تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831357672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سکّه های وارونه


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: سکّه های وارونه
سکّه های وارونه
در مقاله های قبل چند بازی معرفی کردیم و با خصوصیات آن‌ها آشنا شدیم. در این مقاله نیز بازی جدیدی معرفی خواهیم کرد . این بازی که سکّه های وارونه نام دارد، مانند بازی های قبل به صورت دو نفره انجام می‌شود . تعدادی سکّه را پشت سر هم در یک ردیف می‌چینیم . طبیعتاً بعضی از این سکّه‌ها به پشت و بعضی به رو هستند که در ابتدا ی بازی با توافق طرفین یا به صورت اتفاقی چیده می‌شوند . هر یک از دو بازیکن در نوبت خود می‌تواند یکی از دو کار زیر را انجام دهد: • یکی از سکّه ‌ها را که روی آن بالا است، انتخاب کرده و آن را وارونه ‌کند. • یک سکّه را که روی آن بالا است و یکی از سکّه‌ها یی را که سمت چپ آن قرار دارند (سکّه ی دوم می‌تواند به پشت یا به رو باشد)، انتخاب ‌کند و هر دو سکه را پشت و رو ‌کند.   مانند بازی های قبل کسی که حرکتی برای انجام نداشته باشد، بازنده است. به عبارت دیگر اگر کسی بتواند حرکتی انجام دهد که همه ی سکّه‌ها به پشت شوند، برنده ی بازی خواهد بود. در اپلت زیر سکّه هایی را که به پشت هستند با X و سکّه هایی را که به رو هستند با O نشان می‌دهیم. برای پشت و رو کردن فقط یک سکّه، کافی است روی آن کلیک کنید، ولی اگر مایلید طبق قوانین بالا دو سکّه را پشت و رو کنید، باید ابتدا زیر دو سکّه ی مورد نظر کلیک کنید و بعد دکمه ی "Make move" را فشار دهید. آیا می‌توانید روشی ارائه دهید که نفر اول یا دوم همیشه برنده باشد؟ برای دیدن این بخش شما به نرم افزار جاوا نیاز دارید حال با برسی حالت های ممکن و استدلال دقیق تعیین کنید که در هر یک از بازی های زیر کدام یک از نفرات اول یا دوم می‌توانند برنده ی بازی باشند؟ طبق معمول می‌خواهیم بدانیم در چه شرایطی نفر اول و در چه شرایطی نفر دوم استراتژی برد دارند. سعی کنید با دقت در مثال های زیر بیش تر با راه و روش های بازی آشنا شوید:
سکّه های وارونه

سکّه های وارونه

سکّه های وارونه

سکّه های وارونه
بله، در بازی اول نفر اول برنده ی بازی است. چرا که می‌تواند در همان نوبت اول دو سکه را پشت و رو کند و بازی را ببرد. بازی دوم کمی مشکل تر است و نیاز به بررسی دارد. ولی می‌توان دریافت که نفر اول در هر صورت بازنده است. چون به هر حال در حرکت بعدی یک یا دو سکّه رو خواهند بود. یعنی نفر دوم استراتژی برد دارد. در مورد بازی سوم چه می‌توانید بگویید؟ می‌توانیم تمام حالات های بازی سوم را هم برسی کنیم؛ ولی راه ساده تری هم وجود دارد! می‌دانیم که در بازی دوم نفر دوم برنده است، پس کسی که بازی سوم را به بازی دوم تبدیل کند، برنده ی بازی خواهد بود. در نتیجه کافی است نفر اول سکّه های دوم و پنجم از سمت چپ را پشت و رو کند تا برنده ی بازی باشد.
سکّه های وارونه
 در بازی چهارم چه کسی برنده است؟ در حالت کلی چه کسی استراتژی برد دارد؟ فکر می کنید تعداد سکه هایی که به رو هستند، در برد تأثیری دارد؟راهنمایی: سعی کنید این بازی را به بازی نیم تبدیل کنید . چه چیز را به عنوان بسته های نیم در نظر می‌گیرید؟ هر کس در نوبت خود چه تغییری در تعداد مهره های هر دسته می‌دهد؟جواب: هر سکّه را که به رو است، نماینده ی یک بسته ی نیم بگیرید که در آن به تعداد سکّه های سمت چپ آن سکّه، مهره موجود است. در این صورت اگر کسی فقط یک سکّه را پشت و رو کند مانند این است که کل بسته ی متناظر با آن را خالی کرده و اگر دو مهره را پشت و رو کند (مهره ی سمت راست حتماً به رو است) مثل این است که تعدادی از مهره های آن بسته (بسته ی متناظر با سکّه ی سمت راست) را کم می‌کند. بنا بر این می‌توان با توجه به استراتژی برد در بازی نیم در این بازی هم استراتژی برد را پیدا کرد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 385]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن