هر دليلي در آن زمان تمام نشود. اول اينكه همين كه من زماني را براي اتمام كار تعيين مي كنم يعني من براي مردم ارزش قائلم و به او مي گويم كه حق تو اين است كه در فلان زمان اين كار را تمام كنم نه اينكه كاري را شروع كنم و آن را رها كنم.»

وي افزود: «اما ممكن است به هر دليل اين كار در آن زمان تمام نشده باشد حتي اشكال اين باشد كه قاليباف تنبل بوده است، خب چه اشكالي دارد كه من به مردم بگويم كوتاهي كردم و عذرخواهي كنم. مثلا برج ميلاد در موعد مقرر تمام نشد و 6 ماه تاخير داشت قبل از آن من در تلويزيون به مردم گفتم امسال هوا سرد بود، برخي وسايل از فلان كشور نرسيد و ... از اين رو نتوانستيم در موعد مقرر پروژه را تمام كنيم . خب كسي هم به ما اعتراض نكرد اتفاقا اين ارزش قائل شدن براي شهروندان هم بود.»

حرف مرد دوتا است!
وي با بيان اينكه وقتي مردم از موضوعي دلخور مي شوند، حتما اشكالي براي آن دلخوري وجود دارد، افزود: «معتقدم عذرخواهي از مردم و اقرار به اشتباه كردن، هيچ چيزي را از انسان كم نمي كند ما بايد اين جمله را بفهيم كه حرف مرد دوتاست، حرف مرد يكي نيست. مرد كسي است كه وقتي فهميد اشتباه كرده حرفش را دوتا كند و برود در مسير درستش قرار گيرد. اين منش رفتاري حتما انسان را بزرگتر مي كند نه كوچكتر. امام با همه بزرگي خود، چندبار به مردم گفتند من در اين موضوع اشتباه كردم. اين شيوه حتي امام را بزرگتر و عزيز تر هم كرد.»

قاليباف با تاكيد برانيكه انتخابات امري اجتماعي است نه فردي، خاطرنشان ساخت: «عزيزي كه مي خواهد كانديداي مجلس شود بداند كه انتخابات يك بحث فردي نيست بلكه در يك موضوع اجتماعي شركت كرده است اگر وعده اي بدهد و بعد به آن عمل نكند، نه تنها يك بداخلاقي است بلكه نوعي دزدي قلمداد مي شود. آن هم نه دزدي از يك فرد كه بتوان آن را جبران كرد بلكه دزدي از كل ملت است.»

خطر دروغ و ريا
وي با اشاره به اينكه فضاي سياسي، اقتصادي و اجتماعي كشور آلوده به دروغ و ريا شده است، گفت: «من باز هم تاكيد دارم كه مردم ما هيچگاه كوتاهي مسئولان شان را به پاي كل نظام نمي نويسند و در انتخابات نيز احساس تكليف مي كنند و حضور مي يابند اما اين سوال هم ممكن است براي شان پيش بيايد كه چرا وقتي من به وظيفه خود عمل كردم شماي نماينده و مسئول چرا به وعده خود عمل نكردي وسوء استفاده كرد؟»

اين چهره اصولگرا ادامه داد: «در فرهنگ اسلامي زشت تر از دروغ و ريا چيزي وجود ندارد اما متاسفانه از زندگي اجتماعي و روزمره تا صحنه هاي سياسي و اقتصادي و ... آلوده اين موضوع شده است؛ امام مي فرمودند اگر ما در سايه اسلام باشيم نه تنها پيشرفت مادي را داريم بلكه دو چيز ديگر هم در كنار آن داريم كه مهمتر از پيشرفت مادي است اول عدالت و دوم اخلاق و معنويت. اما متاسفانه در سال هاي اخير مجموعه مسئولان ما در اين بعد به شدت سقوط كرده و سير نزولي را طي كرده است.»

قاليباف اظهار داشت: «مثلا كانديداي نمايندگي مجلس قول ميدهد فلان جاده را آسفالت مي كند، پل بسازد، كود كشاورزي بياورد و ... سوال اين است كه آيا اين فرد فصل ششم قانون اساسي پيرامون وظايف نمايندگي را نخوانده است كه چنين وعده اي را مي دهد؟ كجاي وظايف نمايندگي نوشته شده كه نماينده بايد پل بسازد و جاده آسفالت كند و كود ببرد و ... وقتي در مجلس قسم خورد ديگر نماينده يك شهر نيست بلكه نماينده ملت ايران است اين رفتارهاي ايا مصداق غش در معامله نيست؟ در چنين شرايطي ايا مردم بايد بيايند به ماها راي دهند؟»

ارائه برنامه در انتخابات غايب است
وي با تاكيد براينكه مردم انتظار دارند انتخابات مجلس تاثيري در زندگي آنها داشته باشد، گفت: «در همين آستانه انتخابات هرچه حرف زده مي شود حرف سياسي است، آنهم نه سياست به معناي خردورزي، تدبير و عقلانيت، بلكه بخش عمده آن سياست بازي است. در همين نشست ها و مناظره هايي كه برگزار مي شود كسي سوال نمي كند اقاي عزيزي كه كانديداي مجلس شده اي لطف كن كارنامه دو دوره مجلس‌ات را براي ما توضيح بده. اما متاسفانه اين مناظره ها بيشتر حول اينكه چرا فلان جا فلان چيز را گفتي و .. مي چرخد خب مردم احساس مي كنند كه اين حرف ها كه دغدغه ما نيست پس چرا بايد در انتخاباتي شركت كنيم كه مبنايش اين حرف هاست.»

مجلس در راس امور است
محمد باقر قاليباف در ادامه مصاحبه خود در برنامه زنده پارك ملت در پاسخ به سوال مجري كه از وي پرسيد تلقي و تصوير شما از مجلس 4 سال اينده چيست و چه چشم اندازي را براي آن متصور هستيد؟ گفت: «براساس قانون اساسي نظام مقدس جمهوري اسلامي مجلس در راس امور است و بدون شك نبايد هيچ خدشه اي به اين اصل وارد شود؛ چرا كه بخش مهمي از جمهوريت نظام و مردمسالاري ديني كه مقام معظم رهبري مرتبا بر آن اصرار دارند در مجلس تبلور خواهد يافت.در واقع مجلس تبلور حضور مردم در قدرت است. بنابراين نبايد كسي به اين مهم خدشه اي وارد كند و هيچ كس هم نبايد اجازه دهد چنين اتفاق بيفتد.»

وي با تاكيد براينكه بيشترين رسالت براي حفظ اصل " در راس امور بودن مجلس" خود نمايندگان مجلس هستند، تصريح كرد: «بنابراين اولين توقع ما از مجلس آينده اين است كه مجلس در راس امور قرار گيرد. براي تحقق اين اصل، اول از همه خود نمايندگان و عزيزاني كه در خانه مردم هستند بايد رعايت اين شان مجلس را بكنند و باور داشته باشند كه در راس امور هستند و بدانند كه مي توانند اراده و تصميم شان را در جامعه جاري و ساري كنند و اگر اين كار را نكنند در حق مردم و مردمسالاري ديني ظلم كرده اند.»

شهردار تهران بر ضرورت قانوگرا بودن نمايندگان نيز تاكيد كرد و افزود: «انتظار از نماينده اي كه در راس امور است و قانون را وضع مي كند اين است كه اول از همه خودش پايبند به قانون باشد و از چارپوب آن عدول نكند بعد از آن است كه مي تواند در جايگاه نماينده مردم از ساير قوا و دستگاه ها و مسئولان توضيح بخواهد.»

كساني كه به مجلس راه مي يابند بايد توان قانونگذاري دارا باشند
شهردار تهران با بايد اينكه افرادي با توانمندي قانونگذاري بايد به مجلس راه يابند، اظهار داشت: «بنابراين توقع دوم از نماينده اين است كه يك قانونگذاري خوب انجام دهد. همينجاست كه خواسته حقير از مردم عزيز اين است كه به نماينده اي راي دهند كه قابليت قانونگذاري داشته باشد نه قابليت پول جور كردن براي آسفالت جاده ها و پل ساختن.»

وي ادامه داد: «نماينده خوب نماينده اي است كه محكم و قاطع به مردم وعده دهد كه برايشان قانون خوب وضع مي كند و بر آن نظارت مي كند. مطمئن باشيد اگر قانون درست و نظارت كافي داشتيم حتما فساد مالي 3 هزار ميليارد توماني اتفاق نمي افتاد. يك بخش از اين فساد به ضوابط و قوانين ناقصي بر مي گردد كه امكان تخلف را فراهم مي سازد يك بخش آن هم به عدم نظارت و كنترل باز مي گردد بنابراين مجلس مي تواند با يك قانونگذاري خوب به جاي آسفالت كردن شهر وروستا مشكل گراني و تورم را با يك سياستگذاري درست در حوزه اقتصادي حل كند و بعد از آن وقتي درآمد بالا رفت، توليد بالا رفت و ثروت توليد شد اين مشكلات ريز هم حل مي شود.»

وي لازمه قانونگذاري خوب را وجود نمايندگاني با تخصص و كارآمدي لازم دانست و گفت: «فردي كه به مجلس راه مي يابد منهاي تعهدات فردي و شخصي كه دارد، بايد فردي كارآمد و متخصص باشد. مجلسي كه قرار است در راس امور باشد بايد نمايندگاني فهيم و متخصص داشته باشد كه خوب بفهمند، خوب قانونگذاري و خوب نظارت كنند.ما در شرايط سال هاي اول انقلاب نيستيم كه بگوييم بچه هاي انقلابي سابقه كار و تجربه ندارند. 33 سال از انقلاب گذشته و ما در حال حاضر داراي نيروي انساني متخصص، مدير و كارآمدي هستيم كه بايد از آنها در امور مهمي چون قانونگذاري استفاده شود.»

قانون زير پا گذاشته شود يعني به توپ بستن مجلس
اين چهره اصولگرا عنوان كرد: «مردم ما امروز بايد يك چيز اساسي را از مسئولان خود بخواهند، آن هم اينكه كارنامه و سابقه خودت را به ما نشان بده؛ اينكه كجا بودي و كجا مي خواهي بروي؛ و تا فردي كارنامه ارائه نداده اجازه برنامه دادن را به او ندهند در غير اينصورت همان شعارزدگي و همان وعده هاي توخالي را شاهد خواهيم بود.»

وي زيرپا گذاشتن قانون را برابر با به توپ بستن مجلس دانست و افزود: «شرايط تاريخي و فرهنگي جهان و كشور ما به گونه اي نيست كه كسي بخواهد مجلس را به توپ ببندد اما همين كه قانون زير پا گذاشته شود يعني به توپ بستن مجلس. مجلس بايد بتواند قانوني خوب بنويسد و افرادي اينكار را انجام دهند كه كارنامه قابل قبولي هم در حوزه كارهاي اجرايي و مديريتي هم در باورهاي انقلابي داشته باشند.»

شهردار تهران با تاكيد براينكه در مجلس آينده بايد گفتمان اصولگرايي حاكم باشد، گفت: «معتقدم حتما اين افراد بايد اصولگرا باشند؛ منظورم از اصولگرايي هم گفتمان اصولگرايي است كه مقام معظم رهبري به درستي ابعاد آن را تبيين كردند. ما اين خط كشي هاي بين اصلاح طلب و اصولگرا را قبول نداريم بلكه به اصل گفتمان اصولگرايي معتقديم. در گفتمان اصولگرايي مگر ممكن است تجديد نظر نباشد؟ مگر ممكن است اصلاح امور نباشد، مگر مي شود در گفتمان اصولگرايي اصلاح طلبي نباشد؟»

وي افزود: «گاهي نياز به تغيير سياست ها است؟ جايي احساس مي كنيم نيازمنديم تغيير كنيم؟ تنها جايي كه تغيير ناپذير است آرمان ها و باورهاي ما است. اگر هم به اصلاح طلب ها ايرادي وارد است اين است كه مي خواهند در باورها و آرمان ها تغيير ايجاد كنند. ولي ما تا اخر پاي اين باورها ايستاده ايم.»

وي خاطرنشان كرد: «اين راه امام است و امروز راه ما همانطور كه رهبري معظم فرمودند در امتداد همان مسير است. از اين رو معتقديم بر مجلس آينده بايد گفتمان اصولگرايي مبتني بر كارآمدي و عقلانيت حاكم باشد. مجلس آينده نبايد با شعار و روش هاي استدلالي از گفتمان اصولگرايي و انقلاب دفاع كند بلكه بايد با روش ثبوتي از انقلابش دفاع كند يعني عمل كند، يعني مردم احساس كنند كه تورم پايين آمده است.»

اصلاحات در ساختارها
شهردار تهران با اشاره به اينكه در قانونگرايي نيز نيازمند اصلاحات در ساختارها هستيم، ادامه داد: «البته در همان قانونگرايي هم نيازمند اصلاحات در ساختارها هستيم معتقدم مجلس آينده بايد يك تقسيم كار در سطح ملي و محلي انجام دهد كه براساس آن شوراها ي شهر كه امتداد مجلس هستند به موضوعات محلي رسيدگي كنند و اين مسائل از كانال اين شوراها حل شود، ولي خود مجلس بايد كارهايي در مقياس ملي و بين المللي انجام دهد و از كيان نظام و ملتش در عرصه بين الملل دفاع كند.»

وي از ديگر وظايف مهم مجلس آينده را اعلام مواضع دانست و گفت: «يك بخش از كار مجلس اين است كه مواضع مردم را اعلام كند اما مجلس بايد صداي حاكميت هم باشد نبايد يك طرفه جلو رود.در اين سياست زدگي برخي مي گويند وكيل الدوله برخي مي گويند وكيل المله؛ معتقدم اين دو يكديگر را نفي نمي كنند بلكه يك جايي بايد از كيان نظام دفاع شود يك جايي از حق مردم؛ اينها نبايد فداي هم شوند بلكه اينها مكمل همديگرند هركدام در جاي خودش بايد قرار گيرند.»

تندروي ها وافراطي گري ها
قاليباف از تندروي ها وافراطي گريها انتقاد كرد و اظهار داشت: «متاسفانه امروز وقت تندروي در جايي حاكم مي شود عقلانيت و اعتدال و ارزش گرايي در حاشيه قرار مي گيرد. هرجا تندروي باشد مطمئن باشيد ريشه در منافع فردي و گروهي دارد. اگر كسي به دنبال منافع ملي و آرمان هاي انقلاب و حل مشكلات مردم و نظام باشد مي فهمد كه نبايد تندروي كند.»

در ادامه اين برنامه مجري از قاليباف درخصوص تفاوت مجلس 10 ميليوني و مجلس 40 ميليوني سوال كرد و وي اينگونه پاسخ داد: «قدرت و پشتوانه نظام اسلامي و هر قدرت غير اسلامي مردم و ميزان آرا مردم است. از همين رو من از مردم خواهش مي كنم كه به كرده غلط مسئولان توجه نكنيد و به صحنه بيايند. ما در حوزه خارجي دشمنان قسم خورده اي داريم كه ميخواهند تفكر شكاف بين حاكميت و مردم را به جامعه تزريق كنند و يكي از صحنه هايي كه ما مي توانيم اثبات كنيم اينچنين نيست همين صحنه انتخابات است.»

وي افزود: «ما از مردم عاجزانه خواهش مي كنيم اشتباه امثال ما را ببخشند، ما هم قول مي دهيم اشتباهاتمان را تكرار نكنيم و بياييم همگي از اساس عزت ملتمان در اين شرايط حساس دفاع كنيم. شرايط ما در حوزه خارجي بسيار حساس است و نبايد اجازه دهيم دشمنان از اين شرايط بهره برداري كنند»

گوش انقلابي بايد نصيحت پذير و انتقادپذير باشد
"محمدباقر قاليباف" در ادامه صحبت هاي خود در برنامه پارك ملت در پاسخ به سوال مجري برنامه كه از او پرسيد"مديران كشور دائما توصيه و رهنمود به مردم مي دهند، ايا مديران به اين فكر هم هستند كه به توصيه ها و سفارش هاي مردم گوش دهند و بفهمند اين توصيه ها چيست؟" گفت: «حتما مديران ما بايد به اين توصيه هاي مردم گوش دهند، گوش انقلابي گوشي است كه نصيحت پذير و انتقاد پذير باشد والا گوش انقلابي، گوش گفتمان امام و رهبري و گوش اسلام نيست و حتي ممكن است همان گوش افراط و تفريط باشد.»

وي تصريح كرد: «خاطرم است روزي كه در نيروي انتظامي توفيق خدمت يافتم كار اجتماعي براي مردم برايم تجربه جديدي بود. در اين تجربه ما ابتدا 110 را راه اندازي كرديم كه كه به مردم خدمت دهيم و در كنار آن 197 را راه اندازي كرديم كه حرف مردم را بشنويم. يعني به مردم گفتيم ما بايد حرف شما را بشنويم، شما بايد از ما شكايت كنيد، انتقاد كنيدف نظر بدهيد، توصيه كنيد و ... و اين روش مصداق همان گفتمان اصولگرايي است.»

شهردار تهران از راه هاي افزايش مشاركت مردم در حوزه هاي سياسي، اجتماعي و ... را شنيدن حرف آنها دانست و افزود:«در شهرداري ما حرف مردم را با 1888 مي شنويم؛ و روزانه بالغ بر 4500 نفر از مردم تهران با 1888 تماس مي گيرند مارا نصيحت مي كنند، شكايت مي كنند، غر مي زنند و اين تماس ها به ما مسئولان نشان مي دهد كه مردم چقدر دقيق و منصفانه به موضوعات نگاه كردند. و اتفاقا ابعاد جديدي از كار را هم براي ما روشن مي كنند.»

وي اظهار داشت: «مردم به خروجي كار مسئولانشان نگاه مي كنند، اگر ببينند اين خروجي اثربخشي در زندگي آنها دارد مثلا ببينند تورم و گراني رو به كاهش است مي فهمند كه آن مسئول درد و حرف آنها را فهميده است و براي رفع آن اقدام كرده است.»

اين چهره اصولگرا در ادامه به بيانات مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: «مقام معظم رهبري چند سال پيش در سالگرد رحلت حضرت امام در تشريح راه ها يمبارزه با آمريكا تاكيد كردند اصلي ترين اقدام براي مبارزه به اين قدرت استكباري كار، كار ، كار است. و يقينا منظور ايشان از كار، كار اثربخش و تاثيرگذار بوده است.»

قاليباف با تاكيد براينكه اين عقبه ها زمينه را براي مشاركت مردمي در انتخابات فراهم خواهد ساخت، گفت: «ببينيد همان دولت و مجلسي كه با راي 36 درصدي بر سركار مي ايند هم مقبوليت دارند اما هر چه ميزان مشاركت بالاتر باشد اقتدار و برد بيشتري براي آن قوا و كل نظام تصوير مي شود و دشمنان نظام هم در توطئه و نقشه خود كه به دنبال القاي شكاف بين مردم و حاكميت هستند شكست مي خورند.»

ايران افتخارآميز بايد سطح مادي و معنوي زندگي مردمش را ارتقا بخشد
در ادامه برنامه مجري از شهردار تهران درخصوص تصوير او از ايران مطلوب و آينده سوال كرد و وي اينگونه پاسخ داد: «وقتي ما سند چشم انداز را تعيين مي كنيم يعني افقي براي كشور متصور مي شويم، وقتي مقام رهبري يك دهه را دهه پيشرفت و عدالت نامگذري مي كنند يعني اولويتي داريم ولي متاسفانه اين اولويت ها برخي اوقات در كارها فراموش مي شود. كه مثلا امسالي كه گذشت سال جهاد اقتصادي بود، يادمان مي رود دهه اي كه در آن هستيم دهه پيشرفت و عدالت است، يادمان مي رود كه دهه چهارم انقلاب مان گذشته است، ايران خوب ايران آفتخار آميزي است كه در سايه اسلام بتواند كيفيت زندگي را در بعد مادي و معنوي براي شهروندان و ملت خودش ارتقا بخشد و اين را بايد به روش ثبوتي به مردم نشان دهيم.»

با روش ثبوتي بايد از انقلاب دفاع كرد نه با حرف و شعار
وي ادامه داد:«معتقدم امروز دلسوزان انقلاب و نظام و مسئولان وفادار به شهدا، امام، ملت و رهبري كساني هستند كه به روش ثبوتي از انقلاب شان دفاع مي كنند نه با حرف و شعار. حرف وشعار هم لازم است اما كافي نيست. حتي گاهي اين حرف و شعار اگر زياد از حد شود اثر عكس هم خواهد داشت. لذا معتقدم بايد كيفيت زندگي مردم را بالا ببريم. اين حق يك ايراني است كه در داخل و خارج كشور احساس افتخار و سربلندي كند.»

با يكدست بودن سلايق مخالفم
قاليباف همچنين در ادامه بر ضرورت وجود سلايق و تفكرات مختلف در كشور اشاره كرد و اظهار داشت: «من با يكدست بودن مخالف هستم حتما بايد سلايق مختلف را داشته باشيم . ولي اين سلايق مختلف نبايد گسيختگي و پراكندگي ايجاد كند. ما بايد در مباني و اصول و اهداف واحد و مشخص باشيم ولي در روش و سليقه و رويكردها بايد متفاوت عمل كنيم و متفاوت ببينيم. اگر قرار باشد همه يكجور و يكدست باشد همه چيز ملال آور مي شود.»

وي با تاكيد براينكه سلايق متعدد بايد زمينه را براي هم افزايي فراهم سازند،خاطرنشان ساخت: «اصلا مگر مي توان به ملت گفت همه بايد به يك روش فكر كنيد؟ مهم آن است كه در ضمن اين تفاوت سلايق ما هم افزايي ايجاد كنيم و تفاوت سلايق نبايد موجب گرفتن قدرت و زمان قوا و فرصت سوزي شود. بلكه مردم بايد احساس كنند كه مثلا مجلس نهم يك گام به جلو بوده و تكرار گذشته نبوده است.»

شهردار تهران در خصوص وجود ليست هاي متكثر و متعدد در تهران نيز گفت: «حق اين بود كه يك مقداري در اين موضوعات احزاب و گرو ه ها تفاهم بيشتري داشتند و بيشتر اهل گذشت بودند تا مردم دچار ترديد نشوند، من هم دوست داشتم اينگونه مي شد ولي در هر صورت مردم ما با دقت و هوشياري پاي صندوق ها حضور خواهند يافت و انشاالله مجلسي در شان نظام و انقلاب شكل خواهد گرفت.»

چهارشنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرارو]
[مشاهده در: www.fararu.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن