واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تقدیر استاندار کرمان از عطا احمدی خیر مدرسه ساز کرمانی خبرگزاری پانا:استاندار کرمان از عطا احمدی خیرمدرسه ساز کرمانی مردی که پس از بازنشستگی از آموزش و پرورش اقدام به مدیریت ساخت حدود 250 مدرسه در سراسر استان کرد،تجلیل و بر معرفی این خیر بزرگ کرمانی به نسل امروز تاکید کرد. علیرضا رزم حسینی به همراه جمعی از مسوولان استان و عطا احمدی خیر بزرگ کرمانی از طرح های عمرانی بنیاد نیکوکاری حضرت ابوالفضل (ع) از جمله تعاونی کار با افتخار، مجموعه سرای سالمندان، هنرستان اصغر اسماعیلیان و مدرسه شبانه روزی حسین بانک توکلی بازدید کرد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين ساعت 11:26
به گزارش خبرگزاری پانا ، استاندار کرمان ضمن تقدیر از تلاش و مجاهدت های عطا احمدی گفت: اگر خدمات عطا احمدی در زمینه مدرسه سازی نبود، امروز استان مشکلات بیشتری در خصوص کمبود مکان های آموزشی داشت.
رزم حسینی به سیستم حسابداری اسناد بنیاد نیکوکاری ابوالفضل (ع) توسط عطا احمدی اشاره کرد و افزود: خدمات این خیر در هر زمینه ای الگو است و از جمله سیستم منظم حسابداری وی است که در آن خبری از سوء استفاده ها و سندسازی ها و فساد مالی نیست.
عطا احمدی نیز در این بازدید با تاکید براینکه هر کاری را که انجام می دهد برای رضای خداوند است و انتظار قدردانی ندارد گفت: فکر کردن به مال دنیا انسان را دچار خسران می کند لذا همه باید تلاش کنیم تا دنیای بهتری بسازیم.
وی راز آسودگی و آرامش خود را ساده زیستی دانست و خاطرنشان کرد: همه کسانی که به این دنیا می آیند دچار ضرر و خسران می شوند مگر چهار گروه کسانی که ایمان به خدا داشته باشند و عمل صالح انجام دهند چون ایمان بدون عمل کارگشا نیست و کسانی که یکدیگر را به حق توصیه می کنند و در مقابل مشکلات مقاومت و صبوری می کنند.
کمتر کسی است که عطا احمدی را نشناسد، نیکمردی دوچرخه سوار با تک پیراهنی که در تابستان و زمستان بر تن دارد و آن را می شوید و می نشیند تا خشک شود و دوباره به تن می کند.
مردی که پس از بازنشستگی از آموزش و پرورش اقدام به مدیریت ساخت حدود 250 مدرسه در سراسر استان کرد و سرای سالمندان کرمان را بنیان گذاشت.
عطا احمدی بزرگمردی است که بچه خردسالش را از دست می دهد و پس از کفن و دفن فرزندش ساعت 10 به کلاس باز می گردد تا درس دانش آموزان عقب نماند.
وی در اولین روز آذر سال 1315 در روستای هینمان واقع در کوهپایه کرمان بدنیا آمد، ثمره ازدواج او 5 پسر و 4 دختر است، پسرانی تحصیلکرده و دخترانی با ایمان که دختران را در سایه لطف الهی با مهریه یک جلد کلام الله مجید و بدون جهیزیه و مراسم عروسی به خانه بخت فرستاده و از زندگی آرامی برخوردارند.
این خیر بزرگ کرمانی دارای 19 نوه است که او را بابا عطا می خوانند، وی تنها دارایی خود یعنی منزل مسکونی اش را نیز وقف بنیاد نیکوکاری حضرت ابوالفضل (ع) کرده است که خرج تحصیل و تعلیم و تربیت بچه های بی بضاعت شود تا پس از مرگش نیز از خدمت به محرومان بی بهره نباشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]