واضح آرشیو وب فارسی:موج: وزيرعلوم، تحقيقات و فنآوري از روابط عمومي ها درخواست كرد:مستندسازي امورات را جدي تلقي كنيد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ وزيرعلوم، تحقيقات و فنآوري گفت: روابط عمومي ها بايد تلاش كنند تا فعاليت هاي خود را مستندسازي كنند و به نقاط قوت و ضعف خود پي ببرند.
به گزارش خبرنگار موج، محمد مهدي زاهدي در مراسم اولين همايش مديران و روابط عمومي دانشگاه ها، مراكز پژوهشي و فنآوري كه صبح امروز در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شده بود، با بيان اين مطلب اظهار داشت: خوشحالم كه روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري موفق شد تا اين گردهمايي را برگزار كند و اقرار مي كنم در مباحث روابط عمومي دچار ضع ف هستيم و بايستي آن را به سرعت ترميم كنيم.
وي افزود: اميدوارم كارگروه هايي كه قرار است عصر امروز در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شود، نقطه عطفي براي پيشبرد اهدافي كه روابط عمومي بايستي دنبال كند، باشد و براساس آن كارهاي روانه و برنامه ريزي مندي زماني را به منحضه ظهور و اجرايي برساند.
وزير علوم، تحقيقات و فنآوري تصريح كرد: متأسفانه روابط عمومي ها از مستندسازي امورات خود به دورهستند كه در كارگروه هاي ويژه مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت.
وي عنوان كرد: كارهاي مثبت كه درآموزش عالي و دانشگاه اجرايي انجام مي شود، بايد و شايد مستندسازي نمي شود كه بايد فكري براي آن انديشيد.
زاهدي اظهار داشت: سال گذشته در وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري از جمله كارهاي جدي انجام داده مستندسازي امورات بود كه البته تا مرز ايده آل فاصله داريم.
وي افزود: همچنين روابط عمومي ها علاوه بر مستندسازي امورات در ارتباط مردمي و رسانه اي عملكردي بسيار ضعيف دارند درواقع روابط عمومي ها بايد ارتباط تنگاتنگي با مردم و رسانه ها داشته باشند تا اين ضعف منتفي شود.
وزير علوم، تحقيقات و فنآوري تأكيد كرد: در اوايل قرن بيستم روابط عمومي ها با بزرگ نمايي كارهاي كوچك و كوچك كردن كارهاي بزرگ اهداف مديران شان را به صورت مصنوعي و غيرمصنوعي به مردم تزريق مي كردند.
وي عنوان كرد: در اواسط قرن بيستم تا حدودي مشكلات حل شده و روابط عمومي به اطلاع رساني و آگاهي رساني مردم كمك مي كردند اما اين اطلاع رساني به گونه اي بوده كه همه واقعيت را به گوش مردم نمي رساندند.
زاهدي اظهار داشت: خوشبختانه از اواخر قرن بيستم روابط عمومي ها با توجه به توسعه فنآوري و دستيابي به فنآوري هاي نوين به ويژه IT، ناچار شدند كه هم رسانه هاي ما از نظر دريافت اطلاعات قوي شوند و هم مردم جهان آگاهي و شعور اجتماعي و درك از مسائل فوق العاده بالا برود.
وي افزود: شعاري كه براي همايش امروز مبني بر دانشگاه تمدن ساز، روابط عمومي شكوفا مطرح شده شعار بسيار مناسبي است و اميدواريم روابط عمومي ها بتوانند به سمت شكوفاشدن حركت كنند و اين شعار تنها به روي تابلو منتهي نباشد.
وزير علوم، تحقيقات و فنآوري تأكيد كرد: روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري وجه تمايزي با ديگر روابط عمومي دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و ... دارد چراكه افراد نخبه در اين وزارتخانه رفت و آمد مي كنند و كاركردن با نخبگان ظرافت هاي خاص خود را مي طلبد.
وي افزود: انتظار مي رود كه روابط عمومي ها عشق در كار را سرلوحه كار خود قرار دهند.
زاهدي تأكيد كرد: انتظار من از روابط عمومي ها هميشه در ذهن داشته باشند كه دانستن شفاف از مسائل حق مردم است پس براي اين آگاهي بخشي بخيل نباشيد.
وي عنوان كرد: در رابطه با بازگويي مسائل سعي كنيد همه چيز را به مردم و رسانه ها بازگو كنيد و انتظار دارم كه اطلاع رساني به موقع را به حداقل ممكن برسانيد.
وزير علوم، تحقيقات و فنآوري تصريح كرد: يكي از برنامه هاي شبانه ام اين است كه گزارش همه دانشگاه ها را مرور مي كنم انتظار دارم كه از اين پس گزارش ها روابط عمومي همه دانشگاه ها را داشته باشم تا از جريان وضعيت روابط عمومي اطلاع داشته باشم.
وي افزود: روابط عمومي ها بايد براي اطلاع رساني شفاف و عيني عمل كنند و در صحنه باشند درواقع بايد عشق به كار را در خود تقويت كنند.
زاهدي اظهار داشت: روابط عمومي ها بايد نقاد منصف در صحنه باشند و علاوه بر آن ملاقات هاي دانشجويي، مردمي، مسوولي با روساي دانشگاه بگذارند.
وي عنوان كرد: متأسفانه وزارت علوم در سال 83 و 84 براساس گزارش سازمان مديريت سابق رتبه اش از حيث آگاهي بخش عمومي و تكريم ارباب الرجوع از 49، رتبه 46 را كسب كرد.
وزير علوم، تحقيقات و فنآوري تأكيد كرد: از سال 85 كه بحث مستندسازي امورات را تشكيل داديم، نتيجه مثبتي گرفته ايم و رتبه مان به سرعت ارتقاء يافت از ميزان رتبه اطلاعي ندارم اما نامه تشكر از سوي سازمان مديريت به دست مان رسيد.
وي افزود: همچنين روابط عمومي ها بايد نظرسنجي خود را به صورت مستمر تقويت كنند.
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 285]