تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862701758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفت و آمد امروز نمادها تالار شیشه‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
رفت و آمد امروز نمادها تالار شیشه‌ای
برخی نمادهای بورسی و فرابورسی با پیام ناظر بازار مشمول توقف، بازگشایی و حراج تک قیمتی شدند.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از مدیریت فناوری بورس تهران، برخی نمادهای بورسی و فرابورسی با مشمول توقف، بازگشایی و حراج تک قیمتی شدند.


واریز وجوه ناشی از اعمال حق تقدم اوراق اختیار فروش تبعی چادرملو(هکچاد31)


به اطلاع سرمایه گذاران محترم اوراق اختیار فروش تبعی می رساند وجوه ناشی از اعمال و تسویه حق تقدم اوراق تبعی چادرملو(هکچاد) به حساب کارگزار ناظر سهام پایه واریز شده است . کارگزاران محترم سهام پایه در فایل باکس کارگزار (به نشانی csdireports.com )در بخش اعمال اوراق اختیار فروش بعدازافزایش سرمایه می توانند مشاهده کنند که وجه واریزی مربوط به کدام مشتری می باشد.


توقف نماد معاملاتی شرکت کی بی سی در نماد کی بی سی1


کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ نماد معاملاتی شرکت کی بی سی (کی بی سی1)، با توجه به تغییر با اهمیت اطلاعات واقعی سال 93، متوقف شد. 


حراج مجدد نمادهای معاملاتی بشهاب، وپارسح، کساوهح


به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های لامپ پارس شهاب، حق تقدم استفاده نشده شرکت بانک پارسیان و حق تقدم شرکت کاشی و سرامیک سینا با توجه به عدم کشف قیمت در روز معاملاتی قبل، بدون محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشند.
معاملات بورس انرژی - سلف موازی استاندارد برق


4$$بدین وسیله به اطلاع کارگزاران بورس انرژی می رساند که نمادهای بار پیک روزانه، بار پایه روزانه، میان باری روزانه و کم باری روزانه 94/01/28 در پایان جلسه معاملاتی امروز متوقف شده و فرآیند تحویل آن آغاز می شود.   


معاملات بورس انرژی - سلف موازی استاندارد برق


4$$بدین وسیله به اطلاع کارگزاران بورس انرژی می رساند که در جلسه معاملاتی امروز نمادهای بار پیک روزانه، بار پایه روزانه، میان باری روزانه و کم باری روزانه 94/02/23 گشایش می یابند.  


نمادهای معاملاتی شپنا،کمنگنز،شپمچا،کدما،وکارمشمول دستورالعمل رفع گره معام


به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکتهای پالایش نفت اصفهان،معادن منگنز ایران،پارس پامچال،معدنی دماوند،بانک کار آفرین مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی می باشند.


محدودیت های عدم فروش تا 2 ماه و سقف خرید درحق تقدم استفاده ازتسهیلات مسکن


کارگزاران محترم عضو فرابورس و متقاضیان محترم، پیرو پیام های قبلی این مدیریت، به اطلاع می رساند؛ محدودیت عدم فروش توسط خریداران اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن تا 2 ماه پس از تاریخ خرید در برخی از نمادهای مربوط به آن از روز شنبه مورخ 07/04/1393 اعمال شد.


 محدودیت عدم فروش خریداران اوراق تا 2 ماه پس از خرید برای نمادهای اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن که فقط 4 ماه تا پایان معاملات آن در بازار فرابورس ایران باقی مانده است، اعمال نخواهد شد. لذا نمادهای معاملاتی به شرح ذیل مشمول محدودیت مذکور نمی باشند:تسه9109، تسه9110، تسه9111،تسه 9112، تسه9202 و تسه9203، تسه9204،تسه9205. ضمناً سایر نمادهای معاملاتی اوراق حق تقدم استفاده ازتسهیلات مسکن مشمول محدودیت فروش خریداران به مدت 2 ماه خواهند بود. اعتبار کلیه اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن از اوراق تسهیلات مسکن آذرما سال1391 (تسه9109) به بعد، جهت اخذ تسهیلات تا یک ماه پس از توقف نماد در بازار فرابورس ایران می باشد. 


همچنین محدودیت سقف خرید به میزان حداکثر 90 ورقه برای هر کد معاملاتی در هر جلسه معاملاتی و در کلیه نمادهای اوراق تسهیلات مسکن اعمال می شود. به عبارت دیگر در هر جلسه معاملاتی و در کلیه نمادهای اوراق تسهیلات مسکن، هر کد معاملاتی صرفاً تا سقف 90 ورقه تسهیلات مسکن مجاز به ورود سفارش خرید و انجام معامله می باشد. 


بدیهی است متقاضیان می بایست، محدودیت مذکور را در مورد ورود سفارشات خرید و معاملات انجام شده رعایت نمایند. تخطی از پیام ناظر بازار و ورود سفارش یا خرید بیش از سقف مجاز منجر به ابطال کلیه معاملات صورت گرفته و حذف سفارش های ورود یافته گردیده و موضوع به مرجع رسیدگی به تخلفات ارجاع می شود. متقاضیان خرید بیش از سقف مذکور پس از تأیید بانک مسکن می توانند اقدام به ورود سفارش نمایند.




انتهای پیام/



اخبار مرتبط

برای اولین بار، اوراق سلف نفت کوره در بازار سرمایه
رفتار هیجانی تازه‌واردهای بورسی تالار را لرزاند
ادامه سقوط حافظ از سرازیری/ سقوط شاخص به مرز 68 هزار واحدی
ادامه‌ فوران آتش‌فشان تالار شیشه‌ای / سقوط شاخص به کانال 69 هزار واحدی
واگذاری 47 هزار میلیارد ریال سهم دولتی در سال 93




۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن