واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرمانده سپاه عاشورا:
فرهنگ مصرفگرایی جامعه را دچار آسیبهای فراوانی کرده است
فرمانده سپاه عاشورا گفت: متأسفانه فرهنگ مصرفگرایی و تبلیغات گسترده بیگانگان مخصوصاً از طریق شبکههای ماهوارهای، جامعه را دچار آسیبهای فراوانی کرده است که باید با عزم و اراده ملی در مقابل آن ایستاد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در آستانه هفته کار و کارگر و روز بسیج کارگری، غلامعسگر کریمیان فرمانده سپاه عاشورا مصاحبهای با فارس انجام داد که در ادامه میخوانیم. *نقش بسیج کارگری را در تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تولید ملی، اقتصاد مقاومتی، بالا بردن بهرهوری چگونه ارزیابی میکنید؟ بسیج بدنه فعال ملت است و به اعتقاد بنده، کارگران بدنه فعال بسیج و نقشآفرینان اصلی عرصه تولید و خدمتگزاری هستند. امروز ما بیشتر از همه چیز به خودباوری، تلاش، نوآوری، ابتکار و خلاقیت نیازمندیم که به حمدالله کارگران بسیجی ما همه این نیازمندیها را دارا هستند. بسیج کارگری در حقیقت در رأس این هرم ایستاده است و با سازماندهی و آموزش به انجام امور مهم کمک میکند.
*نگاه به درون در اقتصاد چه آثار و مواهبی برای کشور دارد؟
مسلماً خودباوری، اعتماد به نفس، تکیه بر درون، باور کردن توانمندیها و داشتههای خود و بهرهگیری مناسب از منابع انسانی و مادی عظیم کشور آثار و برکات فراوانی دارد که میتوان از جمله آنها به استقلال اقتصادی و قطع وابستگی به بیگانگان اشاره کرد که نتیجه آن افزایش قدرت ملی، عزت و اقتدار کشور، مقابله با فقر و افزایش توان بازدارندگی است. تولید ثروت مشروع، افزایش رفاه اجتماعی، مقابله با مفاسد و مشکلات اقتصادی که خود میتواند سر منشأ بسیاری از گرفتاریها باشد هم از نتایج نگاه و تکیه به درون است.
*در خصوص جایگاه و نقش فرهنگسازی و استفاده از تولیدات داخلی در افزایش قدرت اقتصادی کشور، تنظیم بازار و تقویت و توسعه صنایع چه راهکارهایی میتواند مشکلگشا باشد؟
اصلاح الگوی مصرف و سبک زندگی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری است و این اصلاح صرفاً با حرف زدن اتفاق نمیافتد. کار فرهنگی مستمر و صبر و بردباری، برنامهریزی و سازماندهی، اجرای صحیح و نظارت دقیق لازم است تا این مهم روی دهد و بنده اعتقاد دارم کمتر کسی است که نداند با مصرف تولیدات داخلی، به از بین رفتن بیکاری و فقر همچنین افزایش قدرت اقتصادی کمک میکند ولی متأسفانه فرهنگ مصرفگرایی، عملیات روانی دشمن و تبلیغات گسترده بیگانگان مخصوصاً از طریق شبکههای ماهوارهای ما را و جامعه ایران را دچار آسیبهای فراوانی کرده است که باید با عزم و اراده ملی در مقابل آن ایستاد.
*نظر جنابعالی در مورد نقش روحیه ایثار و شهادت در افزایش بهرهوری در کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی چیست؟
روحیه جهادی و عمل انقلابی، ایثار و شهادتطلبی، اینها مختص زمان جنگ نیستند و شاید در موقعیت کنونی کشور ما بیشتر از دوران دفاع مقدس به آنها نیازمند است زیرا هجمههای سنگین فرهنگی و اقتصادی دشمن اگر مقابله نشود، ضرر و آسیبش بیشتر از خسارتهای جنگ خواهد بود. ما هم اکنون هم باید خودمان را در میدان نبرد با دشمنان بدانیم، جنگ تمام عیار که از فراسوی جغرافیای کشورمان به ما تحمیل شده است و باید با روحیه بسیجی، تلاش، ایثار و روحیه جهادی همانند دفاع مقدس بر دشمن فائق آییم. * سخن پایانی؟
ما هم اکنون در عرصه عظیم جنگ نرم، رو در رو و پنجه در پنجه دشمن تمام عیار درگیر هستیم، آنها تلاش دارند روحیه حماسی و مقاومت ما را بشکنند و از ظهور و بروز قدرت اسلام در منطقه و جهان جلوگیری کنند. ما باید با حفظ آن روحیات دشمن را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذاریم،البته سخنی هم با مسئولان کشور و کارفرمایان دارم و آن اینکه، پیامبر عزیز اسلام فرمودند تا مزد کارگر را قبل از اینکه عرقش خشک شود پرداخت کنند، مسئولان و کارفرمایان هم باید به گونهای عمل کنند که زندگی و معیشعت کارگران عزیز ما تأمین شود. خدای ناکرده اینگونه نباشد که کارگری با چند سر عائله، چند ماه به صورت متوالی حقوق نگیرد، این دور از انصاف است، هرچند بنده با مشکلات کارفرمایان آشنایی دارم اما در خیلی از مواقع در حق کارگران کملطفی میشود و باید این شیوه و روش اصلاح شود. در هر صورت ضمن تبریک روز کارگر به همه کارگران با صفای ایران عزیز به صراحت اعلام میکنم که ما در صف کارگران هستیم. انتهای پیام/60002/گ30
94/01/24 - 22:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]