تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834176782
مدیر عامل بانک مرکزی: بانکها ۸۰ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکارند/سود بانکی دستوری تعیین نشود
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مدیر عامل بانک مرکزی: بانکها ۸۰ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکارند/سود بانکی دستوری تعیین نشود
مدیر عامل بانک ملی با بیان این که بانکها ۸۰ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکارند، گفت: تقاضای نقدینگی و پول در بازار خیلی بالا است.
به گزارش نامه نیوز عبدالرضا همتی مدیر عامل بانک ملی در گفت و گوی ویژه خبری شبکه خبر در رابطه با نرخ سود بانکی گفت: شما احتمالاً در بانکها سپردهگذاری کردهاید یا از بانکها تسهیلات دریافت کردهاید یا با موضوع سود بانکی سر و کار دارید.
به نظر شما سود بانکی در کشور ما با فضای اقتصادی کشور چقدر همخوانی دارد؟ شورای عالی پول و اعتبار اعلام کرده است، بنا دارد تا نیمه اول اردیبهشت ماه درباره کاهش نرخ سود بانکها تصمیم بگیرد اما درباره تعیین نرخ آن اختلافاتی وجود دارد. آقای همتی مصاحبهای را از شما خواندیم که پیش شرطها و شروطی را برای کاهش نرخ سود بانکها مطرح کرده بودید. مختصری در ارتباط با این چهار پیش شرط صحبت کنید.
همتی: شاید پیش شرط لغت خوبی نباشد، ولی رسانهای شد و مطرح شد. من به نمایندگی از بانکهای دولتی و خصوصی صحبت کردم نه فقط به نمایندگی از بانک ملی و در این رابطه جلسات مختلفی را با مدیران عامل بانکهای مختلف داشتیم. 31 بانک در کشور فعال هستند و نظر آنها هم این بود، اگر ما بخواهیم نرخهایی را که تعیین میکنیم به درستی اجرایی باشد، یک سری الزاماتی دارد. بنا نبود ما برای بانک مرکزی شرط تعیین کنیم. بانک مرکزی عالیترین مقام نظارتی و سیاستگذار پولی است و شورای پول و اعتبار نهاد تصمیمگیری در این زمینه است. پیشنهاد داده بودیم که اگر میخواهید عملیاتی شود بحثهایی وجود دارد که باید به آنها توجه شود. در حال حاضر تقاضای نقدینگی و پول در بازار خیلی بالاست. هر کس را ببینید می گوید رفتم بانک و نتوانستم وام بگیرم این نشان دهنده این است که ما کمبود منابع داریم و در این زمینه این فشار را میآورد که نرخ را بالا بکشد. الان طبق آخرین آمار که مربوط به 2 ماه پیش است و بانک مرکزی آن را اعلام کرده، بانکهای کشور نزدیک به 80 هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکارند و وقتی بانکها این قدر به بانک مرکزی بدهکارند، یعنی نقدینگی اضافی ندارند و کمبود نقدینگی دارند و بابت این بدهی هم نزدیک 34 درصد در سال جریمه میدهند. علیرغم این موضوع باز هم از منابع بانک مرکزی استفاده کردهاند.
نرخ بین بانکی (نرخی که بانکها به هم قرض میدهند) در حال حاضر در بازار نزدیک 28-27 درصد است. مفهوم این است که بانکها نمیتوانند منابع لازم خودشان را جذب کنند، بنابراین مجبور میشوند از بانکهای دیگر 27 درصد قرض بگیرند. دولت هم تصمیمات خوبی برای کنترل تورم گرفته است که به این سیاستها نباید خدشهای وارد شود. بانکها هم نمیتوانند به این خدشهای وارد کنند بنابراین اگر ما بخواهیم این نرخها را تعدیل کنیم (که باید هم تعدیل کنیم) من هم جزو موافقین هستم که باید متناسب با نرخ تورم که یکی از شاخصهای مهم است کاری کنیم که نرخ واقعی سپرده بانکی معقول باشد یعنی باید 3-4 درصد بالاتر از نرخ تورم باشد که برای مردم و بانکها معقول باشد، ولی عملیاتی شدن آن پیش شرط هایی دارد که مطرح میشود و الزامات اجرای این برنامه است.
به نقدینگی اشاره کردید، ولی به دیگر پیش شرطها و شرایطی که بانکها باید برای اجرای این موضوع لحاظ کنند و در بانکها فراهم شود، اشاره نکردید.
همتی: وقتی میگویم 80 هزار میلیارد تومان بانکها به بانک مرکزی بدهکارند یعنی نقدینگی کافی ندارند. بالای 80 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی است و طلب بانکها از دولت هم همین حدود است و این دو با هم نزدیک به 160 هزار میلیارد تومان از منابع بانکها را قفل کرده است. بنابراین اجرای این سیاستها و عملیاتی کردن آن یک مقدار تدبیر میخواهد و باید با دوراندیشی کافی انجام گیرد و باید تدبیرات لازم پیشبینی شود تا انشاءاله عملیاتی شود.
در حال حاضر نرخ سود (چه سپرده و چه تسهیلات) بر اساس چه فرمولی (با توجه به اینکه اشاره کردید باید متناسب با تورم محاسبه شود) محاسبه میشود و این تورم چقدر بر آن لحاظ شده است؟
همتی: بر اساس مادهای که در قانون برنامه آمده است تاکید شده که باید متناسب با نرخ تورم، نرخ سود تعیین شود. ولی ما میگوییم نرخ تورم تنها عامل نیست، عوامل دیگری هم بر سود تاثیر دارد از جمله معوقات بانکی بحث سرمایهگذاری بانکها که بعضی از آنها از حد 40 درصد که باید باشد گذشتهاند. بحث بدهیهای دولت است. بحث سرمایه بانکهاست که الان خیلی پایین است نسبت به آن حجم نقدینگی که باید در جامعه چرخش کند. همه اینها را که حساب کنیم میبینیم که خیلی نمیتوان گفت که فقط عامل تورم تعیین کننده است باید به عوامل دیگر هم توجه شود. در یک مقطعی در دولت قبلی نرخ تورم به 40 درصد و حتی بیشتر هم رسید و با همین نرخ تورم گفتند نرخ سپردهها باید پایینتر بیاید. حتی دستوری به 17 درصد رسید، یعنی سرکوب مالی اتفاق افتاد بعد دیدند بازار ارز و طلا بهم خورد مجبور شدند دوباره سود را بالا بیاورند روی 20-21 و 22 درصد. بعد از روی کارآمدن دولت جدید و کنترل شدید تورم، حدود یکسال پیش متوجه شدیم که به خاطر کمبود نقدینگی و همچنین به خاطر یکسری موسساتی که غیر مجاز هستند و 20-30 درصد نقدینگی کشور را در اختیار دارند، فشار برای بالا بردن نرخ سپردهها بالا رفت و حتی بعضی از آنها سود 27-28 و 29 درصد را به مردم دادند و در اینجا دولت، بانکها و بانک مرکزی با هم تفاهم کردیم برای شروع سقف را 22 درصد بگذاریم و مطمئن هستیم که از 22 درصد هم باید پائینتر بیاید.
آیا بانکها این سقف 22 درصد را رعایت کردند؟
همتی: متاسفانه خیلی از بانکها رعایت نمیکنند که به خاطر همان کمبود نقدینگی است. وقتی تقاضای پول از عرضه پول بالاتر باشد من و شما نمیتوانیم نرخ سود را تعیین کنیم. آقای موسویان که عضو شورای فقهی بانک مرکزی هستند، در سخنانشان فرمودند که بین 3 تا 6 درصد به تورم اضافه شود، من هم قبول دارم اگر 3 را در نظر بگیریم با توجه به اینکه نرخ تورم الان حدود 16 درصد است، میشود گفت: بین 19 تا 22 درصد. یعنی 22 درصد همین سودی که الان هست و 19 درصد سودی که نهایتاً می تواند باشد. باید به سپردهگذاران هم توجه شود. خیلی از سپردهگذاران افراد ضعیفی هستند که 10، 30 و یا 50 میلیون تومان گذاشتهاند و سود ماهانهاش را میگیرند و خرج زندگیشان میکنند، به این مهم باید توجه کرد. به نظر من برای شروع کار 19 تا 20 درصد برای سپردهها سقف خوبی است، ولی علیالحساب است. طبق بانکداری بدون ربا ما وکیل هستیم از طرف سپردهگذارها، اگر بانک سود بیشتری داشته باشد قطعاً میتواند به سپردهگذارها بیشتر پرداخت کند. ولی به عنوان علیالحساب بین 19 تا 20 درصد همانطور که آقای موسویان فرمودند رقم قابل قبولی است.
آقای همتی اشاره کردید بانکها آن سقفی را که در سال گذشته باید رعایت می کردند، رعایت نکردند، الان هم برخی از بانک ها در رابطه با موضوع کاهش نرخ سود بانکی مقاومت میکنند، چرا؟
همتی: هیچ کس مقاومت نکرده. من به طور صریح عرض کنم در آخرین جلسهای که با بانکهای رسمی داشتم ( بانکهایی که مجوز بانک مرکزی دارند و ما تحت عنوان بانکهای دولتی و خصوصی گرد هم می آییم ) در آن جلسه همه گفتند ما موافقیم که سود بانکی کاهش پیدا کند. فقط ساز و کارها و الزاماتی لازم دارد که بتوانند رعایت کنند وگرنه همه موافقند که نرخ سود بانکی پائین بیاید. اگر بخواهیم به تولید کمک کنیم باید نرخ تسهیلات پایین بیاید و با پایین آمدن نرخ تسهیلات باید به آرامی نرخ سپردهها هم پایین بیاید که بانکها بتوانند آن را عملیاتی کنند.
اشاره کردید که برخی تصمیم گیریها و رایزنیها در ارتباط با نرخ سود 20 درصد به گوش میرسد. در ارتباط با این موضوع بفرمایید.
همتی: چون عدد 20 عدد زیبایی است معمولاً همه دوست دارند 20 بگیرند. به نظر من زیر 3 درصد نباید باشد یعنی 3 درصد باید پرداخت واقعی به سپردهگذار شود یعنی اگر تورم 16 باشد، کف آن 19 درصد باشد. باز هم تکرار می کنم که نظر شخصی من است.
کاهش نرخ سود بانکی که صحبت میشود قرار است در جلسه دوم شورای پول و اعتبار در دستور کار قرار گیرد. فکر میکنید چگونه باید اجرایی شود؟ یکی از موارد آن ساز و کار اجرایی است و اینکه بانکها متعهد شوند به اجرایی شدن آن. ما در سال گذشته شاهد این بودیم که به هر ترتیبی بانکها سرباز میزدند از آن موردی که باید در نرخ سود بانکی لحاظ کنند.
دکتر همتی: بانک مرکزی قدرتش را دارد و ساز و کارهای نظارتی خاص خودش را دارد. حتماً با آنهایی که تخلف کردند برخورد می کند. ولی بخشی که مشکل بانک مرکزی هم هست و به بانک مرکزی به ارث رسیده مربوط به موسسات غیر بانکی است. وقتی موسسه غیر مجاز شروع میکند به سپرده بالا گرفتن، بانکها برای اینکه منابعشان را از دست ندهند مجبور میشوند نرخ سپرده را بالاتر بدهند. با توجه به اینکه بانکها نزدیک به 12 درصد سپرده قانونی میدهند، این 22 درصد برای بانکها 5/24 درصد در میآید. یعنی الان قیمت تمام شده سپرده یک ساله برای بانکها 5/24 درصددرمی آید. هزینههای اداری و پرسنلی و… را حساب نمیکنیم. شما فکر میکنید آیا بانکها توانایی دارند پایینتر از این تسهیلات بدهند؟ اگر شما ترازنامه بانکها را در سال 93 نگاه کنید عمدهشان در عملیات بانکی زیانده هستند مفهومش این است که سودی که از تسهیلات میگیرند، با سودی که به سپردهگذاریها میدهند با هم اختلاف دارد و به خاطر همین رقابتی است که شروع آن از موسسات غیر مجاز بوده ولی همه باید به بانک مرکزی کمک کنیم که این عملیاتی شود. برای اینکه سالمسازی اقتصاد و رشد و شکوفایی منوط به این است که این انضباط در بازار پول حاکم شود، ما هم آمادگی داریم کمک کنیم و همه بانکها این تعهد را دارند. انشاءاله این کار در آینده نزدیک انجام شود.
اشاره کردید به زیانده بودن، آیا بانکها باید این زیانده بودن را با افزایش نرخ تسهیلات جبران کنند؟
همتی: ما نرخهای بالا را تایید نمیکنیم. طبق قانون بانکداری اسلامی نمیتوان سقف تعیین کرد. بانکداری اسلامی میگوید بانک مشارکت می کند. بانک مرکزی هم که تا به حال حداقل را تعیین می کرد الان هم حداقل 21 درصد تعیین کرده و میگوید بر اساس توافقی که با مشتری میکنید و بر اساس نتیجه عملیات، نرخ سود تعیین میشود. راجع به تسهیلات مشارکتی حداقل را تعیین کرده است. فقط عقود مبادلهای حداکثر تعیین کرده است در مورد عقود مبادلهای شورای پول و اعتبار گفته حداکثر 22 درصد یعنی هرکس عقود مبادلهای میدهد 22 درصد را رعایت میکند. در مورد عقود مشارکتی نرخ حداکثر نمیتوانند تعیین کنند چون خلاف است بنابراین نرخ حداقل را تعیین کردند حداقلی که فکر میکنند قابل دسترسی است. بعضی از بانکها 30 درصد هم میدهند، ولی نمیتوانیم بگوییم 700 هزار میلیارد تومان سپردههای بانکی است یا تسهیلاتی که از این بابت دارند، 83 درصدش را تسهیلات دادهاند.
همه بانکها که با این نرخ ندادهاند. بانکی بنده در آنجا هستم بخش قابل توجهی از تسهیلاتی که دادهایم بین 14 تا 22 درصد است. خواهش من این است که اگر دو تا موسسه با هم 30 درصد دادهاند نگوییم که همه سیستم بانکی 30 درصد پرداخت می کند. باید بپذیریم که از تعادل خارج شده است وقتی 30 درصد منابع نقدینگی کشور در دست موسساتی است که کسی روی آن کنترل ندارد ما چطور تنظیم کنیم؟ مثل ظروف مرتبطه است بنابراین سه قوه وظیفه دارند. بانک مرکزی به تنهایی نمیتواند این مسئله را حل کند.
من به همکاران و دوستانمان در بانک مرکزی حق میدهم. باید فکری برای موسساتی که غیر مجاز و خارج از نظارت بانک مرکزی هستند بشود و باید تحت نظارت در بیایند و بعد تصمیم بگیریم که سقف چقدر باشد و با هم توافق کنیم. بارها توافق کردهایم ولی متاسفانه در عمل این اتفاق نیفتاده است.
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
مدیر عامل بانک مرکزی: بانکها ۸۰ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکارند/سود بانکی دستوری تعیین نشود/تقاضای ن
مدیر عامل بانک مرکزی بانکها ۸۰ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکارند سود بانکی دستوری تعیین نشود تقاضای نقدینگی و پول در بازار خیلی بالاستمدیر عامل بانک ملی با بیان این که بانکها ۸۰ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکارند گفت تقاضای نقدینگی و پول در بازار خیلی بالا است ببانک مرکزی: تا پایان آذر ماه ۹۳ حجم کل سپرده بانکی از ۷۸۰ هزار میلیارد تومان گذشت/ ۹۲.۶ درصد از منابع در اختی
بانک مرکزی تا پایان آذر ماه ۹۳حجم کل سپرده بانکی از ۷۸۰ هزار میلیارد تومان گذشت ۹۲ ۶ درصد از منابع در اختیار بانکها صرف تسهیلات شدمانده تسهیلات پرداختی بانکها در پایان آذر ماه سال گذشته به 642 هزار و 634 هزار و 500 میلیارد تومان میرسد که با توجه به حجم سپردهها پس از کسر سپبانک مرکزی همه جوانب کاهش نرخ سود را ببیند/ عامل تورم نرخ سود بانکی است
تراز آلبرت بغزيان استاد دانشگاه با بیان اینکه بانک مرکزی است همه جوانب کاهش نرخ سود را ببیند میگوید دلیل کاهش نرخ سود بانکی موضوع کاهش هزینه تولید است زیرا منابع گرانقیمت بانکی تولید را بهصرفه و اقتصادی نمیکند پس باید نرخ سود را کاهش دهیم و این بر روی تورم تأثیرگذار اسعبور سپردههای بانکی از 780 هزار میلیارد تومان
عبور سپردههای بانکی از 780 هزار میلیارد تومان خبرگزاری پانا طبق آخرین آمار بانک مرکزی مانده سپردههای ریالی و ارزی بانکها و موسسه اعتباری توسعه به حدود 781 هزار میلیارد تومان رسید ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين ساعت 14 23 به گزارش خبرگزاری پانا بررسی تغییرات مانده تسهیلات وسپردههای بانکی از 780 هزار میلیارد تومان عبور کرد
سپردههای بانکی از 780 هزار میلیارد تومان عبور کرد طبق آخرین آمار بانک مرکزی مانده سپردههای ریالی و ارزی بانکها و موسسه اعتباری توسعه به حدود 781 هزار میلیارد تومان رسید به گزارش نامه نیوز بررسی تغییرات مانده تسهیلات و سپردههای بانکها و موسسات اعتباری نشان میدهد که تا پایاواکنش بانک مرکزی به نظرات کارشناسی مدیرعامل یکی از بانکها
دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۸ ۵۰ به دنبال اظهار نظر یکی از مدیران بانکی درباره پیش شرطهای لازم برای تغییر نرخ سود و توجه به سایر پارامترهای دیگر در کنار نرخ تورم که همواره مورد تاکید مقامات بانکی و اقتصادی کشور بوده و رییس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد نیز کاهش تورم را برای بازنگری مهشدار بانک مرکزی به مدیران بانکها/ نرخ سود مصوب را اجرا کنید
معرفی متخلفان به دستگاه قضائی هشدار بانک مرکزی به مدیران بانکها نرخ سود مصوب را اجرا کنید شناسهٔ خبر 2527890 دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۲ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس معاون بانک مرکزی با تاکید بر اینکه این بانک اجازه تخلف در اجرای نرخ سودهای مصوب را نخواهد داد گفت اجرای ممدیر عامل بانک ملی ایران خبرداد وصول و تعیین تکلیف 60 هزار میلیارد ریال معوقه بانک ملی ایران در سال 93
مدیر عامل بانک ملی ایران خبردادوصول و تعیین تکلیف 60 هزار میلیارد ریال معوقه بانک ملی ایران در سال 93مدیر عامل بانک ملی ایران گفت وصول و تعیین تکلیف 60 هزار میلیارد ریال از معوقات بانک ملی ایران در سال 93 توسط خود بانک نشان همراهی و توجه بانک به تولیدکنندگان است به گزارش خبرگزاگفت و گوی ویژه خبری مدیرعامل بانک با شبکه خبر در رابطه با نرخ سود بانکی
گفت و گوی ویژه خبری مدیرعامل بانک با شبکه خبر در رابطه با نرخ سود بانکی آفتاب شما احتمالاً در بانکها سپردهگذاری کردهاید یا از بانکها تسهیلات دریافت کردهاید یا با موضوع سود بانکی سر و کار دارید به نظر شما سود بانکی در کشور ما با فضای اقتصادی کشور چقدر همخوانی دارد شمدیرکل مقررات، مجوزها و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی: بانک مرکزی برنامهای برای صدور مجوز جدید بانک ندارد/ محد
مدیرکل مقررات مجوزها و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی بانک مرکزی برنامهای برای صدور مجوز جدید بانک ندارد محدودیت سقف خرید کارتی تا ۵۰ میلیون تومانمدیرکل مقررات مجوزها و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت بانک مرکزی فعلاً برنامهای برای صدور مجوز جدید فعالیت بانک یا موسسات اعتبارمدیرعامل شرکت مدیریت دارایی مرکزی: انتشار ۴۰ هزار میلیارد ریالی اوراق صکوک در سال ۹۴
مدیرعامل شرکت مدیریت دارایی مرکزی انتشار ۴۰ هزار میلیارد ریالی اوراق صکوک در سال ۹۴مدیرعامل شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه پیشبینی کرد ۴۰ هزار میلیارد ریال اوراق صکوک در سال ۹۴ انتشار مییابد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه سمات براتکرار/رئیس شورای فقهی بانک مرکزی در گفتوگو با فارس تشریح کرد جزئیات فرمول پیشنهادی تعیین سود بانکی؛ تورم بعل
تکرار رئیس شورای فقهی بانک مرکزی در گفتوگو با فارس تشریح کردجزئیات فرمول پیشنهادی تعیین سود بانکی تورم بعلاوه ۴ درصد برای نرخ سود سپرده و ۶درصد برای تسهیلاترئیس شورای فقهی بانک مرکزی با انتقاد شدید از رقابت ناسالم بانکها در نرخ سود درباره فرمول پیشنهادی تعیین نرخ سود گفت بندر گفتوگو با فارس مطرح شد بانک مرکزی سود بانکی را یک مرحلهای کاهش نمیدهد/ امکان تعدیل چندباره نرخ در یک سال
در گفتوگو با فارس مطرح شدبانک مرکزی سود بانکی را یک مرحلهای کاهش نمیدهد امکان تعدیل چندباره نرخ در یک سالمدیرعامل بانک مهر اقتصاد با اشاره به رویکرد بانک مرکزی برای کاهش نرخ سود گفت بانک مرکزی نرخ سود را به صورت یک مرحلهای کاهش نمیدهد غلامحسین تقی نتاج در گفتوگو بااز محل اعتبار سفر رهبر انقلاب به کرمانشاه بیش از 2 هزار طرح با اعتبار 700 میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی
از محل اعتبار سفر رهبر انقلاب به کرمانشاهبیش از 2 هزار طرح با اعتبار 700 میلیارد تومان به بانکهای عامل معرفی شدمدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت تاکنون از محل اعتبارات سفر رهبر انقلاب به استان که مبلغ 700 میلیارد تومان بوده بیش از 2 هزار و 500 طرح به بانکهایمعاون بانک مرکزی: نرخ سود بانکی نباید شوکگونه و فوری کاهش یابد
معاون بانک مرکزی نرخ سود بانکی نباید شوکگونه و فوری کاهش یابد اقتصاد > بازار مالی - مهر نوشت معاون اقتصادی بانک مرکزی با تایکد بر اینکه ما اعتقاد نداریم با کاهش تورم باید نرخ سود بانکی سریع و شوک گونه پایین بیاید در عین حال گفت نرخ سود سپرده ها هم به آرامی کاهشنامه سیف به مدیران عامل بانکها/ 5 دستور جدی رئیس کل بانک مرکزی
نامه سیف به مدیران عامل بانکها 5 دستور جدی رئیس کل بانک مرکزی شناسهٔ خبر 2525744 جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۶ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس رئیس کل بانک مرکزی طی نامهای به مدیران عامل شبکه بانکی 5 دستور جدی صادر کرد و خواستار اتخاذ تدابير مناسب در جهت تحقق شعار سال 94 شد بهمعاون نظارتی بانک مرکزی: قرار نیست فعالان بانکی برای ما شرط تعیین کنند
معاون نظارتی بانک مرکزی قرار نیست فعالان بانکی برای ما شرط تعیین کنند اقتصاد > اقتصاد کلان - معاون نظارتی بانک مرکزی اعتقاد دارد طبق قانون بانک مرکزی مرجع سیاستگزار و نظارت بر نظام پولی و بانکی کشور است و بانک ها براساس مفاد همان قوانین ملزم به اجرای سیاستهای ابلا-
گوناگون
پربازدیدترینها