محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842290347
ظریف: نگارش متن نهایی سخت است
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ظریف: نگارش متن نهایی سخت است وزیر امور خارجه کشورمان میگوید: "با توجه به اینکه اختلاف دیدگاههایی درون این شش کشور وجود دارد، نگارش متن توافق نهایی کار بسیار دشواری است، اما من اعتقاد دارم که با اراده سیاسی این کار شدنی است".
به گزارش فرهنگ نیوز، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، در گفتوگو با ایرنا در پاسخ به "تا چهاندازه نسبت به توافق نهایی خوشبین هستید؟" به تسنیم گفت: "پیشبینی بسیار دشوار است؛ من احساس میکنم در صورتی که غربیها بپذیرند که فشار و توافق با هم جمع نمیشود، فکر میکنم رسیدن به توافق دشوار نیست".وی افزود: "غربیها از بین روش تحریم ــ که طی حدود ۹ سال گذشته همین راه را انتخاب کردند و در نهایت نتایج آن را هم دیدند ــ و یا روش تعامل ــ موافقت و توافق با ایران ــ یکی را انتخاب و دنبال کنند و اگر انتخاب صحیح را انجام دهند، رسیدن به توافق دشوار نخواهد بود".
رئیس تیم مذاکره کننده هستهای ایران تأکید کرد: "البته نگارش توافق نهایی کار بسیار سختی است بهخصوص وقتی قرار است نگارش بین شش کشور در یک سو و یک کشور در سوی دیگر باشد".
ظریف اضافه کرد: "با توجه به اینکه اختلاف دیدگاههایی درون این شش کشور وجود دارد، نگارش متن توافق نهایی کار بسیار دشواری است اما من اعتقاد دارم که با اراده سیاسی این کار شدنی است".
توقع داریم که همه منافع ملی را رعایت کنند
وزیر امور خارجه در ادامه این گفتوگو درباره حضور اخیرش در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نیز جلسهای غیرعلنی برای پاسخگویی به سؤالات و ابهامات نمایندگان منتقد بیانیه سوئیس گفت: "من همواره از انتقاد و بحثهای سازنده استقبال میکنم".
ظریف درباره حاشیههای به وجود آمده در این نشستها افزود: "در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نمایندگان گفتم که رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود تأکید کرده و بهصراحت فرمودهاند: کسانی که میگویند من مخالف مذاکراتم، خلاف میگویند".
رییس تیم مذاکره کننده هستهای ایران تأکید کرد: "دلیلی ندارد کسی که در جلسهای حضور ندارد، راجع به آن ادعایی کند، بهخصوص اینکه این ادعا درباره رهبرمعظم انقلاب باشد، زیرا نباید از ایشان هزینه کرد".
ظریف اظهار داشت: "حتی اگر حرف درست و راستی هم گفته شود، نباید از رهبر معظم انقلاب هزینه کرد چه برسد به اینکه بدون اطلاع حرفی را بزنند که واقعیت ندارد؛ من بهعنوان فردی که در آن جلسه بودم، وظیفه خودم دانستم که با نسبت دادن حرف های غلط به ایشان مقابله کنم".
وزیر امور خارجه تصریح کرد: "حرفهای بسیار نادرستی از برخی دوستان نماینده در مجلس شنیدم و تحمل خوبی هم نسبت به آنها داشتم، اما آن بحث در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بهخاطر اینکه نسبت ناروایی به رهبرمعظم انقلاب داده شده بود و در حدی بود که خود ایشان هم در سخنرانی علنی تکذیب کردند و گفتند کسانی که این حرفها را میزنند خلاف میگویند، من ضروری دانستم که با جدیت با آن برخورد کنم".
وی افزود: "البته این مسایل بدان معنا نیست که باب نقد یا گفتوگو بسته است و یا اینکه از ارادت من به نمایندگان مجلس یا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی کم شده است".
رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان تصریح کرد: "در همان جلسه هم نمایندگان مشاهده کردند که من تا پایان در جلسه کمیسیون امنیت ملی نشستم و به سخنان آنها گوش کردم هرچند که فرصت نشد پاسخگوی همه سؤالات آنها باشم".
ظریف ادامه داد: "البته حضورم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ابتکار خودم بود یعنی پیشنهاد کردم که سخنان نمایندگان را بشنوم و دو روز بعد در جلسه غیرعلنی تلاش کردم به سؤالاتی که در کمیسیون مطرح شده بود، جواب دهم".
وزیر امور خارجه که عملکرد وزارتخانه متبوعش در کانون توجه نمایندگان مجلس قرار دارد در ارزیابی خود از روابط دولت و مجلس اظهار داشت: "فکر میکنم بین دولت و مجلس تعامل خوبی وجود دارد، زیرا دولت یازدهم دولتی است که به مجلس احترام عملی میگزارد یعنی اینکه بهموقع لوایح خود را به مجلس تقدیم میکند و پس از تصویب قوانین، نظرات مجلس را اجرایی میکند".
ظریف ارتباط دولت با مجلس و نیز نخبگان را بسیار نزدیک توصیف کرد و گفت: "خواهان گفتوگو با مجلس و نخبگان برای حفظ مصالح و منافع ملی هستیم و کنار آن توقع داریم که همه، در گفتوگوها و انتقال آن به جامعه، منافع ملی را رعایت کنند".
اطلاع رئیس مجلس از تمامی جزییات مذاکرات
وزیر امور خارجه با تأکید بر اینکه رئیس مجلس شورای اسلامی بهعنوان رییس قوه مقننه در جریان روند مذاکرات هستهای قرار دارد، گفت: "تیم مذاکره کننده هستهای روابط بسیار خوبی با رییس مجلس دارد".
ظریف خاطرنشان کرد: "با توجه به سابقه فعالیت لاریجانی در سمت نمایندگی رهبر معظم انقلاب، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست اسبق تیم مذاکره کننده هستهای، وی یکی از افراد صاحب نظر در موضوع مذاکرات هستهای به شمار میرود".
وی ادامه داد: "رئیس مجلس شورای اسلامی از تمامی جزییات مذاکرات اطلاع دارد و تیم مذاکره کننده نیز از همفکری و راهنماییهای وی استفاده میکند و قدردان حمایتهای وی از مذاکره کنندگان است".
نمیتوان برای مبارزه چشم به غربیها دوخت
از ظریف درباره سفر قریب الوقوع حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیسجمهوری به اندونزی برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها سؤال شد که وی گفت: "این جنبش از زمان اجلاس کشورهای آسیایی و آفریقایی در باندونگ پایه گذاری شد واکنون ریاست آن بهعهده ایران است".
وزیر امور خارجه با یادآوری اینکه اجلاس جنبش غیرمتعهدها یکی از بزرگترین تجمعهای سیاسی جهان محسوب میشود، تأکید کرد: "من بارها به اعضای گروه ۱+۵ گفتهام که خود را نماینده جامعه بینالمللی ندانید زیرا ایران ریاست جلسهای را بهعهده دارد که ۱۲۰ کشور جهان در آن عضو هستند؛ لذا اگر درباره جامعه بینالملل صحبت میکنید، راجع به جای دیگر حرف بزنید، یعنی ما درباره دو جامعه بینالمللی متفاوت صحبت میکنیم".
وی تصریح کرد: "جنبش عدمتعهد مجموعهای بسیار گسترده از کشورهایی است که امکان حضور و بروز قوی در صحنه بینالمللی را دارد".
رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان درعین حال با برشمردن موانعی که در مسیر جنبش غیرمتعهدها قرار دارد، خاطرنشان کرد: "منافع کوتاهمدت، متعدد و متکثر و بعضاً متضاد مانع از این میشود که کشورهای عضو این جنبش بتوانند روی موضوعات اصولی که در آن اشتراک نظر دارند، همکاری کنند که این موضوع باعث نگرانی است".
وی ادامه داد: "این دلیل سبب شده تا جنبش غیرمتعهدها حتی نتواند در موضوعات مربوط به جهان سوم و کشورهای در حال توسعه، نقشی در حد چند کشور محدود پیشرفته صنعتی یا اعضای دائم شورای امنیت ایفا کند".
ظریف افزود: "هرچه تماسها گستردهتر باشد و همفکریها بیشتر شود، میتوان موضوعاتی را که کشورهای در حال توسعه و غیرمتعهدها بیش از دیگران از آن رنج میبرند، حل کرد".
وی با اشاره به تداوم افراطگرایی در جهان و لزوم مقابله با آن ادامه داد: "درست است که موضوع افراط گرایی جهانی شده و در اروپا نیز دامن آنها را آلوده کرده اما واقعیت این است که بیشترین قربانی خود را از کشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها گرفته است".
ظریف، تشکیل گروههای افراطی بوکوحرام در نیجریه، الشباب در سومالی، داعش در عراق و سوریه و الجزایر و القاعده در یمن و افغانستان را نمونهای از خشونت گرایی ارزیابی کرد که عملکرد آنها کشورهای در حال توسعه آسیایی و آفریقایی را رنج میدهد.
وزیر امور خارجه تأکید کرد: "ما نیاز داریم بیش از اینکه چشممان به کشورهای غربی برای از بین بردن گروههای تروریستی باشد، راهکاری برای مبارزه با آنها پیدا کنیم زیرا غربیها منافع خود را پیگیری میکنند و نگرانیهای ما را مدنظر ندارند".
وی تصریح کرد: "حضور رئیس جمهوری در یک مجمع عمومی با توجه به اینکه ایران امروز سردمدار مبارزه با خشونت و افراط است و ایده رییسجمهوری برای مبارزه با افراط و خشونت در جهان که در مجمع عمومی سازمان ملل نیز مورد تأیید قرار گرفته است، میتواند زمینههای مختلفی را برای هماهنگی و همکاری بین کشورهای عدمتعهد به وجود آورد".
ظریف نشست اندونزی را فرصت بسیار مناسبی برای رفع این دغدغهها عنوان کرد و گفت: "در این برهه از زمان که ما در یمن شاهد جنگ، در عراق و سوریه نگران و در افغانستان و سایر نقاط دغدغه داریم، دکتر روحانی با شرکت در این جلسه با سران سایر کشورهای آسیایی و آفریقایی گفتوگو میکند".
94/1/26 - 14:49 - 2015-4-15 14:49:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
ظریف: نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است/ از انتقاد و بحثهای سازنده استقبال میکنم
ظریف نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است از انتقاد و بحثهای سازنده استقبال میکنم وزیر امور خارجه نگارش متن توافق نهایی را امری دشوار اما شدنی توصیف کرد و با یادآوری مواضع رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات اظهار داشت با نسبت دادن حرفهای غلط به ایشان برخورد می کنم به گزاظریف: نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است
ظریف نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است وزیر امور خارجه نگارش متن توافق نهایی را امری دشوار اما شدنی توصیف کرد ظریف گفت در صورتی که غربی ها بپذیرند که فشار و توافق با هم جمع نمی شود فکر میکنم رسیدن به توافق دشوار نیست به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل ازظریف: با نسبت دادن حرف های غلط به رهبری برخورد می کنم/ نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است
ظریف با نسبت دادن حرف های غلط به رهبری برخورد می کنم نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است وزیر امور خارجه نگارش متن توافق نهایی را امری دشوار اما شدنی توصیف کرد و با یادآوری مواضع رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات اظهار داشت با نسبت دادن حرف های غلط به ایشان برخورد می کنمنگارش متن نهایی به دلیل اختلاف بین گروه ۱+۵ سخت است
نگارش متن نهایی به دلیل اختلاف بین گروه ۱ ۵ سخت است وزیر امور خارجه کشورمان میگوید با توجه به این که اختلاف دیدگاه هایی در درون این شش کشور وجود دارد نگارش متن توافق نهایی کار بسیار دشواری است اما من اعتقاد دارم که با اراده سیاسی این کار شدنی است جوان آنلاين محمدجواد ظریفظریف: نگارش متن توافق، بعد از چهارشنبه شروع میشود/ لاوروف: ایران و 1+5 در مسائل کلیدی به توافق رسیدند
ظریف نگارش متن توافق بعد از چهارشنبه شروع میشود لاوروف ایران و 1 5 در مسائل کلیدی به توافق رسیدندبخش خارجی الف 12 فروردین 94تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۵ ۵۴ وزیر امور خارجه کشورمان گفت پیشرفتهای خوبی در صحبتها بوده اما تصمیم گرفتیم بقیه کار رانگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است/ از انتقاد و بحثهای سازنده استقبال میکنم
ظریف نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است از انتقاد و بحثهای سازنده استقبال میکنم وزیر امور خارجه نگارش متن توافق نهایی را امری دشوار اما شدنی توصیف کرد و با یادآوری مواضع رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات اظهار داشت با نسبت دادن حرفهای غلط به ایشان برخورد میکنم به گزاعراقچی: ادعای غربیها درباره تحریمها درست نیست، تحریمها در مرحله اول گام نهایی برداشته میشود/ تردید نکنید م
عراقچی ادعای غربیها درباره تحریمها درست نیست تحریمها در مرحله اول گام نهایی برداشته میشود تردید نکنید متن ظریف و موگرینی دقیقا یکسان بود معاون وزیر خارجه گفت که ادعای غربیها درباره تحریمها درست نیست و تمامی تحریمها در روز اول توافق لغو خواهد شد به گزارش نامه نیوز سیدظریف: نگارش متن توافق از بعد از چهارشنبه شروع میشود
چهارشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۴ ۲۲ وزیر امور خارجه کشورمان گفت پیشرفتهای خوبی در صحبتها بوده اما تصمیم گرفتیم بقیه کار را از صبح چهارشنبه از سر بگیریم و امیدواریم بتوانیم به نتیجه برسیم به گزارش خبرنگار انرژی هستهای خبرگزاری دانشجویران ایران ایسنا اعزامی به لوزان سوییس محمد-نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است
ظریف نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است وزیر امور خارجه نگارش متن توافق نهایی را امری دشوار اما شدنی توصیف کرد و با یادآوری مواضع رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات اظهار داشت با نسبت دادن حرف های غلط به ایشان برخورد می کنم محمدجواد ظریف روز چهارشنبه در گفت وگو با اظريف: بيانيه مشترک مبناي نگارش سند نهايي |اخبار ایران و جهان
ظريف بيانيه مشترک مبناي نگارش سند نهايي وزیر امور خارجه گفت مجموعه راهحلهایی که تاکنون به دست آمده است مبنای نگارش سند نهایی قرار خواهد گرفت کد خبر ۴۸۷۳۷۵ تاریخ انتشار ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۶ - 03 April 2015 وزیر امور خارجه گفت مجموعه راهحلهایی که تاکنون به دست آمده اسظریف: پيشرفت های خوبی بوده است/امکان نگارش متن بعد از نشست امروز
گروه اعزامي مهر به دور دوم مذاکرات لوزان ۱۱۵ ظریف پيشرفت های خوبی بوده است امکان نگارش متن بعد از نشست امروز شناسهٔ خبر 2525238 چهارشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۴ ۰۶ سیاست > سیاست خارجی محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با حضور در جمع خبرنگاران آخرین وضعیت مذاکرات را تشریح کفیلم اختصاصی از مصاحبه ظریف/ نگارش متن توافق بعد از چهارشنبه آغاز می شود
فیلم اختصاصی از مصاحبه ظریف نگارش متن توافق بعد از چهارشنبه آغاز می شود محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه پیشرفت در مذاکرات را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت راه حل اکثر موضوعات کاملا مشخص شده و بعد از فردا- چهارشنبه- باید نگارش شروع شود به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ظریظریف در توئیتر: راه حل پیدا شد آماده نگارش متن هستیم
گروه اعزامی مهر به دور دوم مذاکرات لوزان ظریف در توئیتر راه حل پیدا شد آماده نگارش متن هستیم شناسهٔ خبر 2525184 پنجشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۱ ۲۵ سیاست > سیاست خارجی ایران و کشورهای ۱ ۵ در لوزان به چارچوب های کلی توافق جامع دست یافتند به گزارش گروه اعزامی مهر به لوزان شریف وزنگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است/با نسبت دادن حرف های غلط به رهبری برخورد می کنم
وزیر امور خارجه تشریح کرد نگارش متن توافق نهایی دشوار اما شدنی است با نسبت دادن حرف های غلط به رهبری برخورد می کنم وزیر امور خارجه نگارش متن توافق نهایی را امری دشوار اما شدنی توصیف کرد و با یادآوری مواضع رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات اظهار داشت با نسبت دادن حرف های غلط به ا-آغاز نگارش متن توافق نهایی هسته ای از هفته آینده
ظریف خبر داد آغاز نگارش متن توافق نهایی هسته ای از هفته آینده وزیر امور خارجه کشورمان در جمع مسئولان اسپانیایی گفت همکاران من معاون خانم موگرینی و اعضای ۳ بعلاوه ۳ سه شنبه آینده گرد هم می آییم تا تنظیم متن را شروع کنیم محمد جواد ظریف رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در سفنیازی در گفتوگو با فارس: تیم مذاکرهکننده هستهای در نگارش متن توافق نهایی دقت بیشتری کند/ نتیجه مذاکرات برای
نیازی در گفتوگو با فارس تیم مذاکرهکننده هستهای در نگارش متن توافق نهایی دقت بیشتری کند نتیجه مذاکرات برای اسرائیل امنیت نمیآورددبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی یزد گفت بیانیه لوزان باید شفافتر نگاشته میشد تا این همه نگرانی را به دنبال خود نداشته باشد به همین دلیل تیمظریف: به توافق بسیار نزدیک هستیم، اما یکی نگارش متن توافق و دیگری تغییر الگوی ذهنی طرف مقابل درباره تحریمها،
ظریف به توافق بسیار نزدیک هستیم اما یکی نگارش متن توافق و دیگری تغییر الگوی ذهنی طرف مقابل درباره تحریمها حائز اهمیت است وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به گفتوگوهای هستهای سوئیس گفت به توافق بسیار نزدیک هستیم اما یکی نگارش متن توافق و دیگری تغییر الگوی ذهنی-
گوناگون
پربازدیدترینها